Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6286094 Napisano: 17.11.2016 17:51:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 razy rękawiczki od Actimela. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6285489 Napisano: 16.11.2016 21:14:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Może losują... nagrodzone są prace z literówkami lub składające się z jednej linijki tekstu  emotka  wolałam zeszłoroczne kubeczki, z kreatorem było przynajmniej trochę zabawy emotka

Raczej na pewno losują, jest mega zgłoszeń wygranych z brakami albo błędami. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6285488 Napisano: 16.11.2016 21:13:16 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Nivea mnie nie lubi, wizaz nienawidzi.... emotka

O, a już myślałam,że tylko mnie emotka

nie rowniez nie, juz nawet przestalam tam cokolwiek pisac....

Mam to samo,oni non stop  nagradzają tam pewną osobę o tych samych inicjałach co ja ale  z innego miasta. Dla mnie to już przeginka, jakaś ściema. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mczarna

#6285340 Napisano: 16.11.2016 17:17:07 w Lay's
bruce napisał(a):

A czy ktoś dostał już wygraną piłkę? Mam mail z informacją, abym zrobiła zdjęcia w obecności kuriera w razie ewentualnego uszkodzenia przesyłki. Czy to możliwe? emotka Faktycznie przychodzą uszkodzone przesyłki z piłkami? emotka

Do nas dotarły 2 piłki, w całości, bez takiego dziwnego maila. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6285200 Napisano: 16.11.2016 13:27:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lidzik napisał(a):

Nawet Nescafe mnie olało, a było ponad 250 nagród  emotka

Mnie też emotka (((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284857 Napisano: 15.11.2016 21:26:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

violka88 napisał(a):

monkakk napisał(a):

violka88 napisał(a):

Gdzie są wyniki z konkursu Spełnij swoje marzenia?  emotka  bo nie mogę znaleźć

a jak informowali? @?

z którego tygodnia już są laureaci ?

pewnie z I bo do dziś mieli czas emotka no ale musi to potwierdzić ktoś kto wygrał emotka

No to niech ktoś potwierdzi:-) Albo,może i nie, będziemy cierpliwi,poczekamy na te wyniki:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284819 Napisano: 15.11.2016 20:30:57 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mówiłem 30 razy w domu... nie wyrzucać opakowań po wypasionym.... i co ... wyrzucone 3 emotka kody już zgłoszone.... emotka emotka emotka emotka czyli nie mam już tych które są zgłoszone....

Nura w śmietniczek? emotka  nie no żartuje, mi wyrzucili bakusie, także wiem jaki to nerw człowieka dopada emotka

A Bakusiowy kod dałaś rade odczytać?Kupiłam jakiś czas temu 1 sztukę i opakowanie poszło do kosza,bo jak próbowałam zerwać opakowanie to kod się zmazał... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284817 Napisano: 15.11.2016 20:28:16 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

Czy ktoś się może orientuje o co chodzi z tymi karteczkami z kodami z papierosów LM? emotka

Ja się orientuję . Zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284805 Napisano: 15.11.2016 20:09:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

mczarna

#6284748 Napisano: 15.11.2016 18:17:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty z Fabryki Zabawek Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284735 Napisano: 15.11.2016 17:53:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pablo75 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Z Actimela oczywiście mam po jednym kodzie na 4paku.Niestety żadnego maila z dodatkowymi kodami nie dostałam.Napisałam do nich i cisza,mimo,że kilka dni temu odpisali,że przekażą sprawę dalej.Po wpisaniu kodu na stronie i informacji o tym,że się nie wygrało jest też komunikat,że wyślą mi maila.Co w tym mailu jest, bo ja takowego ani razu nie dostałam?

Dobrze że chociaż wysłałaś bo ja od kilku dni czekam na maila rejestracyjnego i  nic.Nawet napisałem do nich ale cisza.Ja również miałem jeden kod na opakowaniu.

pablo75- ja miałam też ten sam problem,dlatego zalogowałam się przez FCB Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284725 Napisano: 15.11.2016 17:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Actimela oczywiście mam po jednym kodzie na 4paku.Niestety żadnego maila z dodatkowymi kodami nie dostałam.Napisałam do nich i cisza,mimo,że kilka dni temu odpisali,że przekażą sprawę dalej.Po wpisaniu kodu na stronie i informacji o tym,że się nie wygrało jest też komunikat,że wyślą mi maila.Co w tym mailu jest, bo ja takowego ani razu nie dostałam? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284259 Napisano: 14.11.2016 19:58:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
kostka z fabryki zabawek
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284240 Napisano: 14.11.2016 19:22:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka  a ilość pojemników z paragonami wzrasta...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283738 Napisano: 13.11.2016 22:15:38 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

icotynato napisał(a):

