Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6292755 Napisano: 29.11.2016 18:50:24 w Informują
tusienka napisał(a):

Danonki w saszetkach trnd- info w panelu (maila jeszcze brak)

Już jest mail emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6292724 Napisano: 29.11.2016 17:59:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
tusienka napisał(a):

Będziemy testować Danonki  emotka  trnd

My chyba też Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6292698 Napisano: 29.11.2016 17:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Dostaliście te wygenerowane kody z actimela? Nie miałem na 3 opakowań zaznaczyłem na stronie jak trzeba i przyszły tylko z jednego opakowania a z pozostałych dwóch już nie emotka   

Ani jeden mi nie przyszedł na maila...Pisałam do nich ale jak do ściany... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6292695 Napisano: 29.11.2016 17:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

ja nawet podkładek nie wygrałam  emotka  czas odejść na konkursową emeryturę emotka

Ty myślisz,że już 600 osób obdzwonione? emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mczarna

#6292338 Napisano: 29.11.2016 11:17:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania Pelavo Streetcom Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6292090 Napisano: 28.11.2016 19:23:47 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Halszka napisał(a):

Spam SMSowych "wróżek", który uaktywnil się w ostatnich kilku dniach ehh emotka

Wr Anna? Jak widzę sms-y od niej, to robię WRRRRRRRRRR.....

tak! kilka wiadomości dziennie! buu

O i mnie wr Anna prosi o kontakt... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6291487 Napisano: 27.11.2016 17:27:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6291009 Napisano: 25.11.2016 20:24:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

3 pary rękawiczek od Actimela

i Tyskie znów:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6290979 Napisano: 25.11.2016 19:25:00 w Zdjęcia naszych wygranych
Ktoś może wstawić fotkę z wygranych z Actimela?Do mnie jeszcze nie dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6290941 Napisano: 25.11.2016 17:57:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pendrive z Żabki (mimo źle opisanego produktu ale pieczątka sklepu byla) i Blend-a-Med z Everydayme Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6290901 Napisano: 25.11.2016 16:54:21 w Konkursy firm tytoniowych
krseta napisał(a):

w L&M widziałem jakiś kod do rejestracji na jakiejś stronie. Czy są na niej jakieś konkursy, ktoś jest tam zarejestrowany?:) niestety teraz nie pamietam adresu.

paczkawswiat.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6290781 Napisano: 25.11.2016 14:02:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 pary rękawiczek od Actimela Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6290395 Napisano: 24.11.2016 21:53:02 w Smolar
dzikiwiewiór napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

picola napisał(a):

giulietta napisał(a):

trochę dziwne te wszystkie negatywne komentarze i nie chodzi o to, że wygrywam w Smolarze, bo moją (naszą) statystykę najlepiej oddaje refren "Ty jedna na milion...." https://www.youtu.../watch?v=0OTIhqEUeGo  a wracając do sedna sprawy to przecież taki konkursowy numer nie należy do agencji tylko do firmy zewnętrznej i to raczej tu trzeba się dopatrywać "POMYŁEK"......... a nie macie tak, że wysyłacie smsa do agencji X na numer XXXX, którego wcześniej używała agencja Y i wraca wam treść tego smsa do agencji Y??, który w fonie już dawno jest historią.... ?

Nie, nie mam tak, a sprawa nieuprawnionego przechowywania i przetwarzania danych osobowych przez agencję jest naruszeniem prawa. Jeśli udostępniam dane osobowe (nr telefonu jest taką daną) na potrzeby konkursu XXX, to z chwilą zakończenia procedury reklamacyjnej w tym konkursie, dane powinny ulec zniszczeniu. Akurat trochę "siedzę" w ochronie i  przetwarzaniu danych osobowych i akurat tutaj Smolar zawinił na całej linii. Pytanie, czy będą odważni, aby zgłosić to do GIODO

Będą,  będą i nie tylko do GIODO, ale i do izby celnej.
Jakieś rady co do konstrukcji pisma ?

Proste zawiadomienie o naruszeniu ustawy o ochronie danych osobowych wystarczy przez firme Smolar wystarczy  emotka
Sami powinni wszcząć postępowanie wyjaśniające po takich zgłoszeniach.

