Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5245148 Napisano: 18.06.2012 08:21:59 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

He he, to załóżmy spółdzielnię emotka Ja trafiam w Smolarze w 90% (tfu tfu, splunęłam trzy razy przez lewe ramię), a Graf to dla mnie zagadka, każde zgłoszenie w innym stylu w różnych konkursach i nic...

Buu, gdybym wiedziała, to bym coli nie kupowała emotka emotka

Joan, jak mi wydłubiesz oczy to nici z konkursów... Braillem jeszcze się nie da... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5245053 Napisano: 18.06.2012 07:21:14 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

kotmarian napisał(a):

ja w grafie trafiam nawet nawet, za to w smolarze chocbym 1000 smsow na różne style wyslala to ni huhu

Hehe, u mnie tak samo. Ostanio złapałam się na myśli, że u Smolara gram już nawet nie dla nagród, ale żeby wreszcie sprostać wyzwaniu, jakim jest trafienie w ich gust emotka A oni mnie specjalnie nie nagradzają, żebym kupowała i kupowała te ich produkty promocyjne. Spryciarze emotka

He he, to załóżmy spółdzielnię emotka Ja trafiam w Smolarze w 90% (tfu tfu, splunęłam trzy razy przez lewe ramię), a Graf to dla mnie zagadka, każde zgłoszenie w innym stylu w różnych konkursach i nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5244712 Napisano: 18.06.2012 04:38:19 w Carrefour konkursy
U mnie na kilka zgłoszeń Palmolive same pudla. Nie po drodze mi z Grafem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5244013 Napisano: 18.06.2012 12:22:57 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

Proponuję wygranie 1 zgrzewki tyskiego za 2 paragony pasty BAM (nie 2 pasty na 1 paragonie) z hipermarketu TESCO, objętego konkursem

Paragon wysyłasz na swój koszt, po telefonie od Bońka, przed zakończeniem konkursu w Tesco.

pw

Tej pasty nie ma w magazynie centralnym (czyt. w całej Polsce), czyli narażasz się na oszustwo z czyjejś strony. A jak pisałam wyżej, regulamin jest już zmieniony. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5243984 Napisano: 18.06.2012 12:11:16 w TESCO konkursy
Dzwoniła do mnie pani z Tesco, nie ma tej pasty na magazynie centralnym, zawalił producent. I już jest zmiana zapisu w regulaminie, można kupić inna pastę z serii. A więc koniec stresu, do dzieła! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5243809 Napisano: 18.06.2012 11:03:19 w TESCO konkursy
aurorcia napisał(a):

ashley878 napisał(a):

UWAGA! Dostałam telefon z TESCO w sprawie konkursu z pastami. W moim TESCO past nie ma i na 99% nie będzie do końca konkursu, prawdopodobnie jest problem z producentem emotka Past nie ma nawet na magazynach i nie ma możliwości ich zamówienia.

To ja się obawiam, że tak będzie nie tylko w twoim Tesco emotka

No to nie będzie nigdzie, tylko co dalej? gdy dzwoniłam do 4Frame to ich specjalnie nie interesowało co w sytuacji gdy do końca konkursu nie będzie past. Może się okazać, że kilka osób kupi inne pasty, wyśle zgłoszenia, konkurs się normalnie odbędzie skoro ich to nie interesuje (a na paragonie będzie nazwa pasty). Jaki problem zmienić w regulaminie zapis, że może być inna pasta... Tylko trzeba na nich to wymóc, niech dzwoni każdy kto może. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5243514 Napisano: 18.06.2012 08:59:14 w TESCO konkursy
Czy dostał już ktoś z Was iPada lub bon z konkursu Przedłużamy majówkę z Nestle?
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5242148 Napisano: 16.06.2012 09:20:52 w TESCO konkursy
sabinka71 napisał(a):

Mistrzowska promocja -gdzie znajdę załącznik z listą produktów objętych promocją?

Ja kupię gorące kubki, które są na obrazku. A niech się spróbują doczepić... Albo dodać załącznik w ostatni dzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5240199 Napisano: 15.06.2012 02:25:34 w TESCO konkursy
U mnie kolejna porażka z rzędu, chyba trzeba w weekend odpocząć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5238097 Napisano: 14.06.2012 02:27:27 w Rossmann
zarania napisał(a):

asante napisał(a):

Ja miałam 400 pkt. i nie ma mnie na liście. Przez tydzień próbowałam poprawić wynik, ale ostatnia piłka z reguły nie dolatywała w określonym czasie. Nie mam pojęcia jak można było zrobić więcej, a nawet dużo więcej. A najbardziej chyba boli to, że gdy ktoś pytał jakie wyniki ludzie robią to najwyższy wynik widziałam 405. Czyli każdy kto miał więcej ukrywał się emotka

Bo chwalenie się rekordami na forum jest tylko znakiem dla sprytnych o ile powinni poprawić własne wyniki. Dlatego osobiście bym nie obwieszczała swoich rekordów na forum, a co najwyżej na PW bliskim znajomym.

