Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ondine

ondine

#5995708 Napisano: 23.03.2015 16:34:51 w Wkurza mnie...
constanza napisał(a):

Wkurza mnie, ze juz sie zaczęli czepiać wesołego kierowcy po tym filmiku https://m.youtube.../watch?v=__eHdPk9dwE  emotka  Mozna nie lubić jego żartów ale ludzie w jego autobusach sa dla siebie o wiele milsi, podroz mija szybko i czasem nie sposob sie nie roześmiac. Wole jechac z kims takim niz z naburmuszonym kierowca, ktory klnie i trąbi na wszystkich, zamyka drzwi przed nosem i szarpie autobusem - ze niby jazda z takim kierowca jest bezpieczniejsza niz z wesołym?dobre emotka

Kto się czepia i dlaczego? emotka Facet mógłby zrobić karierę radiowca, ale ma gadane... Stacje radiowe się powinny o niego bić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995557 Napisano: 23.03.2015 12:45:50 w Visa Konkursy
1234567898765432 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

nagrody tygodnia to już zdjęcie i filmik, może tym razem nagrodzą tekst  emotka  emotka  

nei pisze chyba w reg ze tyg to zdj lub film i kwota 51 zl min

Tak, tygodniową wybierają tylko spośród zdjęć lub filmików. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995554 Napisano: 23.03.2015 12:44:13 w GFK
titinunu napisał(a):

jagatu napisał(a):

Kosmetyki 81/81 pkt.

Tez mam +81

Piszcie co zaznaczacie! Bo liczba punktów nikomu nic nie mówi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995417 Napisano: 23.03.2015 10:09:07 w Visa Konkursy
malenka89 napisał(a):

benasia napisał(a):

malenka89 napisał(a):Nie wiem jaka teraz agencja robi, ale przy ostatnim konkursie też wysłałam potwierdzenie z banku i niestety odrzucili bo nie było słowa Visa... 

robi ta sama z tego co pamietam

no to nie ma z nimi zmiłuj... mi przepadły dwie karty i żadne tłumaczenia nie pomogły. Teraz nauczona zostawiam wszystkie wydruki z terminala emotka

Nie poszłaś do banku, żeby Ci taką informację zamieścili na wydruku czy już było za późno? Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995403 Napisano: 23.03.2015 09:49:40 w Visa Konkursy
Ja się postaram zapytać jak PKO BP się odnosi do tego i czy w jakiś sposób taką adnotację można u nich uzyskać, bo na wydruku z konta
internetowego PKO nie ma info, że to Visa czy tam inna karta. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995330 Napisano: 22.03.2015 20:23:52 w Visa Konkursy
Napisałam maila z prośbą o wyjaśnienie czy tak jest na pewno, żeby się upewnić, bo to przecież nie jest zależne od nas czy bank doda adnotację z nazwą karty czy nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995328 Napisano: 22.03.2015 20:12:58 w Visa Konkursy
benasia napisał(a):

Na szczęście ja płacę zazwyczaj wszędzie kartą Visa  i wydruków z terminali z prawidłową nazwą u mnie dostatek   emotka

Ja jeszcze żadnego zgłoszenia nie wysłałam na wyciąg na szczęście (i chyba w takim razie tego nie zrobię), bo najgorszy ból by był dopiero wtedy gdyby negatywnie zweryfikowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995324 Napisano: 22.03.2015 20:02:14 w Visa Konkursy
synk napisał(a):

maj0305 napisał(a):oto ich odpowiedz w sprawie płtności internetowej:
Szanowny Panie,Zgodnie z Regulaminu Konkursu „Spróbuj czegoś nowego z Visa” w pkt. 6a, należy zachować wydruk z terminala lub wyciąg bankowy potwierdzający płatność za pomocą karty Visa, którą zarejestrowała Pan w Konkursie. Jeśli na wyciągu bankowym nie ma informacji, iż płatność została dokonana za pomocą karty Visa, należy poprosić swój bank o dokument potwierdzający.  Z poważaniem,Zespół Obsługi Konkursu Visa 
Sent: Friday, March 20, 2015 2:35 PM
To: zapytaj@databroker.pl
Subject: visa konkurs 

No - właśnie w mailu jest że weryfikacja negatywna bo brak dopisku że to VISA (pomimo tego że na wydruku jest numer transakcji itp). Czas na odesłanie minął. Więc kasa przepadła.

