Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ondine

ondine

#5952450 Napisano: 07.12.2014 15:05:08 w SZUKAM....
danaaa napisał(a):

Szukam aktualnego konkursu, gdzie trzeba zakupić farbę do włosów.

Syoss w w drogeriach Natura emotka
http://akon-mp.pl...miar-koloryzacji.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5952394 Napisano: 07.12.2014 10:51:35 w SZUKAM....
Nowej zmywarki w dobrej cenie emotka Jeśli ktoś coś posiada na sprzedaż to poproszę o info z ceną na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5951703 Napisano: 04.12.2014 22:23:57 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

Dziękuję. Sprawdzałam tą 48, ale po zaznaczeniu pobrania wychodzi 17,55 zł.
Z kolei w tej normalnej nie można zaznaczyć opcji pobrania i zastanawiałam się, czy coś się zmieniło emotka

Za pobraniem są zawsze droższe. Ale też zauważyłam, że w zwykłych nie ma pobrania, nie wiem szczerze powiedziawszy, bo odkąd weszła Paczka48 to korzystam z niej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5951695 Napisano: 04.12.2014 22:16:35 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

Ile kosztuje wysyłka paczki 2- 3 kg pocztą polską?
Jakiś zakręcony ten ich cennik na stronce albo ja nie mogę znaleźć emotka emotka

Zależy jaka paczka. Gabaryt A, 2-5 kg zwykłą paczką ekonomiczną 13 zł, priorytet 14.50 zł. Ja polecam Paczka48 za 14 zł, nadaje się normalnie na poczcie i idzie do 48h max. 5 kg, ale o ile wiem nie ma ograniczenia jaki gabaryt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5951690 Napisano: 04.12.2014 22:04:28 w SZUKAM....
violka88 napisał(a):

violka88 napisał(a):

ondine napisał(a):

violka88 napisał(a):

szukam informacji gdzie mogę kupić bilety na Skoki Narciarskie w WIŚLE na 15 stycznia 2015 roku ( z dobrego źródła)
proszę o pomoc emotka

Sprawdź na kupbilet.pl, tam są emotka

dzięki zaraz sprawdzę emotka

do Wisły już nie ma emotka jest tylko Zakopane

a czy ktoś jeszcze wie gdzie można kupić bilety do Wisły- bardzo proszę
emotka

Sprawdź sektor A8, tam wyświetla się 305 wolnych miejsc, jak patrzyłam wcześniej to było 308, więc chyba się sprzedają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5951581 Napisano: 04.12.2014 20:05:19 w SZUKAM....
violka88 napisał(a):

szukam informacji gdzie mogę kupić bilety na Skoki Narciarskie w WIŚLE na 15 stycznia 2015 roku ( z dobrego źródła)
proszę o pomoc emotka

Sprawdź na kupbilet.pl, tam są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5951575 Napisano: 04.12.2014 20:00:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

rkvi napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

moninii napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś z Was wygrać w jakimkolwiek konkursie na wizaż.pl ? Gram od kilku lat i ciągle nic. Aż taka konkurencja?

Ja kilka razy wygrałam w ich konkursach. Konkursach a nie testach.

Ja raz w konkursie, w testach nigdy, chociaż zgłaszam się do każdego prawie. Może do testów biorą osoby aktywne na portalu? Nie wiem, może ktoś się wypowie na ten temat.

3 razy testowałam a moja aktywnośc tam = zero,więc raczej mają inne kryterium

Podobnie u mnie, testowałam już sporo rzeczy z Wizażu, a nie jestem tam aktywna. A do konkursów tam szczęścia niestety nie mam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5950440 Napisano: 02.12.2014 17:45:28 w SZUKAM....
Szukam kodów zniżkowych lub bonów do W. Kruk! Jeśli ktoś coś posiada to poproszę o info na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5950252 Napisano: 02.12.2014 12:24:57 w Rossmann
W Warszawie w dwóch Rossmannach zawsze znajdę Skarb - na dworcu Zachodnim i na KEN przy m. Służew, też zawsze przy każdej kasie leżą sterty. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5949772 Napisano: 01.12.2014 15:19:20 w SZUKAM....
psika napisał(a):

Czy ktoś gdzieś widział, albo słyszał o konkursie gdzie do wygrania są żywe choinki??? Szukam i szukam i na nic nie mogę trafić, a obiecałam dzieciom żywą choinkę emotka

Ktoś pisał w MDW, że wygrał choinkę na Orlenie za Coca-Colę, ale nie wiem co to za konkurs i jaka choinka, bo może zapachowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5949765 Napisano: 01.12.2014 15:12:04 w Kaufland konkursy
delfinka101 napisał(a):

Wiecie z drugiej strony może nie będzie na tysiące tych haseł,bo znajomi nie wysłali chociaż robili zakupy i paragon mieli,bo jak to oni mówi; nie wierzę w te konkursy,chcą tylko mój numer aby do mnie wydzwaniać:)

