Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6154470 Napisano: 03.02.2016 14:31:56 w Biedronka
niunia-k napisał(a):

Słuchajta emotka  Uczulam na zakupy w Biedronce na konkurs Magnetic emotka  Pobiegłam kupić produkt na konkurs zadowolona chwyciłam Bombonierkę ucieszona zabieram się do kasy ale za chwile mnie olśniło że przecież grosza braknie bo czekoladki 9,99 , więc już paragon byłby nie ważny .

często tak robią nie tylko w biedrze, kupujesz coś za19,99zł a paragon musi być za 20zł, więc bierzesz następny produkt i wychodzi
Ci 39.98zł emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6154468 Napisano: 03.02.2016 14:29:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaaa93 napisał(a):

na o2 przyszło przed chwilą powiadomienie o nie wygraniu (ale to chyba z wczoraj, bo dzisiaj jeszcze nie informowali?)

ja dostałem maila o 9 rano o wgraniu 100zł z wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6154244 Napisano: 03.02.2016 10:37:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate1980 napisał(a):

nelunia napisał(a):

kate1980 napisał(a):

http://wyborcza.p...n=FB_Gazeta_Wyborcza
ciekawy artykuł

Wczoraj była już o tym dyskusjaemotka

gapa ze mnie emotka

tak, chyba przegapiłem tą dyskusję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6154141 Napisano: 03.02.2016 07:36:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

A czy w konkursie berliso tak jak w zott,paragon można miec z obojetnie jakiego dnia,ale udzial nalezy wziac w danym etapie?

W ogólnopolskim paragon możesz mieć z dowolnego etapu ... w ZOTT Biedronka paragon musisz mieć z aktualnego etapu... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6154090 Napisano: 02.02.2016 22:26:20 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Czy były już jakieś wyniki z Zott Biedronki? Ostatnio jestem trochę zabiegana i do końca nie ogarniam (głownie interesuje mnie 2 etap) emotka

NIe było nawet wyników pierwszej tury emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6154073 Napisano: 02.02.2016 21:54:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula napisał(a):

czy w konkursie Belriso jest jakieś ogranieczenie ilości znaków? nie chce mi wysłać zgłoszenia, nie jest znów takie długie, więc nie rozumiem,
po prostu przycisk .wyślij nie działa, nawet tabulatorem....

i koleżanki jest non stop ten sam problem... zmień przeglądarkę, lub odczekaj trochę.... u mnie przed chwilą na Firefox poszło bez problemu... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6153065 Napisano: 01.02.2016 11:50:30 w Informują
dolly napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Berliso @ o rękawicy

II etap???

No raczej !! Już są wyniki na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6152203 Napisano: 29.01.2016 16:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Belriso przy wypełnianiu zwycięskiego formularza proszą o podanie NIPu, a co jeśli go nie posiadam?? Mam wpisać dwa razy PESEL?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6151785 Napisano: 28.01.2016 22:56:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

staszek LejziDejzi  wiesia30  

Dziś kupiłam, spróbowałam i się zaczełam zastanawiac, czy tylko dla mnie to takie słodkie jest. Tzn sama ryżowa papka jest jeszcze ok ale w połączeniu z sosem nie da sie tego jeść. Dawno nie jadłam nic tak słodkiego i mdłego, jak te sosy 

jest słodkie i to bardz, zaczałem je nosić do pracy tam mam sporo chętnych emotka ale na pewno jest zdrowsze niż ryba z biedronki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150916 Napisano: 27.01.2016 15:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Bejbe, nagrodą dla 3 laureatów jest kwota 24.600 zł, którą można otrzymać w postaci przelewu albo przekazu albo wycieczki, wg wyboru laureata. Robi różnicę.

i co z wiązku z tym?? Zgodnie z regulaminem i tak musisz wydać te pieniądze na wycieczkę, bo jesli na coś innego to OSZUKUJESZ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150895 Napisano: 27.01.2016 14:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

xpac napisał(a):

(...) teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. (...)

Wycieczkę? Żyjesz w regulaminowej niewiedzy! emotka

"Nagroda Główna: wycieczka do Brazylii o wartości 24 600 zł brutto" Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150851 Napisano: 27.01.2016 13:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Drugiej tak debilnej loterii mam nadzieję już nie będzie emotka Ciężko w niej zostać milionerem emotka  Więcej - nie da się, hłe hłe.

Bo sekret polega na tym, aby stać się milionerem ZANIM zakręci się nescafowym kółkiem z nudów emotka I potem kręcisz i kręcisz, czy coś wygrasz, czy nie, kij komu w oko, miliony pod materacem trzeszczą, kto by się przejmował...

Tak to sobie przemyślalam i w sumie,nikt nie jest na tyle głupi i do tego masochista,aby wysyłać 100 fałszywych paragonów na prawdziwe dane,na co komu informacja o głównej  nagrodzie,skoro wiadomo ze się jej nie dostanie.
Ale mimo wszystko trochę nie rozumiem po co to robić.
Po pierwsze odbiera się szanse tym co kupią te kawę,a dwa,że daje się zielone światło organizatorowi na legalne nie wydanie połowy nagród.
A dla zabawy to sobie można pokręcic palcem w nosie,no ale...każdy robi co tam uważa
A po trzecie..na ch...organizować konkursy z tak pop...zasadami
Sorry
Ulało mi się emotka

A może organizator robi takie regulaminy specjalnie??  A może zatrudnia 10 pracowników którzy po cichu specjalnie graja na fałszywe paragony, skąd wiecie, że tak nie jest?? Przynajmniej wiem, że wydałbym na paragony 750zł i nic bym nie wygrał, nawet 100zł... to jest indywidualna sprawa każdego gracza, jak ma grać, czy dla żartu czy nie, możecie mnie przekonać, ale 100 innych niewchodzących na to forum będzie sobie pykać dla zabawy... koniec tematu bo to głupie gadanie....

