Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6307782 Napisano: 04.01.2017 21:18:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
mn112 napisał(a):

alea napisał(a):

erot napisał(a):

qst napisał(a):

co takiego było w tym komentarzu emotka

Nic takiego: W skrócie, że nic z tej ich informacji nie wynika i dalej nie wiem czy mam czekać na jakieś info od nich na maila, czy jednak i tak lecieć do notariusza. I napisałem, że czas na wysłanie tego oświadczenia mija za pare dni i co wtedy nagle napiszą że nagroda przepada ?

Irytuje mnie to bo to drugi konkurs w tym momencie gdzie musze walczyć o swoje z agencją i firmą którą realizuje.

Wygraliśmy z rodziną kuchnię marzeń z Loterii Mission Wraps ( w sierpniu ). Do tej pory nie rozpoczęli prac i tuż przed planowanym rozpoczęciem okazało się, że 40 000zł jakie agencja przekazała do biura na jej realizację nie starczy na AGD i mamy im dopłacic 5000zł na podstawowe AGD.  Dodam że chodzi o prostą malutką kuchnię prawie 6m kwadratowych w bloku bez skomplikowanych systemów itd.
Gdyby ktoś wygrał i miał do zrealizowania większy metraż kuchni w domu to pewnie musiałby dopłacić im z 20 000 jeszcze...

Dopiero dzisiaj po obsmarowaniu ich na FB Mission Wraps błyskawicznie odezwała się do mnie Pani z agencji ( wcześniej od świąt telefon i mail agencji milczał ), która była wyraźnie niezadowolona, że naskrobałem na nich na fb bo przecież ona właśnie miała do mnie pisać w tej sprawie... emotka

a Ferrero na bank gra na zwłokę . Ja podpisałam za córkę bo ona w pracy była i teraz idąc do notariusza nagrodę swoją daje mi a że wygrałam na siebie...  ona przepada wiec błędne koło się robi  i tak nie dadzą , bo nie mogę mieć 2 x .. i cenzurablada emotka  Czy mam rację?? Zła jestem bo gdybym wiedziała o tym na pewno córa odebrałaby list na poczcie  emotka

Zdążyłam przeczytać twój komentarz na FB. Faktycznie już zniknął. Napisałam teraz to samo, ciekawe, czy mój komentarz  Ferrero też usuną...

Dlaczego jest tyle komentarzy z fejkowych /sztucznych kont?To jest śmieszne.Dlaczego nie napiszecie ze swoich prawdziwych? Wyświetl w wątku >>
2 picola, kalka 0

mczarna

#6307417 Napisano: 03.01.2017 23:01:29 w Smolar
[quote=
harnas napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalajf napisał(a):

marzenier napisał(a):

kalajf napisał(a):

aguagu napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalajf napisał(a):

marzenier napisał(a):

kalajf napisał(a):

aguagu napisał(a):

kalajf napisał(a):

marzenier napisał(a):

kalajf napisał(a):

aguagu napisał(a):

marzenier napisał(a):

kalajf napisał(a):

aguagu napisał(a):

kalajf napisał(a):

aguagu napisał(a):

aguagu] Kiedy Smolar puścił eski z 25.12 z konkursu Red Bull na Orlenie? 

Myślisz,że pracowwnicy takich firm sobie całe dnie śpią i idą do pracy jak im się chce???... Wiem jedno,że był okres urlopowy i pewnie część jeszcze się nim cieszy,a część musi przyjsc do roboty i wcisnąć ON/WINNER 

Wyświetl w wątku >>
0 1 mia

mczarna

#6307396 Napisano: 03.01.2017 22:32:41 w Smolar
kalajf napisał(a):

marzenier napisał(a):

kalajf napisał(a):

aguagu napisał(a):

Kiedy Smolar puścił eski z 25.12 z konkursu Red Bull na Orlenie? 