Dziwi mnie trochę fakt,że osoba,która potrafi  trzaskać regulaminami, prawami,przepisami itd, w tej sytuacji działa odwrotnie, dziwi się negatywnymi komentarzami itp...Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego tak jest ? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6290380 Napisano: 24.11.2016 21:39:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
i znowu Tyskie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6290344 Napisano: 24.11.2016 20:58:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie lawina dziwnych "fanpejdży" na Fcb z konkursami, np. podszywające się pod inne firmy itd i wkurza mnie naiwność ludzi udostępniających i lubiących je.To totalna ściema i od razu widać,że to shit, bo strona założona najwyżej kilka dni temu. Ludzie nie myślą,a Ci "wielcy organizatorzy" hakują jak mogą. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6290308 Napisano: 24.11.2016 20:14:31 w Smolar
pioge7 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wydaje mi się, że to jakaś mega baza (niezwiązana z 1 konkursem, jak się doszukujemy, a zbiorówka, ciułana od dłuższego czasu), ja też wygrałam kenwood, mimo, że w konkursach smolarowych od dawna nie gram. Na ten "wygrany" nr - Coca Cola Orlen i Coca Cola Statoil.

Oj jednak ciułane, siostra też dostała smsa a w Smolarze ostatni raz grała w okolicach 2012-13 roku emotka  potem sie wkurzyła i już nie grała w konkursach emotka  

pioge7 ale tam wygrała wtedy? U mnie na numery,które nic nie wygrały nie przyszło nic,a tylko na wygrany oba eski. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6290254 Napisano: 24.11.2016 19:12:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
mountain napisał(a):

piwko tyskie emotka

i u mnie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6290204 Napisano: 24.11.2016 18:17:22 w Lay's
paula9891 napisał(a):

bruce napisał(a):

Dziwi mnie dyskusja na forum o akurat moim mężu, który w 7 tygodniu istotnie wygrał piłkę, o czym zresztą napisałam publicznie na forum zaraz po ogłoszeniu wyników, bo nie mam się czego bać ani wstydzić, wygrana jest uczciwa i zgodna z regulaminem (post wykasowałam, jak to robię od pewnego czasu ze wszystkimi moimi wpisami, ponieważ po moim ostatnim powrocie na forum spotkałam się z przykrym PW - podsumowano kilkakrotnie ilość moich postów na forum, porównując ją następnie z ilością moich dodanych konkursów i wytykając mi ciągle olewanie - że tak to brzydko ujmę - konieczności zamieszczania w bazie kolejnych konków, choć przecież tutejszy regulamin, na który pewne Osoby ciągle się tu powołują, nie zabrania mieć miliarda postów i zera konkursów dodanych akurat w danym momencie; wspomniana  blokada wiadomości PW, zresztą zdjęta w okresie jubileuszowym (przy okazji - spóźnione, ale zawsze szczere:  STO LAT! emotka ) - wzięła się właśnie stąd). Miło mi, że Zezowaty Kot dobrodusznie odczytuje omawiany tu szeroko wpis jako gratulacje jego Autora pod moim adresem, ale daleka byłabym od aż tak optymistycznej wersji wypadków. emotka Jak sama wspomniałam na forum, włączając się niedawno do dyskusji o cenie piłek, wygrana ta jest przeznaczona na prezent mikołajowy, czego regulamin konkursu (a przecież pewne Osoby ciągle powołują się tylko na święte zapisy regulaminowe) też chyba nie zabrania. Rękawicy nie podnoszę, ponieważ naprawdę mam istotniejsze i dużo poważniejsze sprawy na głowie. Kto ma ochotę się żreć o takie - sorki - doooperele, niech to robi, Jego sprawa, mnie to nie bawi ani nie pociąga. emotka Raz jeszcze napiszę to, co na forum pisałam wielokrotnie - żal i zdumienie, że Ludziom się chce takimi rzeczami niszczyć wszystko, co dobre i optymistyczne. emotka  

Nie przejmuj się i nie przyjmuj zaczepek. Gdyby nie Twój post, nie wiedziałabym, że chodzi o Ciebie.
emotka
Też mam mnóstwo postów na koncie, a konkursów dodanych... Jak sami widzicie, mało  emotka Jeden woli wrzucać konkursy, drugi pomaga odpowiadając na posty, a inny korzysta z pomocy, doda 3 konkursy i ma to w d. emotka

bruce-Nie przejmuj się! W ogóle nie rozumiem całej tej "afery",a raczej bardziej zazdrości... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

mczarna

#6290174 Napisano: 24.11.2016 17:57:04 w Smolar
U mnie sms o wygranej , a potem przeprosiny ( nie grałam) na numer,który u nich kiedyś wygrał. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6289310 Napisano: 23.11.2016 20:56:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
jola_asia napisał(a):

Monte santi mam i ja emotka

Wow i ja też:-) Wyświetl w wątku >>
0 0