Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6082774 Napisano: 28.09.2015 14:03:30 w Informują
Dzwoni Pan z konkursu Back to scholl z głównymi nagrodami 601 xxx 969
https://www.e-kon...ll.html#.Vgkrm0a8os4 Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6079389 Napisano: 23.09.2015 14:53:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

xena napisał(a):

slonko365 napisał(a):

xena napisał(a):

a jak myślicie -czy nie lepiej posłać jeszcze raz identyczne zgłoszenie tylko, że z tym dolnym numerememotka   No kurde posłałam 3 zgłoszenia z nr tradycyjnie górnymi i bez jaj, że miałyby być do d...emotka   dzwonicie do nich o to wykasowywanie zgłoszeń??

No nie ułatwię Ci, ale moim zdaniem, jeśli nie ma się od nich wyraźnej informacji, żeby posłać jeszcze raz z dobrym numerem, a wyślesz, to może się skończyć tak, że przy weryfikacji poproszą Cię o dwa paragony, na oba numery. A jak nie będziesz miała, a nie będziesz miała, to zdyskwalifikują Cię całkiem, jako osobę "mnożącą zgłoszenia".
W każdym razie ja wobec braku odzewu z ich strony nie wysyłałam drugi raz tego samego paragonu.

no cyrk na kółkach i tyle! dzwoniłam, tamte zgłoszenia anulują, wysyłam nowe, całe szczęście, że na czas emotka

no to trzeba podesłać ponownie...dzięki za info

Dzwoniłem do nich wczoraj. Sympatyczna pani poinformowała mnie żeby wysłać takie samo zgłoszenie na poprawny numer systemowy i że jest duża liczba osób dzwoniących w tej sprawie. Powiedziała również, że też pierwszy raz spotkali się z sytuacją Numeru systemowego, ale był to wymóg Biedronki nie ich - to że na stronie jest napisane "wpisz numer Paragonu " to już swoją drogą, łatwiej by było " Wpisz numer transakcji ".... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6078648 Napisano: 22.09.2015 16:46:51 w Biedronka
xpac napisał(a):

fino napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

Dobra i co teraz jak wysłałem numer paragonu zamiast numer systemowy ?? Dyskwalifikacja?? Poszło sporo zgłoszeń na Numer Paragonu, po co w zgłoszeniu piszą Numer paragonu, nie mogli napisać Numer systemowy !! masakra

A to w ciemno zaznaczasz pola typu "Zapoznałem się z regulaminem konkursu i akceptuję jego postanowienia." emotka

boją się, że jak otworzą regulamin, to -> emotka          
 emotka

nie w ciemno, tym razem mi to umknęło, nie gadaj że sam/sama czytasz cały regulamin od deski do deski, sposoby reklamacji, postanowienia końcowe itp...

Dobra już wszystko wiem, sympatyczna pani z Albedo poinformowała żeby wysłać to samo zgłoszenie na numer systemowy i jest to wymóg Biedronki a nie ich agencji, prosi także profilaktycznie o podanie imienia i nazwiska, aby nie było komplikacji w razie wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6078611 Napisano: 22.09.2015 15:56:31 w Biedronka
fino napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

Dobra i co teraz jak wysłałem numer paragonu zamiast numer systemowy ?? Dyskwalifikacja?? Poszło sporo zgłoszeń na Numer Paragonu, po co w zgłoszeniu piszą Numer paragonu, nie mogli napisać Numer systemowy !! masakra

A to w ciemno zaznaczasz pola typu "Zapoznałem się z regulaminem konkursu i akceptuję jego postanowienia." emotka

boją się, że jak otworzą regulamin, to -> emotka          
 emotka

nie w ciemno, tym razem mi to umknęło, nie gadaj że sam/sama czytasz cały regulamin od deski do deski, sposoby reklamacji, postanowienia końcowe itp... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6078555 Napisano: 22.09.2015 15:15:33 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

lolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

lolo napisał(a):

powiedzcie proszę gdzie jest numer paragonu na wedel bo ktos pisał że to numer systemowy u dołu paragonu ale gdzie to jest w regulaminie czytałem ale tam nic nie ma

systemowy-prawy dolny róg

a gdzie to jest napisane skoro do persila idzie numer z góry z prawej strony i jest to napisane w wyjaśnieniu że to numer paragonu to oni sami nie wiedzą jaki to numer paragonu????????

zobacz na paragonie-masz jak byk napisane numer systemowy

Numer dowodu zakupu, o którym mowa w pkt 2.3.2.i Regulaminu, który Uczestnik obowiązany jest podać przy wypełnieniu formularza konkursowego, znajdować się będzie na danym paragonie w jego dolnej części po prawej stronie i może być opisany jako „NUMER SYSTEMOWY” lub „NUMER TRANSAKCJI”.

Dobra i co teraz jak wysłałem numer paragonu zamiast numer systemowy ?? Dyskwalifikacja?? Poszło sporo zgłoszeń na Numer Paragonu, po co w zgłoszeniu piszą Numer paragonu, nie mogli napisać Numer systemowy !! masakra Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6074181 Napisano: 15.09.2015 23:20:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

pioge7 napisał(a):

lumu napisał(a):

Wie ktos cos o konu z mlekiem laciatym? Wybaczcie brak polskich znakow.

Tylko mnie zastanowia jedna rzecz.
Dlaczego tam jest napisane 16 000 "sztuk porcelany"?
Nie powinno być np.zastwów lub kompletow?
No,chyba że będą dawać po jednym talerzu i będziemy sobie sami komplety składać emotka

http://www.laciate.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6065844 Napisano: 03.09.2015 08:19:11 w Biedronka
http://turniejtys...77/55e72cfab4c92.jpg

no jak wygra trzeci samochód ( o 2 tylko wiem ) to idę na studia graficzne !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6060891 Napisano: 25.08.2015 11:07:31 w TESCO konkursy
dzasmina napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kurierzy zabrali Wam protokoły z golarek  z "Męskiej Strefy"? U mnie był jeden protokół i kurier go zabrał.

ja też zostałam z niczym

ja na szczęście zdążyłem skserować, ale czy na tej podstawie Philips udziela gwarancji to nie wiem ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6060890 Napisano: 25.08.2015 11:06:21 w TESCO konkursy
dorfika napisał(a):

magnus napisał(a):

dorfika napisał(a):

Dzwoniłam do organizatora Męskiej Strefy, wysyłka golarek ma wyjść dziś. Czekamy.

Wczoraj też tak mówili, ale majla brak emotka

kłamali????

Ja swoje dostałem wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6060889 Napisano: 25.08.2015 11:05:21 w Carrefour konkursy
mstelmas11 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już ekspresy od Albedo z konkursu kawowego w Carrefourze? Wiem ze rozsyłali wczoraj i przedwczoraj ale ja nie dostałam. ;-(

Do mnie dotarł w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6059060 Napisano: 20.08.2015 14:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

Z jakiego konka rozwoził wczoraj GLS?
Kurier tylko wysłał sms, że mnie nie ma w domu, nawet nie zadzwonił. Zresztą nieważne. W GLSie trzeba podać nr przesyłki, ale nie wiem, do któej agencji dzwonić ;-(

Ekspresy z Nescafe C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6058598 Napisano: 19.08.2015 16:44:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
No i jest przelew z Desperadosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6058416 Napisano: 19.08.2015 10:31:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze czeka na przelew z Desperadosa i na ekspres z Nescafe C4?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6056849 Napisano: 13.08.2015 22:24:29 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziewczyny dzwonilam do nich mamy odesłać paragon na @ z regulaminu. Nie będą informować o tym fakcie,bo jest zapis w regulaminie i musimy czytać sami

Oj szykuje się baaaardzo duża rezerwa emotka

A dzisiaj mija 3 dzień od ogłoszenia wyników !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6055899 Napisano: 11.08.2015 18:18:26 w Biedronka
giulietta napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

ino1975 napisał(a):

Czesc.

mam problem z mailem z danymi na konkurs Aktywni z psem, dochodzi zwrotka, ze mail nie mogl zostac dostarczony. Ma ktos podobny problem?

Pozdro

mam to samoemotka

to samo, ale spoko jest 7 dni na odeslanie danych to zlapiemy kontakt emotka  

Zapewne mają zapchaną skrzynkę, musicie poczekac aż skasują troche wiadomośći emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6055898 Napisano: 11.08.2015 18:17:34 w TESCO konkursy
deva napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Chyba nie trzeba odsylac paragonow z męskiej strefy

ktos pisal,ze wysla drugi sms by odeslac paragon

ale skąd ten ktoś może o tym wiedzieć?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6055542 Napisano: 11.08.2015 11:20:53 w TESCO konkursy
deva napisał(a):

czy w formularzu wpisujemy pesel? (męska strefa)

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6055398 Napisano: 11.08.2015 01:24:14 w TESCO konkursy
W konkursie Rexona Męska Strefa po wgraniu nie chcą nawet paragonu ??? Dziwne oj dziwne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6055396 Napisano: 11.08.2015 01:18:03 w Informują
1:15 w nocy i sms o wygranej z Rexona Meska Strefa !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6053172 Napisano: 05.08.2015 13:02:49 w Konkursy ABC
Mniemam że konkurs GAZEM PO NAGRODY! został już rozwiązany skoro mieli powiadomić najpóźniej do 29.07 ale dziwne, że żadna nagroda nie wpadła na forum, no chyba że coś przeoczyłem.. Wyświetl w wątku >>
0 0