Smolar teraz jest na  na urlopie.Na moje zapytanie odnośnie paragonu przysłali mi takiego @ :
"Szanowni Państwo,
W dniach od 28.12.2016 do 06.01.2017 włącznie - przebywam na urlopie wypoczynkowym, bez dostępu do poczty elektronicznej.W sprawach pilnych proszę o kontakt telefoniczny ze mną lub z biurem (42) 636 90 97.Z góry bardzo dziękuje.

Ale to chyba nie cały Smolar,tylko konkretna jedna osoba emotka
Tzn mam taką nadzieje,biorąc pod uwagę,że maksymalnie w piątek spodziewam sie smsa z informacją o wygranej z Lipton/Kasia z C4 emotka

Może i tak,bo ja wysyłałam @ odnośnie paragonu Statoil.Chyba cała agencja nie wypoczywa emotka

Dajcie ludziom wypocząć.  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mczarna

#6306937 Napisano: 02.01.2017 21:26:47 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

jkkp - bez sensu, żebyś się przejmowała życiem osób nieodpowiedzialnych / niezaradnych życiowo. Mnie od daaawna dziwią ludzie posiadający kredyty. Owszem, są różne losowe sytuacje w życiu, ale przeważnie kredyty to po prostu efekt fiu bzdziu zamiast mózgu.

Najważniejsze, żebyście z mężem byli tego samego zdania i nie dali się zmanipulować emotka

Dom pod hipotekę bez wkładu własnego... że też mnie to do głowy nie przyszło emotka Może niech od razu pół wsi wykupią i hotel postawią, przecież życie to gra Monopoly emotka

BTW, u mnie w pracy ludzie brali pożyczki pracownicze i co jakiś czas ktoś żyrantów szukał. Ja pinkolę, wszyscy mieli kasy więcej ode mnie (nas to nawet na żaden samochód nie było stać!), no ale skoro można pożyczyć na prawie zerowy procent, to czemu nie emotka Nikomu niczego nie podżyrowałam - i dobrze, bo teraz nikt z nas już tam nie pracuje; nie umiałabym spokojnie spać w takiej sytuacji emotka

joan-mam nadzieję,że masz na myśli ludzi,którzy biorą kredyt i nie są w stanie go spłacać... Czym Ciebie dziwią ludzie posiadający kredyt? Jaki kredyt ( tylko mieszkanie czy też inne rzeczy)?Masz taką bogatą rodzinę,że nigdy żadnego kredytu?
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6306883 Napisano: 02.01.2017 19:42:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mi się dziś książka trafiła:-)Zaczynamy 2017! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6306866 Napisano: 02.01.2017 19:16:27 w Dziś cieszę się z.....
andii napisał(a):

elizam napisał(a):

andii napisał(a):

a ja się cieszę że dziś pojeździłam sobie autobusem  emotka  hehe nie jechałam już z 10latttttt emotka  ale fajowo emotka   brakowało mi tego 

Ja dziś busem musiałam jechać do Koszalina bo mój złom się zepsuł i musiałam po łoźyska do niego jechać  :P  dziwne uczucie, nie powiem emotka  
Ps. rodzina mi się dzisiaj powiększyła o maleńkiego Elvisa <3

no dziwne dziwne, każdy siedzi z nosem w telefonie, tylko JA kosmitka  emotka  z głową w chmurach emotka

No co Ty-nie siedziałaś wtedy na forum? emotka   
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6306134 Napisano: 30.12.2016 22:13:38 w Lay's
Barimor napisał(a):

Stacjonarne na korbkę

luko922 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Ciekawe jakie telefony będą do wygrania?

Obstawiam Galaxy, chociaż chciałbym żeby były ajfony 

Nie wiem czym się "podniecać" mając "ajfona". Chyba tylko sprzedażą... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6305674 Napisano: 29.12.2016 17:13:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
elmo napisał(a):

Pudełko z Szymanowskiej Mąki. 

