Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam zmienne IP. Na dodatek chyba oślepłam, bo nigdzie nie widzę regulaminu Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak mam. Usunięcie ciasteczek, zmiana przeglądarki nic nie dają... Czy ktoś w ogóle dał radę dziś dodać zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy tam gdzieś było miejsce na dołączenie scanu/zdjęcia dowodu zakupu? Wysłałam wczoraj zgłoszenie i nic takiego nie zauważyłam... Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja oddzwoniłam i Pan z LR odebrał Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg regulaminu oddzwaniają raz następnego dnia, ale chyba można samemu oddzwonić Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję. A oni dzwonią tylko z tego numeru? Bo w zeszłym tygodniu miałam nieodebrane z 508423... Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już dziś kawkę kupiłam, a tu widzę, że konkurencja będzie spora... może ktoś chce paragon na dziś odkupić Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do nas właśnie dzwonił kurier, że jedzie pralka. Myślę, że w tym tygodniu wszyscy dostaną swoje praleczki
Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan, w idealnym świecie obowiązywałyby doskonale napisane regulaminy, bezwzględnie przestrzegane zarówno przez uczestników, jak i organizatorów. Niestety świat, w którym żyjemy nie jest idealny, a regulaminy są nagminnie ignorowane/łamane/zmieniane przez obie strony. Ja spełniłam wszystkie wymagania niezbędne do wzięcia udziału w konkursie i uważam, że powinnam otrzymać tę nagrodę, zwłaszcza że uczestników było mniej niż nagród i jeśli ja nie dostanę tej nagrody to ona po prostu przepadnie.
Nie zdziwiłabym się gdyby jakaś zawistna dusza napisała zaraz do rossnetu, że absolutnie nie powinni pozwolić na odsyłanie kopii/zdjęć paragonów, bo w regulaminie jak byk stoi, że mają być oryginały, a tak w ogóle, to oni już jedną nagrodę wygrali, więc wystarczy...
Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie wpadło 100zł. Zrobiłam zdjęcie paragonu, napiszę do rossnetu, wyślę to zdjęcie i zobaczymy co powiedzą. Pewnie będzie kilka takich osób, to może się uda. A jak nie to trudno Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez tak mam myślicie, że da się uzyskać w Rossmanie duplikat paragonu po numerze? Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno koło poniedziałku/ wtorku mają wysyłać, a jak będzie naprawdę to się okaże Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My dwa razy już dzwoniliśmy i dwa razy mieli sprawdzić i oddzwonić, bo to jakaś inna firma zajmuje się wysyłką... i nic. Jaja jakieś sobie z ludzi robią Wyświetl w wątku >>