Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6302752 Napisano: 19.12.2016 20:41:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś ostatnio pisał,że karton wygrał coś ostatnio. Nie pamiętam już gdzie o tym była dyskusja. Podeśle ktoś proszę linka w wiad pryw? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6302748 Napisano: 19.12.2016 20:38:45 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

mczarna napisał(a):

ziolko napisał(a):

ooo... u mnie też poczta na wp nie działa

i u mnie też nie działa, wrrr

U mnie też problemy emotka   Też nie mogę sprawdzić, a może jest tam jakaś wiadomość o wygranej ?  emotka

Minęły dwie godziny i dalej nie można wejść na pocztę. A jak u Was?

Nie działa, wkurzona jestem mega!Nie wiem co tam się dzieje ostatnio. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6302703 Napisano: 19.12.2016 19:49:54 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

Ostrzegam, tylko dla ludzi o mocnych nerwach...
https://www.faceb.../?type=3&theater

O ku... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mczarna

#6302652 Napisano: 19.12.2016 18:27:41 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

ooo... u mnie też poczta na wp nie działa

i u mnie też nie działa, wrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6302636 Napisano: 19.12.2016 18:01:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
andzianecia napisał(a):

kumarek napisał(a):

teodozja napisał(a):

Paczka kosmetyków Le Petit Marseillialis do testów emotka  (mail)

U mnie to samo emotka fajna niespodzianka przed świętami emotka

też dostałam takiego @ emotka  

Mam i ja:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6301450 Napisano: 16.12.2016 15:12:02 w Rossmann

mczarna

#6301407 Napisano: 16.12.2016 14:43:43 w Rossmann
ivanotta napisał(a):

w telefonie mam już wyniki a na kompie jeszcze się nie wyświetlają.. auta nie mam...

Już są na kompie. Mam kartę:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6300981 Napisano: 15.12.2016 18:35:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kolejne Tyskie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6300980 Napisano: 15.12.2016 18:34:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kalendarz Winiary jak i w zeszłym roku nie dla mnie:-( Ta cała paczka sprzątaczka,glade i kiwi też nie,bez porównania z poprzednimi edycjami.Do Heinekena już sił brak.Jaka lipa. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6300444 Napisano: 14.12.2016 20:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

a czy nie może być tak, że w ten sposób organizatorzy łowią sobie ( i eliminują) zgłoszenia z powtarzających się IP? myśl ta wpadła mi do głowy wskutek wielu teorii spiskowych, które ostatnio się pojawiały, i w obliczu ciągłego ostatnio braku wygranych (może mam jakieś bany nałożone?)? Tyle teorii było, niech będzie jedna więcej...:)

Na moim kompie mam to za każdym razem. Nie sądzę by było to związane z powyższą teorią.W ostatnim Tyskim zgarnęłam dość sporo. Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

mczarna

mczarna

#6299525 Napisano: 12.12.2016 21:32:15 w Pomocy!!!!
Domino123 napisał(a):

edith napisał(a):

Wczoraj wieczorem miałam dziecko zdrowe a w nocy obudzilo się z bólem nogi ,sztywnością i gorączką emotka Rano pediatra,chirurg,rtg,orteza i podejrzenie mlodzieńczego zapalenia stawów ..jak zaczęłam czytać o tej chorobie na internecie to się przeraziłam emotka  Jutro ma rozszerzone badania w tym zakresie,czy ktoś z was miał do czynienia z tą chorobą albo z takimi problemami??Syna boli noga w okolicach kolana ,ale mówi że wcześniej odczuwał ból raz w jednej raz w drugiej nodze.Nie wyprostuje nogi ,jest sztywna ..nie mogę patrzeć jak go boli... emotka Być moze jeszcze przed świętami może trafić na odział reumatologiczny w celu dalszego leczenia..proszę o pomoc jak ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat emotka

moja koleżanka na to choruje już wiele lat.. musi cały czas brać leki, to jest choroba gdzie są gorsze i lepsze dni. Czasem ledwo chodzi a czasem nie odczuwa większych dolegliwości. Dużo zdrówka życzę emotka

Pamiętam,że jako dziecko strasznie bolały mnie kolana,kości,wtedy pomocna była aspiryna, teraz ją odradzają. Czy to nie jest związane z rośnięciem,bo u mnie było? Ale innych akcji,o których piszesz, nie miewałam wtedy,lepiej więc udaj się na badania. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6299449 Napisano: 12.12.2016 19:44:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dużo przesyłek z Actimela (już mogli się ogarnąć i wysłać wszystko w jednej kopercie...) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6299410 Napisano: 12.12.2016 18:27:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki z fejsa:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6298816 Napisano: 10.12.2016 19:24:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie i u mnie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6298815 Napisano: 10.12.2016 19:19:42 w Lay's
luko922 napisał(a):

A ja mam takie pytanie: Czy jest ktoś kto wygrał w jednym konkursie AVANTI, a następnie tym samym nazwiskiem wygrał w innym ich konkursie? Bo moja obsesja na temat ich blokowania nazwisk rozrosła się ostatnio i nie wiem czy w ogóle mam po co grać w PEPSI C4, jeśli wygrałem już w Laysach... emotka  

TAK, nawet nie w 2 ale i 4-5 konkursach,w każdym,w którym był brany udział.Nagrody oczywiście tylko II stopnia ale zawse coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6298798 Napisano: 10.12.2016 18:33:20 w Lay's
kumarek napisał(a):

Ja jak zobaczyłam jakich rozmiarów jest ta pufa to nie wiem czy bym ją miała gdzie upchać emotka zastanawiam się co zrobiły niektóre osoby które wygrały kilka sztuk? Gdzie to upchały? emotka

Sprzedały albo rozdały- chętnych dużo,więc nie rozumiem pytania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6298579 Napisano: 09.12.2016 20:11:55 w Ambasadorinnowacji - Philips
owca2002 napisał(a):

Czy w poprzednich aukcjach też od razu wysyłali protokół do wypełnienia, a nagrody i tak wysyłali z dużym opóźnieniem?
Czy teraz chcą się faktycznie wyrobić przed świętami?

W ostatniej było podobnie, a nagroda szła prawie 2 miesiące Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6298421 Napisano: 09.12.2016 14:52:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
infatne napisał(a):

LUDWIK zagroda za głosowanie

Mamy przyjemność poinformować, ze zdobyli państwo pakiet produktów- kapsułek 2 szt.
To znaczy, ze wygrałam 2 kapsułki czy 2  opakowania kapsułek emotka

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna