Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6110832 Napisano: 12.11.2015 17:54:13 w TESCO konkursy
Czy wszyscy dostali już wszystkie karty z Wedla do Decathlonu ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6107545 Napisano: 05.11.2015 22:52:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

A te kody na filmy byly juz rozeslane? Chodzi o Barbie oczywiscie...

a właśnie co z filmami?? Pisali coś chyba o 1 Grudnia?? Nie mam juz tego smsa nawet.... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6106349 Napisano: 04.11.2015 12:41:21 w TESCO konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

gryszelm napisał(a):

No rzesz, czemu nikt nie napisał, że w Tesco jakiś rabat na Wedla nalicza...córka kupiła dziś czekolady na Galaktyczny Konkurs, wyliczyła na 20 zeta i w domu zobaczyła, ze rabat naliczyło 90gr i po rabacie brakuje 14 groszy...a że młoda jest to patrzy w paragon i oczom nie wierzy...
uważać więc jeśli jeszcze ktoś będzie kupował Wedla...

A jaki jest konkurs Wedla w Tesco? Coś przegapiłam? emotka

http://www.zewedelprzezgalaktyke.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6106099 Napisano: 03.11.2015 23:22:28 w Kaufland konkursy
mrs_mg napisał(a):

xpac napisał(a):

hej, czy miał ktoś podobny problem, po dodaniu filmiku i uzupełnieniu wszystkich pól w konkursie 200, mam cały czas komunikat "Aby wysłać formularz musisz uzupełnić wszystkie pola" próbowałam na 3 przeglądarkach i kicha...

miałam ten sam problem, ostatecznie zgrałam filmik na tel i puściłam z telefonu, inaczej za nic w świecie nie chciało pójść, nawet po wyczyszczeniu ciasteczek
jeśli masz telefon, na który jesteś w stanie wgrać filmik albo jakiś tablet, to może spróbuj w ten sposób?

dzięi za odp emotka ostatecznie zmieniłem format filmiku z AVI na WMV i poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6106072 Napisano: 03.11.2015 22:21:54 w Kaufland konkursy
hej, czy miał ktoś podobny problem, po dodaniu filmiku i uzupełnieniu wszystkich pól w konkursie 200, mam cały czas komunikat "Aby wysłać formularz musisz uzupełnić wszystkie pola" próbowałam na 3 przeglądarkach i kicha... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6103380 Napisano: 29.10.2015 21:58:03 w Biedronka
onlyrybka napisał(a):

szprotka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Czy jest ktoś kto nie ma jeszcze iPada z Wedla?

u mnie brakuje

Też czekam. 
Albedo mi odpisało na maila, że do grudnia mają czas z wysyłką...

U mnie już wszystkie dotarły emotka ( czyt. ostatni dzisiaj ) Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6102955 Napisano: 29.10.2015 12:42:30 w Biedronka
lolka182 napisał(a):

giulietta napisał(a):

lolka182 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

Plusem jest to że w "20marzeń"  zwycięskie odpowiedzi będą ogólnodostępne ,bynajmniej obędzie się bez przekrętów. emotka

ale jakie pewnie  będzie komentowanie, obrażanie zwycięzców, rozkładanie haseł na czynniki pierwsze - jak to mówią coś za coś

za oryginalne hasła będą tylko gratulacje emotka plagiat niestety jest przestępstwem.... 

oczywiście plagiatów nikt nie popiera ! ale już słyszę te głosy ; moje było lepsze, dno itp ale może tak nie będzie emotka  powodzenia wszystkim życzę! 

A że tak się zapytam, do kiedy mają czas na powiadomienie??:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6102848 Napisano: 29.10.2015 11:07:06 w Informują
zezowaty_kot napisał(a):

Pytałam - oni dzwonią tylko do tych, którzy przy pierwszym podejściu nie dostali zwrotki.

Dzwonią dalej ... że tez im sie chce... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6102416 Napisano: 28.10.2015 15:00:54 w TESCO konkursy
giulietta napisał(a):

rubik napisał(a):

Foto-front napisał(a):

hmm... wysłałem SMS na 7055 w tym konkursie(Persil, Perwoll, E)  http://www.tesco.pl/akcje-konkursy/34-persil/index.php i dostałem potwierdzenie, że "dziękują za udział w konkursiePerrier i  S.Pellegrino" . Nie wiem teraz czy będzie on brany pod uwagę, Chyba rzeczywiście Smolarze mają lekki bałagan emotka

Ja tez takiej treści dostałam

to zadzwońcie do agencji i od razu niech poprawią w regulaminie, że supermarkety też emotka emotka

ooo właśnie jestem za !!! Muszę z Suwałkami pakt zawrzeć niekorzystny dla mnie, a tak miałbym na miejscu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6102066 Napisano: 27.10.2015 22:24:43 w Biedronka
anuska7 napisał(a):

siasiolka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ktoś jeszcze na ipada z wedla czeka?

w dyskusjach o innych konkursach widziałam dziś dwie osoby, które czekaja na ipady.. ja czekam na aparta

aparat mam już w poprzednim tygodniu.....

Jednego dostałem, na drugiego jeszcze czekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6101635 Napisano: 27.10.2015 00:27:31 w TESCO konkursy
assal napisał(a):

Xpac: Napisz, wysyłając skan swojego paragonu od razu  emotka

Wysłałem emotka ciekawe czy cokolwiek odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6101624 Napisano: 26.10.2015 23:57:00 w TESCO konkursy
Wysłałem zgłoszenie do konkursu Winiary, ale dostałem zwrotkowe że ten numer paragonu został już użyty emotka miał ktoś kiedyś tak?? Nie wiem pisać do nich czy sobie darować?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6101329 Napisano: 26.10.2015 15:45:11 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

czy na loterię winiary  można kupić małe zupki- smaczne zupy?