No to są jakieś jaja, bo ja np. z jednego konta w PKO BP mam tylko potwierdzenia ze strony i na żadnym nie jest napisane, że płatność była
dokonana Visą! Jest tylko "płatność kartą" i końcówka numeru karty! Po prostu im się nie chce tego sprawdzić, a to przecież nie od nas zależy
czy bank napisze na potwierdzeniu nazwę karty czy nie! Czyli jak ktoś ma konto w PKO BP i ma wyciąg bankowy, a nie ma kwitka z terminala to od razu odpada z gry.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995174 Napisano: 21.03.2015 22:19:11 w WC - rozmowy o wszystkim
ankasss napisał(a):

ondine napisał(a):

ankasss napisał(a):Mógłby ktoś polecić jakiś nocleg nad morzem. Istotne jest , aby była dobra komunikacja. W miarę blisko do  stacji pociągu. I obecność sklepu typu biedronka, żebyśmy nie zbankrutowali na jedzeniu. Termin lipcowy

Władysławowo emotka Komunikacja spoko, bo pociągi są i stacja PKP jest na miejscu, Biedronki chyba ze dwie... Ja nocowałam w kwaterach "Irenka" na Ogrodowej. Co prawda do Biedronki kawałek i do PKP też, ale my z walizkami dawałyśmy radę piechotą bez problemu emotka Za to bardzo blisko morza, warunki fajne, wejście "z zewnątrz" do pokoi, miejsce na grilla, minus taki, że nie było żadnej kuchni, więc stołowanie się (obiady) poza kwaterą obowiązkowo emotka

Chcemy wybrać się z siostrą. I z  trójką maluchów. A przy okazji nie zbankrutować. Chyba będzie ciężko:)

Z dziećmi zawsze jest ciężko, szczególnie w takich miejscach gdzie aż roi się od atrakcji dla nich emotka We Władysławowie taka stała stawka w lipcu to 50 zł/doba, znajdziesz też noclegi za 25 zł/doba w sezonie, ale 3-4 km od morza, a bez samochodu i z dziećmi to raczej słaby pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5995171 Napisano: 21.03.2015 22:05:15 w Ambasadorinnowacji - Philips
kacha57 napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):kacha57 napisał(a):
Gratulujemy! Zostali Państwo wybrani do testowania produktu: taśma oświetleniowa Lightstrips Essential White. Tym samym zapraszamy do II tury - testowania.

W załączniku odnajdą Państwo Umowę Użyczenia, którą trzeba wypełnić/uzupełnić i odesłać droga mailową jak najszybciej (od tego zależy termin wysyłki).

To znaczy że mam wypełnić papiery im odesłać i przyślą mi to do testowania ?

Z tego wynika, że tak, ale zapoznaj się z warunkami testowania zapisanymi w umowie, bo podpisujesz umowę, z której będziesz musiała się wywiązać emotka

Tak wiem czytałam wszystko i chyba nie opłaca się tyle zachodu o ten test.Za niedługo się przeprowadzamy i szkoda było by mi je kleić na tym mieszkaniu

No właśnie, z tego, co pisała kaskaderka to niezłe wymagania mają. Ciekawe czy ktoś się pokusi o testowanie dla nich, gdyby jeszcze sprzęt zostawiali na 100% to można się do tego przyłożyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5994973 Napisano: 20.03.2015 21:15:54 w Ambasadorinnowacji - Philips
kacha57 napisał(a):

Gratulujemy! Zostali Państwo wybrani do testowania produktu: taśma oświetleniowa Lightstrips Essential White. Tym samym zapraszamy do II tury - testowania.

W załączniku odnajdą Państwo Umowę Użyczenia, którą trzeba wypełnić/uzupełnić i odesłać droga mailową jak najszybciej (od tego zależy termin wysyłki).

To znaczy że mam wypełnić papiery im odesłać i przyślą mi to do testowania ?

