Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ondine

ondine

#5966488 Napisano: 13.01.2015 17:28:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

ondine napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

napisał(a):rettib napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.
mi bombonierka też nie pisana - czekają z tym sygnałem aż odejdę od kompa emotka

Zauważyłam tą samą zależność w swoim przypadku emotka

To samo. emotka

Siedziałam dziś pod komputerem i czekałam... Podali sygnał- a tu dzwonek do drzwi. Kurier... I po ptokach. A za drugim razem już zaczęłam rozwiązywać- dzwonek do płota, listonosz... Nie ugram tych czukerków emotka

Może by kurier poczekał hahaha emotka Ja też czekałam, zwlekałam z robieniem obiadu, aż w końcu się wkurzyłam i poszłam obrać ziemniaki, szalałam z obieraczką, żeby jak najszybciej to odwalić, a tu wracam i już wpisy w MDW, no dzięki ! To się nazywa wyczucie.
Niby nie miałam ciśnienia na te cuksy, ale jak wszyscy wygrywają to ja też chcę!

chyba przez cały tydzień będą je rozdawać więc jeszcze kilkanaście okazji.
zaraz też powinna być kolejna

Kilka minut przed 18 muszę wyjść, więc znając życie - szykujcie się na 18 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5966484 Napisano: 13.01.2015 17:22:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rettib napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.
mi bombonierka też nie pisana - czekają z tym sygnałem aż odejdę od kompa emotka

Zauważyłam tą samą zależność w swoim przypadku emotka

To samo. emotka

Siedziałam dziś pod komputerem i czekałam... Podali sygnał- a tu dzwonek do drzwi. Kurier... I po ptokach. A za drugim razem już zaczęłam rozwiązywać- dzwonek do płota, listonosz... Nie ugram tych czukerków emotka

Może by kurier poczekał hahaha emotka Ja też czekałam, zwlekałam z robieniem obiadu, aż w końcu się wkurzyłam i poszłam obrać ziemniaki, szalałam z obieraczką, żeby jak najszybciej to odwalić, a tu wracam i już wpisy w MDW, no dzięki ! To się nazywa wyczucie.
Niby nie miałam ciśnienia na te cuksy, ale jak wszyscy wygrywają to ja też chcę! Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5966454 Napisano: 13.01.2015 16:13:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

edith napisał(a):

Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.

Zauważyłam tą samą zależność w swoim przypadku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5966290 Napisano: 13.01.2015 12:47:50 w SZUKAM....
asiabuczkowska napisał(a):

czy te tablety z Palmy to z ostatniego etapu? wysyłałam zgłoszenie ostatniego dnia...

cudaczek121 napisał(a):

Czyli z 9 stycznia informowali już z Palmy, tak?

Wydaje mi się, że informują z przedostatniego etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965877 Napisano: 12.01.2015 17:28:59 w Pomocy!!!!
mereszka napisał(a):

Szukam kuriera jaki przewiezie duży rower zapakowany w kartonie ,duża paczka ,

Rower wysyłałam kurierem pocztowym za jakieś 70 zł na drugi koniec Polski i wtedy to była najtańsza opcja, sprawdziłam dosłownie wszystko, wszystkie DPD, DHL, Siódemki itd chciały ogromne pieniądze, ale może coś się zmieniło w tej kwestii. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965786 Napisano: 12.01.2015 15:02:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Do mnie też doszły Żytnie. Pigwówki i Wiśniówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965783 Napisano: 12.01.2015 15:00:06 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że nie mam prądu! I jeszcze przez godzinę mieć nie będę...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965453 Napisano: 11.01.2015 21:00:37 w SZUKAM....
masza napisał(a):

mam pytanie odnośnie Allegro, nie mogę znaleźć innego topu;
Ile prawidłowo czeka się na kontakt z Kupującym , jeżeli kupił rzecz przez KUP TERAZ i ani nie płaci, ani nie odpisuje na @, nie podejmuje żadnego kontaktu? Kiedy mogę to zgłosić do Allegro i ubiegać się o zwrot prowizji? Poproszę na pw

