Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Syoss w w drogeriach Natura
http://akon-mp.pl...miar-koloryzacji.pdf Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za pobraniem są zawsze droższe. Ale też zauważyłam, że w zwykłych nie ma pobrania, nie wiem szczerze powiedziawszy, bo odkąd weszła Paczka48 to korzystam z niej Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy jaka paczka. Gabaryt A, 2-5 kg zwykłą paczką ekonomiczną 13 zł, priorytet 14.50 zł. Ja polecam Paczka48 za 14 zł, nadaje się normalnie na poczcie i idzie do 48h max. 5 kg, ale o ile wiem nie ma ograniczenia jaki gabaryt Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdź sektor A8, tam wyświetla się 305 wolnych miejsc, jak patrzyłam wcześniej to było 308, więc chyba się sprzedają Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdź na kupbilet.pl, tam są Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobnie u mnie, testowałam już sporo rzeczy z Wizażu, a nie jestem tam aktywna. A do konkursów tam szczęścia niestety nie mam. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś pisał w MDW, że wygrał choinkę na Orlenie za Coca-Colę, ale nie wiem co to za konkurs i jaka choinka, bo może zapachowa Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś w to nie wierzę, wystarczą konkursowicze i jakiś tam procent osób "z przypadku" i już hasła lecą w tysiącach, nie wszyscy są na forum, nie wszyscy się przyznają, że wysyłają po 50 zgłoszeń albo że wysyłają w ogóle... Jak dla mnie to oni na pewno otrzymali co najmniej kilka tys. zgłoszeń, ale... obym się myliła, większa szansa dla nas Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursowe Frugo mają oznaczenia na etykiecie i na zakrętce Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, prawo jest po ich stronie. Teraz nie będzie wiadomo, jak ktoś nie wygra, czy nie spełnił warunków regulaminu czy po prostu hasło się nie spodobało. Ale mam nadzieję, że jak ktoś wygra ze słowami Henkel albo produktów to się pochwali i będzie sprawa rozwiązana na przyszłość Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinien ale nie brzmi Jest konkretny, jednoznaczny, więc nie wiem czy dobrze zakładać, że to tylko jakaś nieścisłość Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam nadzieję, że "ktoś" nie odpuści i napisze, że kupił opakowanie z wykorzystanym kodem. Przecież chyba mają dostęp do konta, które wpisało kod, więc nie problem będzie się z tym "rozprawić" Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Duży, biały napis na etykiecie na jaskrawym tle "PUNKT DOJENIA INTERNETÓW", a nakrętka z góry patrząc jest biała. Rant ma czarny. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs z wódką jest z Żytniej, nie z Żubrówki:
Wygrywało pierwsze 500 osób, które złapią 50 owoców. Już się ta pula niestety wyczerpała, teraz decyduje ranking o wygranej
https://apps.facebook.com/lapowoce/ Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Okropnie muli! Cały dzień Wyświetl w wątku >>