Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się wzięłam ostatnio za konkursy to same pudła. To już chyba nie czekam na wyniki. Też niepotrzebnie się starałam. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie ankiety to ja mogę wypełniać Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulaminowo dziś do 17:00.
A o ile dziś... to tu:
http://www.rossne....aspx?contestId=1373
Też zaglądam co jakiś czas, ale na razie cisza Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cierpliwości ! Ja też jeszcze nie mam, ale aż tak Ci się spieszy z tym różem? Jeśli nie otrzymałaś maila tzn, że go pewnie nie ma w drogerii. To, że pójdziesz nic Ci nie da... Jeśli by zeskanowali to od razu by mail dostajesz automatycznie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie dostałaś maila o tym, że masz nagrodę w drogerii gotową do odbioru to raczej nie. A jeśli masz wątpliwości - zadzwoń. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze wiedzieć Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To kwestia tylko i wyłącznie sumienia grającego, ja nie mając dziecka i nie oczekując nie grałam w konkursie o wózek, dla mnie to byłaby przesada, nie czuję aż takiej potrzeby wzbogacenia się, żeby potrzebującym rodzicom zgarniać wózek sprzed nosa.
Ale jak ktoś chce... To zabronić nie można... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to może, w takim razie sorry, tak mi się wydawało, bo do tej pory za każdym razem zaznaczam, że żadne z powyższych i nigdy mnie nie odrzuciło na tym etapie Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem prawie pewna, że połowie wygranych wózek się nie przyda... no chyba, że na sprzedaż Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, wiem, pilnuję nadzieja matką głupich Ale pewnie faktycznie nie dadzą w terminie. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja już bym chciała wyniki z Wakacyjnego zdjęcia, bo nie wiem czy mam się wysilać w następnych konkursach... chociaż to raczej pewne
I po raz kolejny zauważam, że jak jest "konkurs", w którym można pomóc innym, ale nic (oprócz satysfakcji) nie wygrać to jest w nim prawie że najmniej uczestników. Ech. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hah, najgorsze jest to, że automatycznie doliczają koszt przesyłki za kolejny przedmiot i później przez PzA nie da się tańszej przesyłki wybrać. Często kupuję soczewki na sztuki i jedna soczewka 7 zł przesyłka (zazwyczaj w najmniejszej bąbelkowej kopercie!) kolejna sztuka 2-3 zł, a wiadomo, że zazwyczaj kupuje się parę! Soczewka, która waży kilka gram! Nosz.. Wkurzające
Co do zarabiania na przesyłkach to jest nagminne! Ale ostatnio zdarzyła mi się sytuacja, że Pan za odbiór osobisty zażyczył sobie 3 zł
Mnie ostatnio wkurzył Kupujący, który 3 tygodnie nie dawał znaku życia, wystąpiłam o zwrot prowizji, a on w ostatnim dniu się odezwał. Straciłam 3 tygodnie na sprzedaż przedmiotu, który jest ostatnio "chodliwy" i pieniądze u innego mogłabym mieć z dnia na dzień. No ale cóż Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie było maili. Ktoś by napisał, że dostał Jeszcze mają czas do poniedziałku. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaznacza się "żadne z powyższych" Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oddane Wyświetl w wątku >>