Wydaje mi się, że głosić możesz wcześniej niż 7 dni, ja zazwyczaj po 5 dniach występuję o zwrot, bo wtedy do Kupującego idzie ostrzeżenie o konsekwencjach, a później po 7 dniach od zakupu wysyłają już maila z prośbą o wyjaśnienie sytuacji.
basku napisał(a):

czy ktos juz dostal nagrody z konkursu NIVEA Jak się czujesz w swojej skórze

o wygranej informowali mnie 26 XI oraz
3 XII (nie pamiętam który to był etap)

czy ktos moze napisac czy już dostał komsetyki, bede bardzo wdzieczna
priv

Wysyłali ostatnio z piątego albo szóstego etapu (10.11.-23.11), więc pierwszą wygraną powinnaś dostać lada dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965390 Napisano: 11.01.2015 16:53:13 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

marzenier napisał(a):Wkurza mnie ,że od dziś już nie jestem dwudziesto-paro latką  :(:(
Nastąpiła nieunikniona zmiana kodu emotka :(

eeee... coś ty .... teraz nadszedł najlepszy dla Ciebie czas jako dla kobiety emotka  

a nie wkurza, że chciałam mojemu wydziergać taki komin ocieplacz na szyję i szukałam inspiracji w necie. Wpisując w grafice google "męski ocieplacz szydełko" ...emotka

Może też by się przydał emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965259 Napisano: 10.01.2015 23:27:18 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):mia napisał(a):Pogoda... To, że leje to pikuś, ale takiej wichury nie było od dawna. emotka Okna trzeszczą, a za oknem to mam wrażenie, że zaraz wyrwie starego świerka z korzeniami, tak go kolebie. Właśnie jeszcze zniszczonych ogrodzeń i schodów potrzeba by mi było do szczęścia.
Mam tylko nadzieję, że żaden kuter nie wypłynął w morze, bo tak wiać zaczęło dopiero kilka godzin temu... emotka

Zawsze zazdroszczę osobom z Pomorza, ale teraz... współczuję, bo słyszałam, że tam wieje najsilniej... U mnie na południu czasem zawieje, ale ogólnie jest spokojnie emotka

to jak jesteś dalej na południu ode mnie to dojdzie i do Ciebie , bo u Nas już nieźle dmie...w związku z tym głowa mi pęka...wkurza mnie to, bo trzeba hasła kończyć ...

Odpukać, moje okolice zazwyczaj omija to, co złe emotka Ale u mnie w okolicy jest dużo sadów, podobno to dzięki temu jest spokojniej, bo sadownicy używają jakichś maszyn wpływających na pogodę czy czegoś tam takiego, takie czary emotka Wszędzie dookoła wieje, pada, grzmi i błyska, a u nas zwykle cisza i spokój emotka Jedynie na stan wód możemy narzekać gdy jest bardzo wysoki, bo mieszkam nad Wisłą i wtedy to mnie wkurza! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965241 Napisano: 10.01.2015 22:39:08 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Pogoda... To, że leje to pikuś, ale takiej wichury nie było od dawna. emotka Okna trzeszczą, a za oknem to mam wrażenie, że zaraz wyrwie starego świerka z korzeniami, tak go kolebie. Właśnie jeszcze zniszczonych ogrodzeń i schodów potrzeba by mi było do szczęścia.
Mam tylko nadzieję, że żaden kuter nie wypłynął w morze, bo tak wiać zaczęło dopiero kilka godzin temu... emotka

Zawsze zazdroszczę osobom z Pomorza, ale teraz... współczuję, bo słyszałam, że tam wieje najsilniej... U mnie na południu czasem zawieje, ale ogólnie jest spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965167 Napisano: 10.01.2015 17:31:29 w WC - rozmowy o wszystkim

ondine napisał(a):

: (...) Tym, którzy wierzą, że marketowa karma jest dobra, bo karmią od kilku lat i nic się nie dzieje ze zdrowiem zwierząt... poczekają jeszcze i się przekonają jak zacznie wysiadać zwierzakom wątroba, serce i nerki i oszczędzanie na karmie zacznie się wydawać u weta... (...)

