Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ondine

ondine

#5984131 Napisano: 24.02.2015 11:03:47 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

koper napisał(a):*Ace a musisz robić nowe wejście na wodę i odpływ? Zmywarkę można podłączyć do zlewozmywaka, wodę czerpać z baterii, a ścieki odprowadzać do syfonu. Trzeba sprawdzić, czy mają dodatkowe odprowadzenia, jak nie to zmienić na takie, które mają, ale to chyba i tak będzie tańsze niż dodatkowe odpływy i wejścia na wodę. 
Jak my kupiliśmy pierwszą zmywarkę, to okazało się, że nasz zlewozmywak jest do tego przystosowany, mąż chyba dokupił tylko jakieś przedłużki i sam podłączył zmywarkę.

:D Bardzo dziękuję za odpowiedź emotka Bo właśnie się bałam tego całego kucia (bo byłam przekonana że inaczej się nie obejdzie) i zwlekam chyba od pół roku z tą zmywarka emotka A takie rozwiązanie jak piszesz było by idealne emotka Dziękuję emotka

Musisz kupić kranik do baterii i syfon z odprowadzaniem dla zmywarki jeśli takiego nie masz emotka Jeśli ustawisz gdzieś zmywarkę blisko zlewozmywaka to tylko podłączasz jeden przewód do wody, drugi do syfonu, tak jak napisała koper, i po sprawie emotka Jedynie problem może być z podłączeniem przewodu do kranu, bo jeśli masz zabudowany zlewozmywak to ciężko będzie przeciągnąć przewód do wody, ale samo podłączenie zmywarki to łatwa sprawa, sama byś sobie poradziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5984031 Napisano: 23.02.2015 23:02:54 w Zakupy na konkursy - usługi
Jeśli ktoś ma ochotę nabyć z moją pomocą kody z mąki Szymanowskej to zapraszam na PW emotka
Edit: już nieaktualne - wykupiony zapas mąki w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5984006 Napisano: 23.02.2015 22:01:02 w Ambasadorinnowacji - Philips
kubatbg napisał(a):

u mnie sondy też brak ale dalej nic mam także punktów za "przpeis na udana randkę" kurde tych znaczków u mnie najmniej emotka kiedy to zaliczają?

Zwykle dłuuugo się czeka aż przyznają punkty za "Tworzę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983947 Napisano: 23.02.2015 19:28:10 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

Mam pytanie bo wygralam drugi raz PP i moge na sebie dwa razy napsiac tak emotka

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983932 Napisano: 23.02.2015 19:00:07 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ewelajna napisał(a):

Dostałam też wyzwanie specjalne "Podziel się recenzją produktu z Aukcji"
Należy dodać recenzję produktu na stronie Philipsa i na porównywarce cenowej.
Sęk w tym że ja wylicytowałam książkę... a tego nie ma w ofercie na stronie Philipsa.
Czyli właściwie nie mogę wykonać tego zadania, chyba tak bez sensu je w ogóle dostałam.
Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację?

Chyba wszyscy dostali to wyzwanie, bo ja też je mam, a nie wylicytowałam nic emotka
milax88 napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):zdolnabestia napisał(a):Ja nie mam takiej sondy emotka

Ja też nie, ale pytania są the best emotka

Chyba to jest szablon emotka

Hahaha, OK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983879 Napisano: 23.02.2015 17:12:13 w Ambasadorinnowacji - Philips
zdolnabestia napisał(a):

Ja nie mam takiej sondy emotka

Ja też nie, ale pytania są the best emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983875 Napisano: 23.02.2015 17:09:38 w Pomocy!!!!
luko922 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje ile może kosztować wysyłka mikrofalówki? Gdziekolwiek- PP, Kurier? Od czego to zależy? Od wagi, od wielkości pudła? Nigdy nie wysyłałem nic tak dużego, a chciałbym sprzedać mikrofalówkę z konkursu Lorenz. Ktoś coś wie? emotka

Na poczcie za Paczkę48 zapłacisz 14 zł jeśli mikrofala nie jest cięższa niż 5 kg, jak cięższa to 19 zł. O ile dobrze pamiętam to wymiary nie mogą być większe niż w sumie 250 cm (dł. + szer. + wys.) i najdłuższy bok nie może być dłuższy niż 150 cm.
Tu jest bardzo fajny licznik: http://cennik.poc...rajowy_paczka48.html Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983512 Napisano: 22.02.2015 20:14:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

TLC nie tylko nagrodziło filmik zamiast tekstu, ale tchórzliwie skasowali z fanpage'a post z linkiem do filmiku i głosami krytyki - marketing mistrzów emotka

a masz może linka do filmiku?

Jest w "Wyniki konkursów" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983507 Napisano: 22.02.2015 19:59:54 w GFK
trampek napisał(a):

mama2006 napisał(a):

trampek napisał(a):

napisał(a):koki napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):U mnie też już był dzienniczek. To już koniec badania? Chyba miały być trzy dzienniczki, więc wychodzi na to, że tak. Ciekawe kiedy dopiszą punkty. Coś tam napisane było pod koniec, ale się bardzo spieszyłam, bo wychodziłam z domu i nie doczytałam emotka

ja też na szybkiego przeczytałam, ale wydawało mi się ze pisało coś od 22 lutego do 26, więc myślę że w tym czasie powinni dopisać punkty emotka

Jak teraz wygląda sprawa z doładowaniami? dalej przysyłają na meila czy pocztą? bo dawno nie zamawiałam... i raz w miesiącu wysyłają te nagrody?

doladowanie na @ przychodzi

nie, doładowanie przychodzi pocztą

od kiedy? serioo ja zamawialam jakis czas temu i na @ przyszlo

Od początku roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983474 Napisano: 22.02.2015 17:02:13 w Zakupy na konkursy - usługi
Może ktoś potrzebuje mąki Szymanowskiej konkursowej? emotka PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983473 Napisano: 22.02.2015 16:51:52 w GFK
U mnie też już był dzienniczek. To już koniec badania? Chyba miały być trzy dzienniczki, więc wychodzi na to, że tak. Ciekawe kiedy dopiszą punkty. Coś tam napisane było pod koniec, ale się bardzo spieszyłam, bo wychodziłam z domu i nie doczytałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983285 Napisano: 21.02.2015 22:01:57 w Ambasadorinnowacji - Philips
constanza napisał(a):

milax88 napisał(a):

Ja mam odznaki tak (od lewej): 2, 2, 1. Też za wszystko dostawałam pkt do tej pory.

czyli raczej każdy tak ma. Dzięki, uspokoiłam się emotka  Ja mam teraz 3,2,1. Zawsze robie zadania na ostatnią chwilę i zawsze stres, że mi czegoś nie doliczą emotka

Ja mam 2/3/1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983207 Napisano: 21.02.2015 16:46:25 w Rossmann
Co do Eveline to w regulaminie jest wpis o zakupie "jednego z produktów marki Eveline Cosmetics z kategorii pielęgnacja twarzy", ale ktoś pisał parę stron wcześniej o konkursach ze Skarbu i tam było napisane, że należy kupić krem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5983110 Napisano: 21.02.2015 10:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

bzowapani napisał(a):

prawdopodobnie w mix ważność obrazka jest bardzo krótka

Sorrki, domyślam się, że to do mojego komentarza, tak, już to wykminiłam emotka No to cóż, na jutro trzeba przybrać inną taktykę emotka W szoku byłam jak zobaczyłam te obrazki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5982753 Napisano: 20.02.2015 12:55:46 w TESCO konkursy
olus15 napisał(a):

czy w wiejskich i popcornie piszecie najpierw ten wstep Smak wiejskich ziemniaczkow .... czy od razu konczycie zdanie?

Ja w zależności od tego ile mam znaków w odpowiedzi. Częściej jednak od razu kończę zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5982747 Napisano: 20.02.2015 12:51:45 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

źle się czuję,... nawet włosy mnie bolą emotka

Może to grypa, przechodziłam ostatnio przez to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5982678 Napisano: 20.02.2015 11:30:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie sądziłam, że będzie takie "branie" na słuchawki z Pepsi, przecież niedawno rozdawali je w promocji świątecznej za nakrętki emotka
Ja zdążyłam kliknąć z 10 razy, ale się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5982671 Napisano: 20.02.2015 11:21:37 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Słuchawki tłumią trochę słabiej niż zatyczki i mają taką wadę, że uszy się pocą. Zatyczki z kolei mogą popychać woskowinę wgłąb ucha, niektórzy u mnie w pracy mieli z tym problem. W obu przypadkach da się ze sobą rozmawiać, tylko trzeba głośno mówić, hałas jest słyszalny, ale mocno stłumiony. Ja bym jednak zadzwoniła na policję, właścicielka też nie musi wiedzieć, że to Ty dzwoniłaś.

Jestem tak nieprzytomna po 3 nieprzespanych nocach, że dzisiaj dzwonię do właścicielki i albo złoży pismo w spółdzielni albo będę dzwonić na policję. Wybór należy do niej.
Zdolna - używałam jednych i drugich, dalej słyszę. 

Ja bym dzwoniła na policję, nikt nie musi wiedzieć, że to Ty dzwonisz, nikt Ci tego nie udowodni. A na zatyczkach długo nie pojedziesz, tak się nie da żyć, żeby to było tylko w nocy, ale skoro w dzień planujesz chodzić w zatyczkach to można zwariować. Wynajmujesz, płacisz, więc jesteś "u siebie" i nikt nie ma prawa Ci uprzykrzać życia.
Nad moim bratem też mieszkał nauczyciel śpiewu, ale on na szczęście był aktywny tylko w dzień. Też mieszkam w bloku (mam tylko jedną rodzinę w sąsiedztwie) i też często mam pobudki w weekendy o 6. Niestety, ale całkowitą niezależność i spokój gwarantuje tylko wolnostojący dom, a i pewnie też nie zawsze emotka
Asante sana, walcz i nie daj się stłamsić! Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5982313 Napisano: 19.02.2015 16:17:03 w Sport

ondine

#5981979 Napisano: 18.02.2015 22:23:05 w Wkurza mnie...
Może wyślijcie wniosek o wpisanie numeru na listę Robinsona? Może to pomoże. Tylko nie wiem jak wtedy będzie z SMS'ami od agencji, choć wydaje mi się, że nie powinno to się wykluczać...
Mnie też wkurza SPAM w T-Mobile (ale jeszcze mam odrobinę cierpliwości) o ile na telefony z Orange nie przychodzą żadne zbędne SMS'y o tyle T-Mobile musi mi wysłać milion idiotycznych SMS'ów i jeszcze te reklamy... Mnie się uczepiła jakaś "wróżka" i codziennie mam SMS typu "Na miłość boską, wysłuchaj mnie wreszcie!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0