Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6267902 Napisano: 11.10.2016 20:25:28 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalisto1986 

Ja rozumiem,że pomagasz i to doceniam emotka  W wątku Kliknijcie, pewnie jak za starych czasów, za kliknięcie ktoś prosi o głos w zamian i Ci się nie chce/nie masz czasu itd ale wystarczy,że ktoś zobaczy,że ten wątek WC-Rozmowy o wszystkim tak super działa w klikaniu to i wszyscy się zaraz tu przeniosą i będzie śmietnik...

Wejdź proszę do wątku Kliknijcie i sprawdź, czy mi się chce, czy nie.

Możesz mi wierzyć,  ale znam zasady forum,  nie pisze w każdym możliwym wątku,  a tylko tutaj w którym jak przystało na wc, czasami wszystko wleci. I nie sądzę,  żebym zrobiła tutaj nie wiem jaki bałagan.

Nie mam zamiaru tam wchodzić...Liczę tylko na to,że nie przeniesie się temat stamtąd tu i tyle. Koniec tematu. Życzę też powodzenia znajomej w wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6267862 Napisano: 11.10.2016 19:24:13 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ryzykuje karniakiem,   ale tak jestem w ostatnim czasięgu grzeczna, że przeżyje

Ludziska, groźbą, przekupstwem i błaganiem namowilam bardzo bliska mi osobę do udziału w konkursie o wesele.  Żeby miała na to szansę musi być w pierwszej 10 wśród osób z największą ilością głosów.  Trochę już późno,  ale liczę,  ze uda się ich dogonić.  Głosować z jednego kompa można raz dziennie. Pomożecie? 
http://welcometab.../3207/work_id/594955

Dołączy ktoś jeszcze do pomocy?

Żeby tutaj nie spamowac, chętnie będę przypominać na pw 

Nie dasz rady zbierać głosów w wątku Kliknijcie?

Niestety nie dam emotka

Kazdy  że nie biorę się za takie konkursy, a tutaj pomagam, bo jest ku temu powód.  
Staram się nie spamowac i dlatego proszę o pw.

Ja rozumiem,że pomagasz i to doceniamemotka  W wątku Kliknijcie, pewnie jak za starych czasów, za kliknięcie ktoś prosi o głos w zamian i Ci się nie chce/nie masz czasu itd ale wystarczy,że ktoś zobaczy,że ten wątek WC-Rozmowy o wszystkim tak super działa w klikaniu to i wszyscy się zaraz tu przeniosą i będzie śmietnik... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mczarna

#6267855 Napisano: 11.10.2016 19:03:22 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ryzykuje karniakiem,   ale tak jestem w ostatnim czasięgu grzeczna, że przeżyje

Ludziska, groźbą, przekupstwem i błaganiem namowilam bardzo bliska mi osobę do udziału w konkursie o wesele.  Żeby miała na to szansę musi być w pierwszej 10 wśród osób z największą ilością głosów.  Trochę już późno,  ale liczę,  ze uda się ich dogonić.  Głosować z jednego kompa można raz dziennie. Pomożecie? 
http://welcometab.../3207/work_id/594955

Dołączy ktoś jeszcze do pomocy?

Żeby tutaj nie spamowac, chętnie będę przypominać na pw 

Nie dasz rady zbierać głosów w wątku Kliknijcie? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6267840 Napisano: 11.10.2016 18:37:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jakiś fatalny czas,wątku odczaruj Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6267204 Napisano: 10.10.2016 20:37:34 w SZUKAM....
xena napisał(a):

masza napisał(a):

Reni napisał(a):

basku napisał(a):

proszę napiszcie w jakim sklapie i za ile kupujecie te jogurty zott primo? u mnie ich nie ma emotka

u mnie mnóstwo było w C4 po 1,39zł  emotka

w Kaufland po 1.99 i 1.79, nie zmieszczę się w sugerowanym zwrocie emotka

też kupowałam w kauflandzie i tez w takiej cenie ale te po 1,99 to te z musli -Zott Breakfast i co do tych mam trochę wątpliwości a nakupiłam ich mnóstwo:(  mianowicie to nie są jogurty naturalne tylko słodkie owocowe z musli i boje się co z tego wyniknie emotka

Zott Breakfast było w kampanii,która właśnie się kończy,więc to nie jest to... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6267163 Napisano: 10.10.2016 19:48:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj nie,nie,nie...Tak nie może być emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6266568 Napisano: 09.10.2016 21:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Natie77 napisał(a):

asper01 napisał(a):

ewunia napisał(a):

asper01 napisał(a):

http://www.zottar...a-kazdy-kod-wygrywa/

Wygrał ktoś w tym konkursie, tak z ciekawości?

To była chyba jakaś ściema emotka wszyscy tylko kody zniżkowe wygrywali emotka

No ja też mam właśnie takie podejrzenia...

to samo stwierdzam emotka  

I ja tak uważam emotka

u mnie też zniżki, przyzna się ktoś,że wygrał coś więcej?
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6266418 Napisano: 09.10.2016 12:07:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do sklepu z owocowej loterii Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6266227 Napisano: 08.10.2016 18:55:34 w Konkursowiczki w ciąży
defed napisał(a):

"Też masz małe odstępy i pewnie jesteś zadowolona" - przeczytałam ROZSTĘPY i zastanawiałam się chwilkę jak można czerpać z tego satysfakcję  emotka

buhahha:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6265938 Napisano: 07.10.2016 18:52:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co do tych testowań z trnd to jakoś słabo przygotowani są. Nigdzie nie mogę dostać wersji 8 zbóż (jedynie w Auchan podobno są ale przez korki mi nie po drodze), inne wersje nabyte cudem...,nie zgłaszałam się więc do tej nowej kampanii Natur ,bo tych prooduktów też nie widzę nigdzie. Słabo, oj słabo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6265442 Napisano: 06.10.2016 21:41:09 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
trebor1 napisał(a):

od dwóch dni pojawia mi się w komórce, strzałka do przewijania ekranu. Jest kiepska, za duża, nietransparentna, i w złym miejscu... Dolny prawy róg ekranu, tam gzie się akurat najczęściej operuje i łatwo ja przez przypadek wcisnąć. Da się to udogodnienie / nieudogodnienie
wyłączyć?