Ps.: jak tam wasze klawiatury,.. całe ?? czy nadgryzione ?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150807 Napisano: 27.01.2016 12:21:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Drugiej tak debilnej loterii mam nadzieję już nie będzie emotka Ciężko w niej zostać milionerem emotka  Więcej - nie da się, hłe hłe.

Bo sekret polega na tym, aby stać się milionerem ZANIM zakręci się nescafowym kółkiem z nudów emotka I potem kręcisz i kręcisz, czy coś wygrasz, czy nie, kij komu w oko, miliony pod materacem trzeszczą, kto by się przejmował...

Może inaczej... teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. hmm nie wiem bo nie zapisywałem niczego, wole żyć w niewiedzy emotka w sumie walne sobie jeszcze z 30 paragoników może fikcyjne 1000zł wpadnie emotka i zrekompensuje mi to fikcyjne 1000zł które wydałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150770 Napisano: 27.01.2016 11:21:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

xpac napisał(a):

angied23 napisał(a):

Nescafe - i nic -.- .Chyba dam sobie spokój już tym .

Ostatnio w MDW po 4 zgłoszeniu ktoś wygrał1000zł emotka ja walnąłem 30 fikcyjnych pod rząd i nawet 100zł nie wpadło emotka dlatego odpuściłem, życze powodzenia innym emotka

Uważaj co mówisz emotka

wiem wiem zaraz przyciski z klawiatur znowu poleca od walenia głową z nerwów emotka ale co mi tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150761 Napisano: 27.01.2016 11:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angied23 napisał(a):

Nescafe - i nic -.- .Chyba dam sobie spokój już tym .

Ostatnio w MDW po 4 zgłoszeniu ktoś wygrał1000zł emotka ja walnąłem 30 fikcyjnych pod rząd i nawet 100zł nie wpadło emotka dlatego odpuściłem, życze powodzenia innym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150473 Napisano: 26.01.2016 15:37:29 w TESCO konkursy
kalafior napisał(a):

marzanna napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Może smsy dniami idą ? Łudzić się jeszcze, czy nie ... ? 

Ja mam zestaw z ostatniego dnia.

To może tablety i NY zostawili na deser?  emotka   emotka
No trudno, ale wygrałam dziś w dwóch innych konkursach - płakać nie będę, chociaż wycieczka do NYC była by idealna na podróż poślubną emotka

oj nie chce Cie martwić ale w temacie Informują masz wpisy "Palmolive/ Tesco tablety, sms chwilkę przed 15.00. " Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6150391 Napisano: 26.01.2016 13:26:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

Coś nie mogę nic ostatnio wygrać, nawet podkładki z jogobelli . Czuje,że małymi kroczkami idzie do mnie większa nagroda (może jakiś samochód) Zawsze tak mam , jak nic nie idzie. 

fajnie, że to nie będzie Twój pierwszy wygrany samochód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6149060 Napisano: 22.01.2016 15:48:49 w Kaufland konkursy
magalan83 napisał(a):

ita1987 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

ita1987 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Ma ktoś listę zwycięzców Świątecznych wypieków, bo mi się link nie otwiera ze strony kauflandu?

Ale to jest chyba ta lista z poprzedniego roku o której ktoś napisał, widziałam ją i utknęły mi ostatnie pozycje w pamieci... więc to chyba nie z tego konkursu o wypiekach...

W zeszły roku nie brałam udziału. N tej liście jestem. Musi to być ta nowa.

Tak, jest nowa bo i ja się na niej znalazłam  emotka

A machne sobie a co tam emotka uwaga gram bez paragonu emotka

EDIT: pudło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6148509 Napisano: 21.01.2016 12:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Ej 
A w tej Nesce to nie jest tak,że wszystkie losy,nawet te z du.y wzięte wpadają do bębna i biorą udział w losowaniu głównej?
A jak się nie daj losie główna trafi na taki z du.y los?
No przecież idzie się załamać.
Mi to osobiście tita i lita bo nie gram,ale życie lubi zaskakiwać i ja osobiście bym się załamała.
I do kogo potem pretensja potem?

Ale ten ktoś nie będzie wiedział, że wygrał wycieczkę, skoro to jest fikcyjny paragon to myślisz, że będzie zapisywał na kartce zmyślony numer ?! Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6148426 Napisano: 21.01.2016 10:45:12 w Biedronka
kadett33 napisał(a):

bandit napisał(a):

witam 
'conajmniej 4 produktów za 10 zł brutto' - czy moze byc 5 jogurtów duzych po 2,25 ? wtdy bedzie 11 zł 

tak teraz może być 5 szt i więcej. Wcześniej regulamin mówił że trzeba mieć 4szt za 10zł netto.

A już skończcie z tm netto, brutto - oficjalne info w regulaminie 10 zł BRUTTO !!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0