Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6482883 Napisano: 18.04.2018 16:16:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

Mysia napisał(a):

bruce napisał(a):

xpac napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.e-kon...ni.html#.WtUSVExuIdU
Brawa! - super zwycięskie zgłoszenie! emotka

I oczywiście zdjęcia i filmy mogą być ale nie muszą , wszystkie zgłoszenia ( i te bez filmów i zdjęć ) tak samo były brane pod uwagę emotka

Nie brałam udziału, tylko zobaczyłam wyniki i wpis bardzo mi się spodobał.  emotka
Edit: aż się boję wpisać swoje zdanie, bo a nóż-widelec znowu będzie coś nie tak z wynikami... emotka emotka
Konkurs http://twojachwilazkawa.pl/
Piękne zdjęcia, gratuluję Laureatom pomysłu i podejścia do tematu.  emotka emotka Nawet ja, zagorzały  niekawosz, czuję ten aromat.  emotka

To są fotki wstawione jako przykładowe  emotka galerii zwycięzców póki co brak.

Dokładnie, te zdjecia wisiały od początku konkursu. emotka

haha dobrze że nie poszły oszczerstwa na profesjonalne zdjęcia, bo by wyszło, że się nie znamy emotka  a tak możemy dalej besztać emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6482726 Napisano: 18.04.2018 06:08:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

edytka301 napisał(a):

Jakoś nie umiem doczytać, czy w Blikomani każdą transakcję rejestrujemy osobno, czy rejestrujemy sie tylko raz, jeśli mamy jedną apkę, a potem po każdej transakcji już nic?  emotka

Rejestruje się raz A potem każda transakcja jest zapisywana

podobno laureaci są informowani na bieżąco mailowo ... ale to chyba taki wpis na odpier....ol na FB Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6482613 Napisano: 17.04.2018 17:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam pytanie dotyczące loterii VISA-
omyłkowo zgłosiłam dwa razy tą samo transakcję- co mam zrobić aby ją anulować???? miał ktoś może taki problem? pisaliście do nich?
Proszę o pomoc

napisz do nich maila emotka Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

xpac

#6482379 Napisano: 17.04.2018 07:06:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

xpac napisał(a):

bruce napisał(a):

I oczywiście zdjęcia i filmy mogą być ale nie muszą , wszystkie zgłoszenia ( i te bez filmów i zdjęć ) tak samo były brane pod uwagę emotka

I bez zdjęć, i bez filmów, i bez dzieci... Każdy miał szansę! emotka Ale to było do przewidzenia, można więc było zaoszczędzić czas i nie brać udziału w tym konku (co też zrobiłam) emotka

Dawno temu ja też zaufałem pewnej komisji konkursowej, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz, co... I bym teraz, k..a, nie miał ręki.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

xpac

#6482369 Napisano: 16.04.2018 23:37:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

I oczywiście zdjęcia i filmy mogą być ale nie muszą , wszystkie zgłoszenia ( i te bez filmów i zdjęć ) tak samo były brane pod uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

xpac

#6481165 Napisano: 11.04.2018 13:36:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku.  emotka

u mnie jak nie przechodziło magnetyczną to kilka razy babce kazałam próbować, albo sama przeciągałam, bo da się na pewno emotka

Ale ta karta służy tak jak normalna karta? Czyli wbija na kasę "płatność kartą", czy jakiś bon, voucher, cokolwiek?

nie wbija się jako kartę płatniczą tylko  karta podarunkowa lub bon- ponoć maja taki przycisk

jako bon, ale i tak przeciągamy tak jak kartą kredytową, czyli paskiem w czytniku  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6480569 Napisano: 09.04.2018 17:51:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

calliope napisał(a):

korekk napisał(a):

calliope napisał(a):

korekk napisał(a):

A cóż to się stało,że zniknęły wszystkie wyniki losowań?

https://www.loteriaglade.pl/#zwyciezcy

Czyżby ktoś poszedł po rozum do głowy?  emotka

yyy jak to zniknęły, u mnie się normalne wyświetlają  emotka

u mnie nie wyświetlają się, jest tylko napis WYNIKI LOSOWAŃ WKRÓTCE! 