śniadania i kolacj

Dla kobiety w ciąży perfekcyjnie zbilansowana dieta emotka  

Cudowny i smakowity posiłek:-(  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6283707 Napisano: 13.11.2016 20:23:53 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

icotynato napisał(a):

Wkurza mnie ten pobyt  w szpitalu...leżę sobie na patologi ciazy i bez urazu stanu tutejszych ciezarnych to jest prawdziwa patalogia...zaczynając od opieki,jedzenia,organizacji kończąc na tych oglupialych ciezarnych na 1 na 10 jest normalna....co się dzieje?

to może chociaż dla rozrywki podzielisz się zdjęciami posiłków, jakie dostajesz? emotka  np tu Posiłki w szpitalach

Albo napisz czym się wyróżniają te nienormalne emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6283533 Napisano: 12.11.2016 22:41:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Konkurs Schwarzkopf&Henkel czy jak wysłaliście zgłoszenie pokazał Wam się komunikat że "wysłano" itp.
Bo mi pokazał się tylko formularz -aby do nich napisać emotka

mi się pokazał komunikat że zgłoszenie zostało zapisane na dole w zielonym polu i to wszystko, szkoda, że potwierdzenie ma maila nie przychodzi

To samo z Loreal mam Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6283499 Napisano: 12.11.2016 20:32:11 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Wkurza mnie nowa fala spamu: namierz.telefon, namierzacz, wysledz.online itp.  emotka

Oj, mnie też to wkurza, nawet nie ma jak zrezygnować z otrzymywania mailingu...Spamują masakrycznie!

nie klikajcie nic w tych mailach!! bo jak klikniecie "wypisanie" to tak naprawdę się zapiszecie!! 

ziolko-tam nie ma nawet takiej opcji jak wypisanie, ciekawa jestem co za firma to rozsyła... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283481 Napisano: 12.11.2016 19:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

krseta napisał(a):

pytanko mam o konkursy sms gdzie jest ograniczenie 160znaków. czy zdarza Wam się używać w takich smsowych zgłoszeniach przy pisaniu tekstu ENTERA czy wysyłacie zawsze ciąg tekstu? czy jest ryzyko że takie smsy źle się wyświetlają u organizatora po otrzymaniu?

Ja używam entera chyba zawsze emotka Myślę, że nie ma takiej możliwości, bo to nie jest znak specjalny, ale mogę się mylić.

Chodzi Ci raczej o spację?Jak widać było w zeszłorocznym konkursie Biedry Schwarzkopf,gdzie ujawnili wygrane wpisy,takie smsy akceptowali ale nie wiem czy każda agencja to toleruje.Moim zdaniem takie zgłoszenie jest mega słabe, przecież to mało czytelne ale jak nie czytają , a losują to chyba rybka. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283480 Napisano: 12.11.2016 19:17:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Halszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam 2 przyprawy vegeta do ziemniaków, ale na paragonie mam "PodravkaPrzyprawaZie", nie mam możliwości wziąć pieczątkę ze sklepu, bo bywam tam rzadko, okazjonalnie, bo to ok 50 km ode mnie:( czy mogę wykorzystać ten paragon?

w necie widze ze na opakowaniu sa widoczne obie nazwy: vegeta i podravka. takze ja bym grala jesli tez masz obie na opakowaniu.

dzięki, zagram, najwyżej w ten sposób będę się tłumaczyć, jeśli szczęście mi dopisze;)

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje

Nie? A co to jest "Vegeta torebka 75 g"?

W regulaminie są kody kreskowe i niestety z moich nie było...

5 904 353 039 012   3525PL  Vegeta  torebka 75g  
- kupiłam zwykłą Podravka Vegeta 75g i kod kreskowy zgadza sie z tym z regulaminu.

Halszka - ale ta srebrna?

Tak zwykla, srebrna, dlatego sie dziwie, ze piszecie, ze nie biora udzialu, bo tez takie kupilam.

paula-to były moje pierwsze produkty jakie kupiłam na ten konkurs.Sprawdzam regulamin,kod kreskowy i zupełnie inny...Nie wiem o co chodzi...Jeśli macie ten z regulaminu to ok ale mnie to skutecznie w błąd wprowadziło, może jakaś dziwna partia? Nie mam pojęcia o co chodzi. W każdym bądź razie paragon mam,więc dzięki Wam mogę zagrać,bo kodu na paragonie nie ma,liczy się produkt:-) 

Hehe, nie ma problemu, ja się trochę wystraszyłam, bo udało mi się wygrać i taki paragon wysłałam, a tu nagle piszecie, że nie biorą udziału emotka Ufff... emotka

Paula-ciekawa jestem co za towar mój sklep sprowadza:P Gratuluję wygranej! Wyświetl w wątku >>
0 0