"W Loterii biorą udział wszystkie zupy, buliony i przyprawy marki Winiary oraz przyprawa w płynie Maggi (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”). "

zakładam że tak Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6101327 Napisano: 26.10.2015 15:42:37 w Biedronka
andzi18 napisał(a):

bethan napisał(a):

andzi18 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

To tak nie działa.

Działa, działa. Nie pisz bzdur.

W tej sprawie kontaktowałem się z serwisem, więc ewentualnie konsultant świadomie wprowadził mnie w błąd, żebym miał krótszą gwarancję. W każdym razie tabletu w ogóle nie rozpakowywałem, dlatego nie mogłem zweryfikować czy pierwsze uruchomienie faktycznie rozpoczyna bieg gwarancji.

Wystarczy wpisać numer seryjny i sprawdzić, czy urządzenie było aktywowane czy nie

https://checkcove...dTQzVCKmg!1376834010 Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6100952 Napisano: 26.10.2015 07:30:04 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

andzi18 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

maa napisał(a):

orientuje się ktoś jak jest z gwarancją na ipady z Wedla z Biedronki?

Jeśli chcesz ogólną gwarancję, to ona biegnie od momentu podłączenia Ipada i wtedy na stronie (po wpisaniu numeru seryjnego) będzie data, do której Ipad jest na gwarancji.

To tak nie działa. Tablet należy zarejestrować w systemie, a do tego potrzebny jest nam skan lub zdjęcie dowodu zakup. Data na paragonie rozpoczyna bieg gwarancji. Jakiś czas temu wygrałem w Biedronce właśnie iPad do którego dołączono protokół przekazania nagrody. Na szczęście po konsultacji z serwisem Apple okazało się, że protokół będzie potraktowany na równi z dowodem zakupu. Pojawił się jednak innym problem, otóż na protokole nie była podana data przekazania nagrody, tylko czas trwania konkursu. Trochę męczyłem organizatora o wysłanie protokołu z konkretną datą, ale w końcu mi uległ i mogłem zarejestrować tablet w systemie.

Haha, a skąd pewność? Moja gwarancja przeszła na podstawie pierwszego podłączenia i nikt nie chciał żadnych papierów, więc nie możesz mówić/pisać "to tak nie działa", bo działa, ale jest 1:1, więc niech ktoś jeszcze się wypowie.

Cześć,
Apple ma gwarancję na podstawie numeru seryjnego. Okres gwarancji ( 12 miesięcy ) rozpoczyna się w chwili aktywowana urządzeń, czyli po podłączeniu do internetu. Serwis powinien przyjąć urządzenie bez konieczności posiadania paragonu, przy zgłoszeniu po prostu pytają o numer seryjny i wysyłają do nas kuriera... ale, dla pewności ( jak to powiedział serwisant ) dobrze by było mieć owy paragon, gdyż w skrajnych przypadkach mógłby być potrzebny... czyli moim zdaniem paragon jest niepotrzebny emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6100144 Napisano: 23.10.2015 21:09:00 w Biedronka
Czy wszyscy dostali już wszystkie nagrody z Wedla ?? Mi brakuje jednego iPada, a paragony wysyłałem jednocześnie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6099570 Napisano: 23.10.2015 10:07:16 w Biedronka
gocha542 napisał(a):

Dostałam przed chwilą sms,że DPD jedzie z przesyłką,czyżby pralka?Ktoś jeszcze dostał info?

w dziale "dziś dotarła nagroda..." jest wpis "Encyklopedia Avengers   (Tesco)DPD " może Tesco?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6099551 Napisano: 23.10.2015 09:42:28 w Biedronka
magdalena-1989 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Kurcze... podałam zły nr telefonu w LUKSUSIE  emotka  Potwierdziłam, i dopiero dziś się zorientowałam, że to na inny nr sms przyszedł.... CO MAM ZROBIĆ ?! Wysłać jeszcze raz z tymi samymi danymi ale innym numerem telefonu, a może do nich napisać ?? HELPemotka

Ja bym do nich zadzwoniła i zapytała co robić, a  w ostateczności zrobiła jak piszesz czyli wyslala z poprawnym numerem  . 

Zadzwoniłam właśnie, jeszcze raz trzeba wysłać formularz. 

A moja znajoma wysłała potwierdzenie razem z paragonem listem i wiecie co.... zapomniała napisać numer telefonu emotka nie wiem jak teraz Luksus sie zachowa skoro dostaną oryginalny paragon bez numeru telefonu ....nawet gdy napisze do nich maila to nie bedzie wiedziała jaki numer paragonu wpisac bo jest w liście .... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6099207 Napisano: 22.10.2015 16:51:56 w Biedronka
buka napisał(a):

Ja przepraszam że pytam ale chce miec pewność, jeśli luksus wysyłam przez stronę to pocztą już nie muszę?

Czy jak chce pocztą czy mam wypełnić przez www dane i zaznaczyć że wyślę poczta?a

A nie przepraszasz że żyjesz ?! emotka Jak wysyłasz przez stronę to pocztą nie musisz. Jak chcesz pocztą to zaznaczasz na stronie że chcesz pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6099204 Napisano: 22.10.2015 16:50:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

wygrałam 5 pażdziernika, odesałam dokumenty 07.10, a 08.10 odebrali dokumenty, a na liscie mnie nie ma http://www.zewedelprzezgalaktyke.pl/
a Wy jesteście na liście, jeśli wygraliście....widzę, że już nawet niektórzy bony do Decatlona dostali ;(

nie widzę się na liście, a bon od wtorku w domu emotka

Dostałem dzisiaj bony i widzę siebie na liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0