No to ja nie wiem dlaczego tak masz

W innej przeglądarce też widzę wyniki. Może Twój komputer wie, że to postu wszystkie jedno i chce oszczędzić Ci tego widoku. emotka  

Własnie się pojawiły, ale jak budududu nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6480560 Napisano: 09.04.2018 17:37:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

korekk napisał(a):

A cóż to się stało,że zniknęły wszystkie wyniki losowań?

https://www.loteriaglade.pl/#zwyciezcy

Czyżby ktoś poszedł po rozum do głowy?  emotka

U mnie wszystko w najlepszym (nie)porządku. Wyniki widoczne. 

to dziwne rzeczy się dzieją bo u mnie na 3 przeglądarkach wyników brak emotka  może wyczyśćcie ciasteczka to wyniki znikną  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6480190 Napisano: 08.04.2018 11:23:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy w Biedronce i Stokrotce można płacić blikiem? Dopiero zapoznaję się z tą metodą emotka

Chyba tak ale wydaje mi się że taka zapłata dłużej trwa

robią problemy bo żadna kasjerka nie umie tego obsługiwać... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6480172 Napisano: 08.04.2018 06:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem zasady loterii blikomania? Rejestruje sie, w danym tygodniu robie 1 przelew blikiem. Jestem wylosowana do nagrody, bank potwierdza, ze zrobilam przelew blikiem, mam nagrode. W nastepnym tygodniu nie zrobilam nic, jestem znow losowana, no bo jestem zarejestrowana w loterii do konca jej trwania, bank potwierdza, ze nie robilam nic blikiem, nagroda przepada, na rzecz organizatora, ale to inny temat, jak rowniez innym jest czy moge 2 nagrody, tego sie jeszcze nie doczytalam. Czy wystarczy, ze w danym tygodniu zrobie 1 blik i juz, czy jakos na ilosc tez jest wazne? Rejestruje 1 aplikacje, bo mam 1 konto w 1 banku, wiec mam jakby tylko jeden los. Gdybym miala kilka kont, mialabym kilka losow. Czy to tak jest?

Regulamin, tam wszystko jest emotka

3.6. Z Loterii wyłączane są Transakcje BLIK, które zostaływcześniej wyłonione zgodnie z postanowieniami Regulaminu jako uprawniające
Uczestnika do otrzymania nagrody.

3.9. W trakcie trwania Loterii Uczestnik może wygrać dowolnąliczbę nagród, jednakże z zastrzeżeniem, że jedna potwierdzona przez Bank
Transakcja BLIK uprawnia wyłącznie do jednej nagrody. Uczestnik, który został
wylosowany w danym dniu w odniesieniu do co najmniej dwóch nagród, zaś wykonał
tylko jedną Transakcję BLIK, uzyskuje uprawnienie do nagrody losowanej jako
pierwszej w danym dniu. Liczba Transakcji BLIK wykonanych przez Uczestnika
determinuje liczbę nagród, jaką może Uczestnik uzyskać w każdym Losowaniu Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6480158 Napisano: 07.04.2018 22:35:11 w Pomoc potrzebującym!
Zbudujemy wiejskie hospicjum na Podlasiu - Szymon Hołownia 
https://www.faceb...88/1699267000110803/

Wiem, że to jest wariactwo, ale jeszcze nigdy nic nie zrobił ten, kto nie zaczął, więc zaczynam. emotka I proszę: zbudujmy razem pierwsze w Polsce wiejskie hospicjum. Dla ludzi którzy żyją z dala od miast, szpitali, centrów pomocy, galerii handlowych, wyrzuconych poza nawias "nowego, wspaniałego świata". Pewnie nie tak poruszających jak chore dzieci, a dokładnie tak jak one - chcących żyć...  Wyświetl w wątku >>

xpac

#6480154 Napisano: 07.04.2018 22:19:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzanka napisał(a):