Jakoś w to nie wierzę, wystarczą konkursowicze i jakiś tam procent osób "z przypadku" i już hasła lecą w tysiącach, nie wszyscy są na forum, nie wszyscy się przyznają, że wysyłają po 50 zgłoszeń albo że wysyłają w ogóle... Jak dla mnie to oni na pewno otrzymali co najmniej kilka tys. zgłoszeń, ale... obym się myliła, większa szansa dla nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5949611 Napisano: 01.12.2014 11:27:44 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Choć jestem dobrze wychowany i znam się na ETYKIECIE,
Wczoraj jednym duszkiem wychyliłem butelkę Frugo,
Zaś potem szukałem bezskutecznie ciągu liter długo,
Coś zrobiłem nie tak? Może mi Waszmości podpowiecie?

A może ten kod unosił się w napoju zawiesinie?
Kto mi odpowie, moja wdzięczność go nie minie!

w moim Frugo też nie było kodu emotka

Konkursowe Frugo mają oznaczenia na etykiecie i na zakrętce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5949501 Napisano: 01.12.2014 01:20:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

giulietta napisał(a):

assal napisał(a):

W Groszku też "końcówki" nie było, więc się zastanawiałam, czy jakikolwiek znaczy faktycznie żaden, czy tylko z wyłączeniem promocyjnych emotka

nie chodzi o wyłączenie promocyjnych tylko o wyłączenie konkurencji emotka a to, że ktoś wykasował w sumie najważniejszy w promocji na hasła człon to już nie nasz problem emotka

niby tak ale skoro regulamin jest wiążący...

Dokładnie, prawo jest po ich stronie. Teraz nie będzie wiadomo, jak ktoś nie wygra, czy nie spełnił warunków regulaminu czy po prostu hasło się nie spodobało. Ale mam nadzieję, że jak ktoś wygra ze słowami Henkel albo produktów to się pochwali i będzie sprawa rozwiązana na przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5949344 Napisano: 30.11.2014 18:24:38 w Oddam za darmo
kerocna napisał(a):

Lay's HY3NWHL42B

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5949279 Napisano: 30.11.2014 14:04:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

Słuchajcie, mam pytanie odnośnie konkursu Henkel Kaufland z pralkami Boscha. W regulaminie jest zapis:

"Rozwiązanie zadania konkursowego o którym mowa w pkt. 4.1 lit.nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów lub produktów.

Czy to oznacza, że również nie można użyć nazwy BOSCH?

może być też tak że coś się u nich pozmieniało i nie może być ani nazwy sponsora ani produktów biorących udział w konkursie...słowo "jakichkolwiek" jest dość jednoznaczne

w Leclercu w regulaminie jest zapis:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów i produktów, z
wyłączeniem produktów marki Trefl"
a w Lego ITM jak w Kaufie:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów" emotka

zapis dotyczy zazwyczaj konkurencji i prawidłowo powinien brzmieć: "nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów, z wyłączeniem treści reklamowych dotyczących produktów promocyjnych" emotka

Powinien ale nie brzmi emotka Jest konkretny, jednoznaczny, więc nie wiem czy dobrze zakładać, że to tylko jakaś nieścisłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5949037 Napisano: 29.11.2014 11:16:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak komuś zależy na fartuszku to można zrobić zdjęcia kodów w sklepie, skoro i tak nie chcą paragonów, ale ja oczywiście nie namawiam do takich złych praktyk emotka emotka emotka

a pozniej ktos kupi uczciwie i dostanie "gie" emotka

Ja mam nadzieję, że "ktoś" nie odpuści i napisze, że kupił opakowanie z wykorzystanym kodem. Przecież chyba mają dostęp do konta, które wpisało kod, więc nie problem będzie się z tym "rozprawić" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5948544 Napisano: 28.11.2014 00:07:50 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

niech ktos mi powie czy na konk Frugo w Biedrze sa jakies specjalne promocyjne opakowania tego Frugo? Bo kodu pod etykieta to ja nijak nie widze

Tak emotka Duży, biały napis na etykiecie na jaskrawym tle "PUNKT DOJENIA INTERNETÓW", a nakrętka z góry patrząc jest biała. Rant ma czarny. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5948468 Napisano: 27.11.2014 20:10:18 w Oddam za darmo
kamela91 napisał(a):

Lays - 6UZAF89Q7H

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5948427 Napisano: 27.11.2014 17:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

co to jest za konkurs Nivea i konkurs żubrówki, bo w mdw mnóstwo nagród? poratuje ktoś linkiem?

Konkurs z wódką jest z Żytniej, nie z Żubrówki:
Wygrywało pierwsze 500 osób, które złapią 50 owoców. Już się ta pula niestety wyczerpała, teraz decyduje ranking o wygranej emotka
https://apps.facebook.com/lapowoce/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5948069 Napisano: 26.11.2014 18:56:33 w SZUKAM....
vickichelm napisał(a):

czy działa Wam normalnie facebook?

Okropnie muli! Cały dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0