Też mam,dobre i to. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6304954 Napisano: 27.12.2016 19:35:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Actimelowe nagrody,koszulki od L&M Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6304570 Napisano: 24.12.2016 14:30:14 w Życzenia na święta i nie tylko
Wesołych Świąt Forumowicze! Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6304482 Napisano: 23.12.2016 21:49:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

mczarna napisał(a):

Realizował ktoś bon z Herbapolu? Wpisuję kod rabatowy, mam kwotę poniżej 30 zł, a mimo wszystko mam zapłacić, nawet za koszty wysyłki,które miały być darmowe. 
Wartość produktów:29.44 złrabat30.00 złRazem po rabacie4.99 złWysyłka:12.90 złRazem do zapłaty::17.89 zł

ja płaciłam. Musiałam pisac do agencji bo miałam to samo. Naprawili

Jak widać nie naprawili, możesz mi proszę napisać co i jak w widaomości priv.? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6304438 Napisano: 23.12.2016 17:26:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Realizował ktoś bon z Herbapolu? Wpisuję kod rabatowy, mam kwotę poniżej 30 zł, a mimo wszystko mam zapłacić, nawet za koszty wysyłki,które miały być darmowe. 
Wartość produktów:29.44 złrabat30.00 złRazem po rabacie4.99 złWysyłka:12.90 złRazem do zapłaty::17.89 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6304117 Napisano: 22.12.2016 18:13:52 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Nawet Heinekena wygrać nie mogę, tyle wysłanych i nic. Gdzieś wyczytałem, że trzeba pisać prosto z serca - wyobraziłem sobie jakbym je miał, tak pięknie napisałem i... emotka ... Przerzucam się na wino.

Kardiologiczno-alkoholowe rozterki konkursowicza emotka

Eee, mnie też Heineken wkurza, już cuda wianki wymyślam i nic.Proza ,rymy, śmieszne,od serca,z Heinekenem w tle i bez i nicccccc.Raz prawie siebie znalazłam na liście zwycięzców ale odpisali,że to nie ja emotka Jedynym pocieszeniem są przesyłki z Tyskiego w ilości wyższej niż maile o wygranej.Może to losowania dodatkowe ale maili nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6304099 Napisano: 22.12.2016 17:03:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tyskie,koszulka  od Westów Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6303729 Napisano: 21.12.2016 19:13:19 w Lay's
synk napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mi 24 zgłoszenia przyniosły 17 nagród. Konkurs fajny, lekki, aczkolwiek w pewnym momencie powiedziałam sobie dość - zmęczenie materiału. Ogólnie Avanti lubię, zawsze wychodzę od nich z workiem pełnym prezentów emotka

ps. Ani jednej prośby o skan dowodu emotka

ani jednej prośby bo grałaś na 24 adresy dostawy? U mojego znajomego praktycznie każda próba podania takiego samego adresu kończyła się prośbą o skan

u mnie z 50 zgłoszeń - łupem padła 1 piłka emotka

Nie zgodzę się z tą teorią.Chyba,że to całkowicie nowe dane i adresy,niż w poprzednich konkursach. U nas na ok 25 zgłoszeń - 4 piłki ( w tym adres dostawy w większości ten sam)
. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6303704 Napisano: 21.12.2016 18:07:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karkocka napisał(a):

zwrot kosztów w projekcie Danonki z trnd

i u mnie oraz kosmetyki LPM Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6303682 Napisano: 21.12.2016 17:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O której słaliście wygrane zgłoszenia w Heinekenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6303678 Napisano: 21.12.2016 17:00:47 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Heineken!!!  Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6303184 Napisano: 20.12.2016 16:30:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tyskie,Kapsułki Ludwik i Nutrikid Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6302804 Napisano: 19.12.2016 22:07:03 w Wkurza mnie...
jolajolanta napisał(a):

Inpost emotka Brak kuriera,brak avizo ...a cały czas jestem w domu, tylko wiadomość email ze paczka jest to odbioru w punkcie 30 km od mojego domu emotka Prawdopodobnie kremik dla dzieci Nivea do testów wart może 10-15 zł

Składaj reklamacje,najlepiej kilka -mail i tel, oni sobie ostatnio w kulki lecą Wyświetl w wątku >>
0 0