W każdej miejscowości mieszkają żule, którzy kiepsko się odżywiają, nie dbają o siebie i całymi dniami piją alkohol. A dożywają późnej starości. Ale to nie znaczy, że "skoro im nic nie ma i żyją", to tak należy robić. Prawda? emotka

Prawda emotka Ale każdy musi się nauczyć na swoim własnym doświadczeniu. To temat rzeka emotka

isiulka napisał(a):

Też w grudniu zostałam matką chrzestną, tylko że miałam proste zadanie, bo ksiądz wyznaczył co maja kupić rodzice chrzestni, Matka kupowała białą chustę i ręcznie musiała wyhaftować imiona i datę chrztu. a ojciec chrzestny dawał świecę. Ksiądz podczas całej ceremonii potem o tym mówił.

Dodatkowo kupiliśmy z fisherprice jakieś kocyki i karuzelki, bo tak ustalilismy to z rodzicami dziecka. 

Najlepiej zapytać rodziców co jest im potrzebne.

Na szatce obowiązkowo ręcznie haftowany wpis? Ja zamawiałam na Allegro haftowane maszynowo, to dla księdza taki rodzaj haftu się nie liczy ? emotka Ja jestem przerażona niektórymi księżmi i tym jak we wszystko chcą ingerować. Wiem, że to temat kontrowersyjny, ale po prostu brak słów jak się słyszy, że np. nie dopuszczają do sakramentów bez zapłaty, jakich wymagają opłat na kościół podczas wizyt duszpasterskich... Ostatnio podczas wizyty u koleżanki ksiądz zaczął ją wprost obrażać za kierunek studiów jaki wybrała, krzyczał wręcz, że to idiotyczny kierunek, że bezsensowny... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5965158 Napisano: 10.01.2015 16:37:08 w GFK
Usługi finansowe +42 punkty.
Pytania o ubezpieczenia AC i OC samochodu. Zaznaczyłam, że mam samochód zarejestrowany na swoje nazwisko, decyduję o zakupie samochodu i mam ubezpieczenie w Ergo Hestia i przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5964935 Napisano: 09.01.2015 19:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

A czy w konkursie/promocji Pizza Hut z tym fajnym kotkiem do pogłaskania ... dochodzą Wam jakieś maile zwrotne? U mnie nic emotka

Przychodzi najpierw mail "Sprawdź przesyłkę od Carlosa!", a później jeśli 'wygrałaś' kod na darmową dolewkę (gwarantowana) to przychodzi w osobnym mailu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5964931 Napisano: 09.01.2015 19:47:28 w WC - rozmowy o wszystkim
joan, wiem o czym mowa, ja mieszkam w małej miejscowości i tu na palcach jednej ręki można policzyć osoby, które dbają o swoje psy, a tych nie brakuje. Sama kiedyś karmiłam marketowym jedzeniem swojego psa, ale to było mnóstwo lat temu, świadomość była mniejsza, mniejszy dostęp, bo przez Internet się nie zamawiało... A teraz wiadomo, że nie kupuję karmy za 85 zł/kg, ale na tyle ile mogę to staram się kupować dobrą karmę dla psa, czytam składy itd. Tym, którzy wierzą, że marketowa karma jest dobra, bo karmią od kilku lat i nic się nie dzieje ze zdrowiem zwierząt... poczekają jeszcze i się przekonają jak zacznie wysiadać zwierzakom wątroba, serce i nerki i oszczędzanie na karmie zacznie się wydawać u weta...
zdolnabestia, ja przerabiałam dwa chrzty swoich chrześniaków w zeszłym roku i kupowałam pamiątkę. Nie zamawiałam smoczków, łyżeczek itd tylko obrazek z aniołkiem, z grawerem (ze strony eprezenty.pl, polecam), kupowałam szatkę (na jeden chrzest i szatkę i świecę, bo chrzestny się nie zainteresował, a umownie szatkę kupuje chrzestna, a świeca to kwestia chrzestnego), kartkę i dawałam kasę. Wiem, że w innych regionach np. chrzestna kupuje całe ubranko do chrztu, na szczęście nie u mnie emotka Ogólnie teraz też bym kupiła pamiątkę (siostra teraz kupowała przepiękny malowany obrazek w sklepie z dewocjonaliami na pamiątkę chrztu z aniołkiem, też super pamiątka, a zapłaciła tylko około 20 zł), ale ta sesja zamiast kasy to fajny pomysł, bo kasa to jednak często idzie do portfela rodziców emotka Choć to najwygodniejszy prezent. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5964532 Napisano: 08.01.2015 21:24:05 w dzis mam urodzinki

