Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Badania, dokładnie o tym samym pomyślałam. Była niewiele starsza ode mnie...
Wkurza mnie to że takich ludzi zabiera choroba, a wielu pijaków, którzy za nic mają swoje zdrowie i dobro swojej rodziny, dożywa późnej starości. Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam w Columbicie kilka nagród i nadal nie jestem w stanie powiedzieć co lubią. Po wygraniu pierwszej nagrody też myślałam, że ich w końcu rozgryzłam, ale potem seria klęsk uświadomiła mi jak bardzo się myliłam. Tak jakby za każdym razem ktoś inny wybierał. Jedyny pewniak, to to że wygrywają rymowanki, ale to raczej niewielka pomoc. Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przecież nie wysyła się tego z jednego numeru. Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Patrząc na realne szanse wygrania takiej ilości nagród, to musiałby mieć pewnie sieć hipermarketów Co łączy, te loterie w których się pojawia? Można kupić produkt gdziekolwiek i potrzebny jest tylko nr paragonu, który można potem wysyłać teoretycznie w nieskończoność. W Hochlandzie natomiast trzeba do każdego zgłoszenia kupić realny serek, więc szanse jakieś tam są, bo nawet hurtownicy mają ograniczone budżety Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kliknij na tą kropkę czerwoną, wyświetli Ci się lista Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byliśmy jakoś na początku września. O ile dobrze pamiętam, to miarki stoją przy kasach. Aby wejść do parku, trzeba przejść przez bramki, na których samodzielnie się skanuje te bileciki ( na bramkach stoi też dwóch znudzonych ochroniarzy, którzy ewentualnie pokazują w jaki sposób zeskanować). Czy te bilety są takie już gotowe z kodem kreskowym, że nie trzeba ich na nic wymieniać w kasie? Jeśli tak, to ja bym spróbowała na nie wejść... Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niekoniecznie, ja myślę że pan Tomasz wygrywa w loteriach gdzie potrzebny jest tylko numer paragonu i gdzie nie jest określona konkretna sieć sklepów, a tu trzeba jeszcze wpisać kod, czyli faktycznie zakupić ten serek Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma ktoś może wolny paragon na kończącego się dziś Wilkinsona? Odkupię - jakaś taka niezorientowana w czasie ostatnio jestem i dziś się obudziłam , że już się kończy.
Kupię także paragon na kończący się jutro Soraya C4. Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest jeszcze zwykła zapalniczka za 3,99 Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na stronie z info o konkursie na e-konkach był zły numer, na który powinno się słać. Też tak miałam, wysyłając o 23.55, ale szybko zajrzałam w regulamin i udało się dosłownie na ostatnie sekundy. Wyświetl w wątku >>
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829