Z tego wynika, że tak, ale zapoznaj się z warunkami testowania zapisanymi w umowie, bo podpisujesz umowę, z której będziesz musiała się wywiązać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5994968 Napisano: 20.03.2015 21:04:19 w WC - rozmowy o wszystkim
ankasss napisał(a):

Mógłby ktoś polecić jakiś nocleg nad morzem. Istotne jest , aby była dobra komunikacja. W miarę blisko do  stacji pociągu. I obecność sklepu typu biedronka, żebyśmy nie zbankrutowali na jedzeniu. Termin lipcowy

Władysławowo emotka Komunikacja spoko, bo pociągi są i stacja PKP jest na miejscu, Biedronki chyba ze dwie... Ja nocowałam w kwaterach "Irenka" na Ogrodowej. Co prawda do Biedronki kawałek i do PKP też, ale my z walizkami dawałyśmy radę piechotą bez problemu emotka Za to bardzo blisko morza, warunki fajne, wejście "z zewnątrz" do pokoi, miejsce na grilla, minus taki, że nie było żadnej kuchni, więc stołowanie się (obiady) poza kwaterą obowiązkowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5994942 Napisano: 20.03.2015 20:05:42 w Visa Konkursy
madziulka2434 napisał(a):

przed chwilą uslyszałam w tv tą postękującą pieśń, aż się oderwałam od zmywania-paczę-a tu visaemotka

Też mam ten odruch, ale wyjątkowo wpada w ucho ta pieśń, choć na co dzień słucham totalnie innego rodzaju muzyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5994805 Napisano: 20.03.2015 14:40:33 w Wkurza mnie...
Przesilenie wiosenne, które mnie dopadło. Nic mi się nie chce, NIC. I cały czas najchętniej bym spała, a jutro sobota, zajęcia i trzeba wstać po 6 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5994804 Napisano: 20.03.2015 14:38:43 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja przez zdjęcie rentgenowskie oglądałam emotka Co prawda to nie pierwsze zaćmienie, które miałam przyjemność oglądać, ale też robiło wrażenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5994445 Napisano: 19.03.2015 19:02:26 w Visa Konkursy
katia305 napisał(a):

ondine napisał(a):

katia305 napisał(a):

napisał(a):katia305 napisał(a):Czy po dodaniu zgłoszenia (filmu)  wyskakuje  jakieś podziękowanie?

podpowie ktoś? mam film flv i chyba nie przechodzi, bo po załadowaniu i próbie wysłania przeskakuje do zakładki od tekstu 

To znaczy, że napisałaś za długi opis do filmu emotka A nie wiem czy flv Ci przejdzie, mi przechodziło wmv.

dziękuję! faktycznie! w ogóle tego komentarza nie było widać emotka  przeszło flv, ale czy jeśłi by nie przeszło, to by był jakiś komunikat?

Na pewno. Jak jest za duży plik to się wyświetla informacja, więc jeśli rozszerzenie byłoby złe to na pewno też by się wyświetliło. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5994439 Napisano: 19.03.2015 18:51:30 w Visa Konkursy
katia305 napisał(a):

katia305 napisał(a):

Czy po dodaniu zgłoszenia (filmu)  wyskakuje  jakieś podziękowanie?

podpowie ktoś? mam film flv i chyba nie przechodzi, bo po załadowaniu i próbie wysłania przeskakuje do zakładki od tekstu 

To znaczy, że napisałaś za długi opis do filmu emotka A nie wiem czy flv Ci przejdzie, mi przechodziło wmv. Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5993632 Napisano: 18.03.2015 13:28:09 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Na format nie ma co liczyć.
Pamiętam, że kiedyś, na poprzednim kompie, przy uruchamianiu wciskałam jakąś kombinację klawiszy i potem z opcji wybierałam uruchomienie komputera ze stanem na wcześniejszy dzień. Zastanawiam się, czy i tera to by nie pomogło. Sęk w tym, że nie mam pojęcia, co to była za kombinacja klawiszy + mam inny system operacyjny emotka

Ja też takie akcje miałam, zainstalowałam Malwarebytes, przeskanowałam kompa i mimo, że mam aktywnego antywirusa to znalazł sporo zainfekowanych plików, usunęłam je i pomogło, ale nie ma tak naprawdę żadnej gwarancji... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5993630 Napisano: 18.03.2015 13:24:26 w Visa Konkursy
liz747 napisał(a):

ludzie, to że wasze zdjęcie jest albo go nie ma w galerii NIC NIE ZNACZY emotka

Ojej, ale my to wiemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ondine

#5993623 Napisano: 18.03.2015 13:07:05 w Visa Konkursy
zarania napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ondine napisał(a):U mnie nie ze wszystkim się to sprawdza. Zdjęcie faktycznie, było w galerii, ale filmik się pokazał, a w galerii nie był emotka

u mnie teraz to samo, nie ma go w galerii a pokazuje tak jakby był.

A filmik działa? Bo mój mi pokazało, ale nie działa. emotka

Mój działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0