O tym samym pisałam juz na samym początku. Myślałam,że to przekombinował mój telefon ale nie- mam to też na kompie.Nie chcę jej w ogóle, mi to nie pomaga. Korzystająć z telefonu na forum akcje przewijam w dół, nie w górę,więc tym bardziej mnie to wkurza. Usuńcie ją please Wyświetl w wątku >>
1 Agnes89 0

mczarna

#6265360 Napisano: 06.10.2016 19:17:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jedno wielkie 0 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6265357 Napisano: 06.10.2016 19:13:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzę,że paczka sprzątaczka ,kiwi i glade się wycwaniły i już nie publikują imion.Nikt teraz nie zarzuci im,że nagradzają słupy:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6265318 Napisano: 06.10.2016 18:27:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

mczarna

#6264821 Napisano: 05.10.2016 21:55:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

mczarna napisał(a):

luko922 napisał(a):

donia7 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ma ktoś pożyczyć jeden kod z Lays? Oddam w najbliższych dniach, bo nie mogę zjeść dwóch paczek na raz emotka  

to otwórz tę paczkę, odczytaj kod a potem zwiń ja i spinaczem do ubrań emotka

No właśnie chyba tak zrobię... emotka  Przekonałaś mnie emotka  

Albo przesyp do siatki i jutro zanieś do pracy i wsyp do misek, koledzy się ucieszą:-)

Może nie uwierzysz, ale ja tak właśnie robię! Niech koledzy w pracy tyją, a nie ja emotka

Ja tak robię albo mój do pracy zawozi:P Herbapol też pojechał i mentosy i familijne i wiele innych... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264815 Napisano: 05.10.2016 21:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

donia7 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ma ktoś pożyczyć jeden kod z Lays? Oddam w najbliższych dniach, bo nie mogę zjeść dwóch paczek na raz emotka  

to otwórz tę paczkę, odczytaj kod a potem zwiń ja i spinaczem do ubrań emotka

No właśnie chyba tak zrobię... emotka  Przekonałaś mnie emotka  

Albo przesyp do siatki i jutro zanieś do pracy i wsyp do misek, koledzy się ucieszą:-) Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mczarna

#6264814 Napisano: 05.10.2016 21:42:57 w PLAGIATY
Mysia napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Jkk to jest, że na fejsie nie ma burzy? Nikt nic nie napisał? Aż nie chce mi się wierzyć... Masakra z tą agencją

Był post na FB Lidla ale dużo nowych postów się pojawiło i gdzieś tam w tyle został. Były tez komentarze pod notatkami Lidla.

Był,był i chyba nie ma albo ślepa jestem ale w moich powiadomieniach o nowych komentarzach wszystko zniknęło. W każdym razie to jakiś śpiech na sali, żenada nad żenadą i cyrk z tą odpowiedzią. Tłumaczą się prawie jak kiedyś ten energetyk z wyjazdem do Paryża.

zostały komentarze w notatkach,ale cóż oni i tak pisali żeby zgłaszać do organizatora..
https://www.faceb...com/lidlpolska/notes

Mysia ale tam jest tylko kilka, w poście było więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264804 Napisano: 05.10.2016 21:30:18 w PLAGIATY
Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Jkk to jest, że na fejsie nie ma burzy? Nikt nic nie napisał? Aż nie chce mi się wierzyć... Masakra z tą agencją

Był post na FB Lidla ale dużo nowych postów się pojawiło i gdzieś tam w tyle został. Były tez komentarze pod notatkami Lidla.

Był,był i chyba nie ma albo ślepa jestem ale w moich powiadomieniach o nowych komentarzach wszystko zniknęło. W każdym razie to jakiś śpiech na sali, żenada nad żenadą i cyrk z tą odpowiedzią. Tłumaczą się prawie jak kiedyś ten energetyk z wyjazdem do Paryża. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264777 Napisano: 05.10.2016 20:34:09 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pomocy, może ktoś pomoże odzyskać paragon.
Kaufland  do mnie napisał, że proszę o zdjęcie paragonu, ponieważ ten który im wysłałam na olimpijczyków jest mało czytelny. Niestety, ten paragon prawie całkowicie mi wyblakł, i podkusiło mnie żeby go potraktować żelazkiem. I niestety, już po paragonie, cały czarny się zrobił.Czy jest jakiś sposób żeby go  uratować ? Pliss

Idź z numerem systemowym i tym zdjęciem do BOK w Kauf i poproś o paragon zastępczy.
I zadzwoń/napisz do agencji z wyjaśnieniem.
Kiedyś zgłosiłam paragon, który był na dole ucięty - brakowało tego napisu o infolinii itp. Zauważyłam dopiero przy wygraniu. Zadzwoniłam, powiedzieli, żeby iść po ten duplikat i wysłać razem. Nagroda dotarła  emotka

dziękuję to jakiś pomysł emotka

Nie doradzajcie zatem innym,na przyszłość, żelazka  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264768 Napisano: 05.10.2016 20:06:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą krowy z mlekiem Wyświetl w wątku >>
0 0