Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej na pewno był już SMS z dziennej, bo anialistopad się chwaliła tygodniową w MDW Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś w starych, niektórych konkursach trzeba było najpierw odpowiedzieć na pytanie "zamknięte", żeby później móc odpowiadać na otwarte. Widocznie w tym konkursie też jest jakieś pytanie zamknięte...
marionzzz wpisz w Google "Cztery Pory Roku, Balsam rozświetlający z drobinkami złota i masłem shea" może to o ten balsam chodzi Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Żyrardowie już na pewno nie będzie małych Frugo z kodami Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do nowych konkursów... DogModel/CatModel, nagroda poza bonem: wizerunek psa lub kota Zwycięzcy na kapciach dostępnych w drogeriach Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To niedopatrzenie moje, ale tak czy tak... u mnie też tylko duże, ciekawe czy komuś udało się kupić małe z kodem czy to ich zamierzona akcja Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No w regulaminie jest tak napisane:
- Purina ONE, Coat&Hairball, karma dla dorosłych kotów, z kurczakiem, 800 g;
- Friskies, Crunchy&Soft, karma dla dorosłych kotów, z kurczakiem, indykiem i warzywami, 800 g;
- Felix, Sensations, karma dla kotów, z kaczką w galaretce ze szpinakiem, 100 g;
- Felix, Sensations, karma dla dorosłych kotów, z wołowiną, w galaretce z pomodorami, 100 g;
- DELI BAKIE, wypiekane ciasteczka dla psa, o smaku kurczaka i wołowiny, 100 g
Więc wychodzi na to, że tylko jedna rzecz dla psa. Ja z moim psem brałam w tym udział specjalnie dla kociego żarcia dla sierściucha babci, przyłożyłam się, było mało zgłoszeń, nagród sporo, a tu lipa, nie udało się! Ale pies mój się pewnie cieszy, jako że kotów nie lubi to pewnie zaciera łapy ze szczęścia, że się nie udało Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też je sprawdzałam na necie to za max. 250 zł chodzą Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
50 zł Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi tylko tak się wyświetliły, myślałam, że innym też pójdzie, ale skoro lipa to nie zostaje nic innego jak poczekać, bo niektórzy się wkurzają za wrzucanie list w wątek... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te wyniki są dla wybrańców Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zestaw produktów Pachnąca Szafa (dekoracyjny odświeżacz powietrza Limonka i Granat 50 ml, dekoracyjny odświeżacz powietrza Limonka z Owocem Granatu opakowanie uzupełniające 50 ml, kominek ceramiczny do olejków zapachowych, olejek zapachowy Pomarańcza, pachnąca saszetka do szafy Herbaciana Zieleń, pachnąca saszetka do bielizny Czarujący Wieczór, pachnąca saszetka do kosza na śmieci Róża 2 szt.) Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja jeszcze list nie mam z dzisiejszymi wynikami Nie wiem od czego to zależy, ale trzeba czekać Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to na jutrzejszy dzień czekam, ale powodzenia dziś Wyświetl w wątku >>