No tak, ciągle się czegoś uczę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5237790 Napisano: 14.06.2012 11:28:35 w TESCO konkursy
Kraków i Częstochowa - brak.
Wilemo, proszę powiedz, że nie ma w żadnym sklepie, po co każdy ma dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5237650 Napisano: 14.06.2012 10:31:19 w TESCO konkursy
Zadzwoniłam do 4Frame. Najpierw niemiła pani powiedziała, że to że nie ma pasty to nie jest ich sprawa tylko sklepu. Potem się dowiedziała u koleżanki, że problem jest znany i wkrótce powinna być. Odpowiedziałam jej, że to że powinna być wkrótce mówią od początku, a jest połowa konkursu i co w sytuacji gdy jej nie będzie lub będzie w ostatnim dniu. Pani stwierdziła, że jeśli jest taki punkt w regulaminie to... na co ja, że nie ma takiego punktu. To nie umie mi odpowiedzieć i żeby pisać reklamację. Myślę, że trzeba zadzwonić do BAM, bo inaczej nic z tego nie wyniknie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5237596 Napisano: 14.06.2012 10:12:19 w Rossmann
Ja miałam 400 pkt. i nie ma mnie na liście. Przez tydzień próbowałam poprawić wynik, ale ostatnia piłka z reguły nie dolatywała w określonym czasie. Nie mam pojęcia jak można było zrobić więcej, a nawet dużo więcej. A najbardziej chyba boli to, że gdy ktoś pytał jakie wyniki ludzie robią to najwyższy wynik widziałam 405. Czyli każdy kto miał więcej ukrywał się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5237474 Napisano: 14.06.2012 09:19:54 w Carrefour konkursy
A ja z reguły w Smolarze wygrywałam a teraz nie emotka A hasełka moim zdaniem bardzo fajne. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5236740 Napisano: 13.06.2012 08:01:21 w TESCO konkursy
Zastanawiam się czy Wy tak serio rozważacie ten zakup pasty przyniesiony ze sobą czy to żarty? Przecież nic łatwiejszego do udowodnienia - Jak pani kupiła tę pastę skoro w żadnym Tesco do np. 20 czerwca nie było jej w całej Polsce?. Myślicie że organizator jest taki głupi - zwłaszcza, że zgłaszamy mu problem, że tej pasty brakuje. Chyba nie tędy droga, raczej trzeba wymóc na organizatorze decyzję (bo to się bezsensownie długo ciągnie)- albo o możliwości zakupu innej pasty z tej serii albo o przesunięciu terminu konkursu. Przecież ten problem muszą jakoś rozwiązać. Czy jest ktoś, komu 4Frame odpisał lub odpowiedział coś w tej sprawie? Zróbmy coś z głową a nie kombinujmy jak łyse konie pod górę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5236327 Napisano: 13.06.2012 04:32:58 w Rossmann
Ja dzisiaj nic, ale jestem ciut w szoku, bo myślałam że w Disneyu napisałam pracę swojego życia. emotka Po raz kolejny zadziwia mnie Rossnet, wygrywam gdy się tego zupełnie nie spodziewam i nie wygrywam gdy się spodziewam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5236297 Napisano: 13.06.2012 04:18:07 w TESCO konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

asante napisał(a):

asante napisał(a):

asante napisał(a):

No u mnie czeski film... Zadzwoniłam a pani nie ma mojego numeru jako wygrany.. No przecież sobie nie wymyśliłam, że do mnie dzwonili z tego samego numeru co do wszystkich...

No to mam dla Was dobrą wiadomość. Niekoniecznie do tych do których dzwoniono wygrali, bo system się wysypał i np. mojego numeru nie ma wśród wygranych, a wybrał go system do zadzwonienia. Jutro będą weryfikować i dzwonić. No to się ucieszyłam...

No jednak moja pomyłka to był aparat. Dziwna ta agencja... Ale cieszę się z rezultatu emotka

kiedy dzwonili?

Do mnie ok. 13.00 Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5236273 Napisano: 13.06.2012 04:09:34 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

asante napisał(a):

No u mnie czeski film... Zadzwoniłam a pani nie ma mojego numeru jako wygrany.. No przecież sobie nie wymyśliłam, że do mnie dzwonili z tego samego numeru co do wszystkich...

No to mam dla Was dobrą wiadomość. Niekoniecznie do tych do których dzwoniono wygrali, bo system się wysypał i np. mojego numeru nie ma wśród wygranych, a wybrał go system do zadzwonienia. Jutro będą weryfikować i dzwonić. No to się ucieszyłam...

No jednak moja pomyłka to był aparat. Dziwna ta agencja... Ale cieszę się z rezultatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5234733 Napisano: 12.06.2012 06:55:30 w Rossmann
cleopatra napisał(a):

płakać mi sie chce ze smiechu, połowa was gra na rodzinie i sie przyznac nie chcecie...po co taka ściema

Każdy mierzy innych swoją miarą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5234614 Napisano: 12.06.2012 05:47:35 w Rossmann
mia napisał(a):

bachacz napisał(a):

Letni zastrzyk energii z Palette Mousse, na jedno zgłoszenie jeden trafiony.Ostatnio na książkowy też jedno zgłoszenie i traf,na hipp z mlekiem i misiem tak samo ,nie żebym się chwaliła ale niech niedowiarki nie piszą ,że trzeba na całą rodzinkę grać żeby wygrać.Po prostu uśmiech fortuny ,która za chwilę się ode mnie odwróci i przyjmę taki stan z pokorą i cierpliwością będę czekać na kolejny uśmiech losu.
A tak w ogóle to gratki dla wszyskich wygranych i tych co za chwilkę tacy będą. emotka

emotka emotka

emotka Ja również gram tylko na siebie, bo dla mnie lepiej napisać jedno dobrze niż 5 tak sobie, a na 5 nie starczyloby mi weny i ochoty. I raz się wygrywa, raz nie, grunt to się nie zrażać. Wyświetl w wątku >>
0 0