A ja 10 lat na forum ... Forumowe urodzinyemotka

Kolejnych 10 lat i jeszcze dłużej emotka

allice, wszystkiego najlepszego! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5964523 Napisano: 08.01.2015 21:09:23 w SZUKAM....
toka napisał(a):

czy wszyscy dostali kosmetyki Nivea w konku Jak się czujesz w swojej skórze? 

Niee emotka Chyba utknęli na piątym etapie, ale czy ruszyło coś do przodu to nie wiem. Podobno wysyłają cały czas, partiami.
beciala napisał(a):

Kiedy będą wysyłać wódeczki wygrane na fb?
Pamięta ktoś?

Napisali na Facebooku, że zaczęli wysyłać, ale przez zamieszanie świąteczne wysyłka reszty po Nowym Roku, więc myślę, że lada dzień będą dochodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5964128 Napisano: 07.01.2015 22:07:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Na szczęście nie brałam udziału, ale...wizaż stracił dobry imaż emotka

Ja brałam... I doznałam lekkiego szoku dzisiaj widząc, że się zakwalifikowałam. Jednak przezornie postanowiłam nie radować się, ino poczekać na PW na Wizazu od organizatora.
Przeczucia miałam dobre. emotka
Na szczęście... to tylko krem! emotka

Też mi się podejrzane wydawało, że zazwyczaj można było policzyć na palcach jednej ręki osoby na forum, które zakwalifikowały się na wizażu, a tu praktycznie 100% sukcesów emotka Ale kiedyś często udawało mi się, więc uwierzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5964045 Napisano: 07.01.2015 18:06:59 w SZUKAM....
maliszka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

To niech zgłasza. Niestety ludzie na allegro często sobie takie żarty robią. Albo jej nie pasuje i zwraca albo się rozmyśliła albo coś jej się zepsuło, zamówiła u Ciebie, wzięła sobie część, a resztę chce oddać twierdząc, że towar jest niekompletny. Brak słów do takich ludzi. Jeśli faktycznie wszystko było OK z Twojej strony, to nie masz się czym przejmować emotka

Sumienie to ja mam czyste i pewnie nie powinnam się przejmować ale taka wizyta na Policji do przyjemnych nie należy i tłumaczenie się z czegoś czego nie zrobiłam.

Wyślij jej link z informacją, że nie masz obowiązku przyjmować towaru, zachowaj maile, w których najpierw chce zwrócić towar, a później wymyśla, że towar niekompletny i nie daj się zmanipulować i zastraszyć, na groźbach pewnie tylko się skończy, wątpię, żeby chciało jej się składać doniesienie, bo pewnie ma świadomość, że nie ma racji... Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5964031 Napisano: 07.01.2015 17:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadis napisał(a):

Radzę sprawdzić tym, którzy myśleli, że wygrali na Wizażu Physiogel - był błąd, teraz są już te wyniki, które miały być.

Też się tak zdziwiłam, że tyle osób wygrało na forum, rzadko tak bywało emotka
A zamieścili gdzieś jakieś sprostowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0