Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6281585 Napisano: 08.11.2016 18:15:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Golarka z aukcji Philipsa Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6281053 Napisano: 07.11.2016 22:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Aha to spoko emotka  

A nie wygrałeś wcześniej noży u nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6281038 Napisano: 07.11.2016 21:46:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Paula_Paula napisał(a):

kokoszka napisał(a):

kokoszka napisał(a):

kokoszka napisał(a):

agicho napisał(a):

kokoszka napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

Gdzie Kamis podaje nr paragonu?

Też zapytam o to samo? pani która dzwoniła o wygranej powiedziała że nr paragonu wygrywającego będzie wysłany na mojego e-maila i takowego nr nie widzę w załączniku.

Tam na ogół wszystkie paragony każą sobie odsyłać emotka

Tylko jak to rozdzielić na trzy (jak do tej pory) wygrane osoby-domowników emotka

ja też miałam 3 osoby z nożami...nie miałam pojęcia jakie paragony na kogo przypadają, skserowałam wszystkie na 2 kartkach a4 i im przy każdym zgłoszeniu taką kartkę wysyłałam. Zadnego problemu, każdy otrzymał nagrodę emotka

Oni chcą oryginały i to wszystkie, jak zawsze:    Oryginał paragonu fiskalnego zgłoszonego w loterii, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych; Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6281007 Napisano: 07.11.2016 20:31:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
titinunu napisał(a):

huda83 napisał(a):

Wow... umrę z zawiści...mega gratki!   emotka z ciekawości: ile paragonów poszło? 

Wysłałam 8 paragonów i wpadła kawiarka...zdenerwowałam się,bo strasznie ekspres chciałam,niepotrzebnie jak widać:)Zawsze jak czytałam i zazdrościłam(pozytywnie)takich wygranych,to przedstawiałam jak ja będę krzyczeć z radości.A tu karmie dziecko,prawie przysypiam,telefon,jakaś wygrana...OK,dobrze.A Pani pyta,czy zdaje sobie sprawę ile wygrałam?

Super! Gratki! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6280792 Napisano: 07.11.2016 15:07:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Młynek Kamis i zostałam Frosterką;) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6280331 Napisano: 06.11.2016 17:19:49 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Wkurzają mnie wszystkie loterie typu  wypasione ,mentos ,ferrero ,herbapol czy Prince polo !!!! Gram w loteriach jak moje lenistwo osiąga poziom zaawansowany ..wysyłam i czekam na wyniki, emocje są i jest ok ...a tu wysyłam i co ? I du... po emocjach Graj Dalej!!!!! Masakra jakaś z tymi bramkami durnowatymi !!!

Mnie też te bramki nieźle wkurzają. Jedyna wygrana to 30 zł z Herbapolu (normalnie Cud nad Wisłą!).  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6280162 Napisano: 05.11.2016 21:20:40 w SZUKAM....
lidia5 napisał(a):

Poszukuję kodów z Kinder czekoladek kto ma i podaruje?

Ja mam kod,warty 2 głosy ale z chęcią przyjmę w zamian kody na Lays, Mentos i takie tam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6280161 Napisano: 05.11.2016 21:16:36 w Ambasadorinnowacji - Philips
Co z tymi wygranymi aukcjami? Nic nie ruszyło z wysyłką?Tak się długo czeka u nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279935 Napisano: 04.11.2016 22:39:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dalej nie podoba mi się,że do niektórych wątków mają dostęp WSZYSCY. Rozumiem logowanie itd ale jak się googla pewne konkursy to wszystko  każdy da radę wyłapać.Czy nie można zrobić tego forum tylko dla jego forumowiczów? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6279932 Napisano: 04.11.2016 22:29:06 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

fujjj, ja wolę dlatego kupować pieczywo w małym sklepiku

Ja pamiętam jak do mojego małego sklepiku osiedlowego był dowożony codziennie chleb przez właściciela. Jego pies skakał w aucie po tych chlebach  emotka

Też nie lepiej... Ale sikał tam itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279929 Napisano: 04.11.2016 22:23:10 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

O jak mnie wkurza, kiedy ludzie nie używają rękawiczek jednorazowych podczas kupowania pieczywa w supermarkecie....
Przyjedzie taka jedna z drugą starsza pani, przywiąże pupilka przed sklepem i z łapami do bułek, jeszcze przebiera która mniej wypieczona .. wrr emotka
Zawsze zwracam uwagę, emotka ale się ludzie chowają w łokciach ze wstydu, tylko gorzej jak trafie na takiego co mi lutnie za wtrącanie się emotka