Czy otrzymujecie linki aktywacyjne z loterii Blikomania?
https://www.e-kon...a1.html#.WskgQpcuCM8

WP też od razu  Wyświetl w wątku >>
1 grzanka 0

xpac

#6479241 Napisano: 04.04.2018 09:07:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1 napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy auto z Bambino już do kogoś powędrowało???   https://konkursbambino.pl/

Ciekawe czy to będzie Pani Kaja emotka

nie kracz ! emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6478979 Napisano: 03.04.2018 12:42:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
siasiolka napisał(a):

Mail z informacją o wygranej z konkursu walentynkowego z EverydayMe

i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6478145 Napisano: 29.03.2018 10:52:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

ameryka napisał(a):

Artykuł na temat konkursów i wykorzystania danych 

http://brief.pl/o...na-danych-osobowych/

okazuje się ze agencje przeginają prawo i to zdrowo

wyślę to na skrzynkę Albedo emotka

i Smolara emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6478120 Napisano: 29.03.2018 09:56:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hej hej 
w konkursie Hochland nie mogę zarejestrować samego paragonu ?? Kod wklepałem ale paragon został w domu emotka

edit: już dostałem odpowiedź od organizatora, że się nie da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6476317 Napisano: 23.03.2018 12:38:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
monisss napisał(a):

na 7 zgloszen 1 rekawiczki.. dobre i to..

u mnie 5/6 trafionych rękawiczek ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6475384 Napisano: 21.03.2018 17:32:54 w Zdjęcia naszych wygranych
nataliarobert473 napisał(a):

50 urodziny Kinder - Arktyczna Przygoda  emotka

Ale fajne !!! Daj więcej zdjęć z tej przygody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6473142 Napisano: 14.03.2018 22:03:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
korekk napisał(a):

RODZINNALOTERIA I LOTERIAGLADE 

Postanowiłam być bystra jak zwycięzcy tej i poprzednich edycji. Zgłosiłam więc 500 paragonów, których fizycznie nie posiadam. Ale czemu nie mogę tego zrobić, skoro pewni panowie otrzymują nagrody za druknięte paragoniki? Jaki wniosek? Niestety nie jestem chyba bystra,bo nie wygrałam nawet zestawu produktów. Ciąg zgłoszonych paragonów idący w tysiącach jak nie kilkunastu tysiącach aż bije po oczach (zwłaszcza w Glade). Loyalty Point wprowadza zabezpieczenia typu max 3 zgłoszenia dziennie, max 15 w całej loterii. I co to daje? Nie zniechęca to naszych zawziętych drukarzy do gry, jest jedynie trochę trudniej. Nagrody już powystawiane na Allegro. Wielka szkoda,że tak ciężko pracownikom Loyalty potwierdzić autentyczność paragonu. 
Współczuję bardzo osobom, które wysyłają jedno, dwa , pięć zgłoszeń i łudzą się że wygrają. Może jeden-dwa zestawy produktów trafią w ich ręce, bo te duże nagrody wiadomo w jakie ręce muszą wpaść emotka

no to gratulacje za wytrwałość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6472528 Napisano: 13.03.2018 11:16:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ace napisał(a):

Czy na umowie o przeniesieniu praw autorskich w konku Orzeszkonkurs, przy wygranej 200zł, podajecie i PESEL i nr dowodu osobistego?

Tak, dla mnie to normalna umowa autor-zakawiajacy wiec to musi byc uzupelnione wg mnie

no właśnie nie byłabym tego taka pewna. Nawet mój pracodawca nie zna mojego nr dowodu...

A jest szansa dowiedzenia się jaki nr paragonu wygrał? Nie zapisałam sobie tego przy wygranym haśle, a byłam na tyle "inteligentna", że na jednym paragonie mam i NicNaci i Chrunchipsy (no bo pewnie i tak nie wygram ani tu ani tu emotka ) no i nie chciałabym go wysyłać jeśli to nie on jest tym wygrywającym emotka

hej emotka  Co do numeru paragonu, to ładnie wczoraj poprosiłem i dzisiaj dostałem maila z numerem emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0