Fujjj, ja wolę dlatego kupować pieczywo w małym sklepiku. Starsza pani z pupilkiem to luz, wyobraź sobie ,że to pieczywo dotykał menel/menelica albo koleś/ babka co w ogóle rąk nie myje,bo wody  nie ma itd itp Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279893 Napisano: 04.11.2016 20:57:31 w Wkurza mnie...
justkra napisał(a):

defed napisał(a):

cb656 - jak chcesz się pośmiać to idź do innego tematu

Jak można skasować wiadomość konkursową, zanim pojawią się wyniki? Jest kilka opcji: specjalnie, przez przypadek, ktoś mógł ją skasować (dziecko, kot, pies).
___
Aż muszę edytować wpis, bo zaraz mi się oberwie, że zwierzę nie jest osobą, a ja piszę o psie i kocie per "ktoś" - przepraszam  emotka

Wbrew pozorom wcale nie trzeba kasować specjalnie, lub przypadkiem. Mój telefon konkursowy zapisuje tylko ostatnie 10 wysłanych wiadomości, a reszta jest kasowana z "automatu", by oczyszczać pamięć. Jak coś przegapię to też muszę się nagimnastykować, by to odtworzyć jakoś. A 10 sms-ów to naprawdę niewiele i z łatwością można coś w taki sposób zawieruszyć.

Może masz coś w ustawieniach? Albo jakiś stary tel? Co to w ogóle za model telefonu?Zdecydowanie nie dla konkursowicza. 10 smsów to mega mało, a przecież w smarfonach są całe konwersacje teraz zapisywane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279854 Napisano: 04.11.2016 19:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maria1980 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Czy tylko ja nie mogę wygrać w paczce-sprzątaczce? emotka  Na 10 zgłoszeń nic, a zgłoszone na początku emotka  

Nie, nie tylko Ty emotka
Jedziemy na tym samym wózku  emotka

Tez wskakuję na ten wóz emotka  

Myślę,że nas więcej...To już nie taka łatwizna jak we wcześniejszych edycjach:-( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279817 Napisano: 04.11.2016 18:01:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ściereczka Lubella Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279436 Napisano: 03.11.2016 21:58:41 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś słyszał/korzystał z akcji dodatkowyh ubezpieczeń odnośnie poszkodowanych aut? http://www.doplata-oc.eu/  Miał ktoś styczność? To ściema,czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279386 Napisano: 03.11.2016 20:22:02 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

monisss napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

monisss napisał(a):

moja praca!!! i ludzie, którzy są w niej.. raptem 4 osoby, ale takie nuuuuuuuuuuuuudne , że wlasnie usypiam.. jak ja się cieszę, że znalazłam to forum.

Myślałam, że w pracy się pracuje emotka

Wkurza mnie pogoda. Wiatr, wiatr, wiatr emotka

też emotka ale jak się ma towarzystwo wujowe to wszystko nudzi.. tak wiatr .. deszcz.. eh

no to może w pracy słuchaj radia zamiast tych znajomych.A z wchodzeniem na forum w trakcie pracy radziłabym uważać, bo pracodawca może mieć zainstalowane oprogramowanie na komputerze, na jakie strony wchodzą pracownicy zamiast pracować. U nas w biurze możemy od czasu do czasu wchodzić na prywatną pocztę albo inne strony, pod warunkiem,że praca jest na czas wykonana emotka

W korpo są np. blokady stron-ja mam nasze forum zablokowane,więc tylko na telefonie mogę zerkać.
P.S. Mam tego pendrive ale paragon opisany masakrycznie,więc będzie ciężko, a ja głupia nie sprawdziłam jak zgłaszałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279369 Napisano: 03.11.2016 20:02:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mczarna napisał(a):

pablo75 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Aż wpiszę się ponownie, bo nie wierzę,że nawet pendrive na tyle nagród nie wygrałam emotka

Nie przejmuj się ja również bez pendrivanotta oraz nagród z frugo.Ale 600 pendrivów było do rozdania więc jestem w szoku że żadnego nie dostałem emotka

O kurcze właśnie przed chwilą dostałem smsa o wygraniu pendriva,tak póżno to jeszcze nie dostałem smsa o wygranej a przed chwilą się żaliłem tutaj emotka

Czyli,że informują o różnej porze?

hahah, a jednak mam! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6279358 Napisano: 03.11.2016 19:58:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pablo75 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Aż wpiszę się ponownie, bo nie wierzę,że nawet pendrive na tyle nagród nie wygrałam emotka

Nie przejmuj się ja również bez pendrivanotta oraz nagród z frugo.Ale 600 pendrivów było do rozdania więc jestem w szoku że żadnego nie dostałem emotka

O kurcze właśnie przed chwilą dostałem smsa o wygraniu pendriva,tak póżno to jeszcze nie dostałem smsa o wygranej a przed chwilą się żaliłem tutaj emotka

Czyli,że informują o różnej porze? Wyświetl w wątku >>
0 0