Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6313801 Napisano: 23.01.2017 21:22:51 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

Ja nigdy nie brałam all.
Ale podczas ostatnich wakacji się skusiłam na pakiet pokój+sniadnie i moim zdaniem to super opcja .
Wstajesz i idziesz restauracji na śniadanie,nie pędzisz jak dzika do sklepu po bułki,nie martwisz się itd.
Minus taki,ze musisz wstać przed 11 (u nas tak bylo),bo do tej serwowane były śniadania.
Driny w all....Cóż.Jeżeli cały urlop chcesz spędzić w hotelu przy basenie to czemu nie.Ale jak jedziesz z dziecimi to chyba średnia opcja.
Sprawdź,może Twój hotel oferuje pakiet pokój+śniadanie+obiadokolacja,to też fajna opcja.
A Teneryfa piękna.
Na Lanzarote ja osobiście się zdołowałam i żałowałam wydanych pieniędzy,ale to chyba kwestia indywidualna co kto lubi.

marzenier-ja bym nigdy nie wzięła tylko BB, bo nie jestem w stanie wstać na urlopie do końca śniadania. Pytam bardziej o HB, albo ALL. Jak miałam HB to mi do pokoju mąż przynosił śniadanie, jak mi się nie chciało wstać( młody,zakochany,to mu się chciało emotka PPPP). Dziecko też trudne z jedzeniem,więc może i te HB będzie ok i coraz bardziej mi ta południowa Teneryfa, a co będzie to zobaczymy, bo kilka wydarzeń przed nami ( w tym wycięcie migdałków...),łatwo nie jest Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6313434 Napisano: 22.01.2017 17:25:21 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

Tak, to prawda północ jest piekna, zielona, ma więcej zabytków ale też jest bardziej kapryśna- częste zachmurzenia, mniej słońca.
Stąd pytanie - leżakowanie czy zwiedzanie.

Gdyby tak można było za jednym razem - wszystko i równocześnie. emotka Jadąc na wczasy jestem nade wszystko spragniona ciepłego piasku i takiej wody, dlatego też szukam zawsze gorących plaż. emotka

Dzięki bruce i magnus za informacje:-) Mam oferty dotyczące róznych wysp i sama nie wiem...To będzie tylko tygodniowy wypad,więc szukam przede wszystkich ciepła by wygrzać choć trochę 4 litery:-) Przy okazji na pewno coś pozwiedzamy.Fajną ofertę mam właśnie na Lanzarote. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6313275 Napisano: 21.01.2017 20:51:21 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Drodzy, zwracam się z pytaniem,która wyspa najlepsza na wypad w marcu ( gdzie cieplej i ladniej). Szukam czegoś na Wyspach Kanaryjskich, wyjazd z dzieckiem,all inclusive.Może ktoś w tym czasie był i coś poleci? Opinie w necie tak różne,że masakra jakaś.

Jak dla mnie to tylko Teneryfa, nawet w lutym tam jest (jak zawsze emotka emotka ) wiosna. emotka

A Gran Canaria?Teneryfa pełna ciemnego piasku i kamieni... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6313265 Napisano: 21.01.2017 20:01:26 w WC - rozmowy o wszystkim
Drodzy, zwracam się z pytaniem,która wyspa najlepsza na wypad w marcu ( gdzie cieplej i ladniej). Szukam czegoś na Wyspach Kanaryjskich, wyjazd z dzieckiem,all inclusive.Może ktoś w tym czasie był i coś poleci? Opinie w necie tak różne,że masakra jakaś. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6313241 Napisano: 21.01.2017 18:44:48 w Konkursy fotograficzne
bruce napisał(a):

Zerkam z wrodzoną ciekawością i zazdrością do galerii Itaki, oglądając zgłoszone prace w tamtejszym konkursie fotograficznym emotka :
https://konkurs.itaka.pl/zgloszenia
Aha, edit - w bazie: https://www.e-kon...zu.html#.WIOU5Vxru0U
str. 1, obecnie - na dole po prawo - Pani Dorota - dominikański deser na Halloween - rozwalił mnie totalnie!  emotka emotka emotka

Jakoś nie mój klimat...Choć nie mam nic  do Halloween... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6312670 Napisano: 19.01.2017 21:50:54 w Pomocy!!!!
warcik napisał(a):

mczarna napisał(a):

warcik napisał(a):

Dzisiaj o 18.30 na TVP 1 o  oszustce internetowej, która wystawiała na aukcjach zabawki.

Ale jak to - w "Złotych sercach"? emotka

Oglądam telewizję jednym okiem i widocznie program przełączyłam bezwiednie- przepraszam, ale mam nadzieję, że jak ktoś był zainteresowany to znalazł, który po program.

warcik napisał(a):

mczarna napisał(a):

warcik napisał(a):

Dzisiaj o 18.30 na TVP 1 o  oszustce internetowej, która wystawiała na aukcjach zabawki.

Ale jak to - w "Złotych sercach"? emotka

Oglądam telewizję jednym okiem i widocznie program przełączyłam bezwiednie- przepraszam, ale mam nadzieję, że jak ktoś był zainteresowany to znalazł, który po program.

Ja nic nie odnotowałam, a szukałam. Jest ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6312631 Napisano: 19.01.2017 19:48:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

szaroburaja napisał(a):

magnus napisał(a):

Deskę z BelVita wygrywa fotka - Kot na śniadanie i gitara gra emotka
https://www.faceb.../?type=3&theater

Dobry kot nie jest zły emotka

Smakowie i pożywne śniadanie emotka  - kot i gitara emotka

A jakbym wstawiła na konkurs ich śniadania to bym wygrała? emotka  Tylko proszę nie kraść tej foty, hehe Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6312612 Napisano: 19.01.2017 18:37:33 w Pomocy!!!!
warcik napisał(a):

Ale jak to - w "Złotych sercach"?emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6311995 Napisano: 17.01.2017 21:31:25 w Lay's
mc22 napisał(a):

cb656 napisał(a):

taak napisał(a):

mc22 napisał(a):

zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa: Dlaczego na paczkach są kominy z uśmiechem... przecież na stronie są żółte

oby ten z paczki okazał się nieporozumieniem emotka  

Ja to odczytuję mniej dosłownie, mianowicie (zmieniając szyk wyrazów w zdaniu)
- z uśmiechem wygraj komin emotka
Taka gra słów emotka

oby, bo jak mam dostać z dosłownym uśmiechem jak na zdjęciu, to niech jeszcze dorzucą karton na głowę emotka emotka

Nie mogę tego czytać...Sorki. Tia, bo  dostaniecie po prostu komin w kolorze tzw. "sraczki" z Waszym uśmiechem -jakikolwiek ten uśmiech jest-czy biały,czy żółty,czy nawet  bezzębny albo i zwierzęcy:p No ludzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6311978 Napisano: 17.01.2017 20:45:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6311948 Napisano: 17.01.2017 19:22:37 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Na jakim dziale w supermarkecie powinnam szukać tartych migdałów?  emotka

Albo tam gdzie rzeczy do ciasta albo tam gdzie inne tego typu rzeczy-orzechy,rodzynki,czasami tego typu produkty są blisko owoców i warzy itd.Zależy od supermarketu. Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

mczarna

#6311689 Napisano: 17.01.2017 10:21:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Komin mam i ja  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6311449 Napisano: 16.01.2017 18:08:09 w Pomocy!!!!
agniehaha89 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

joan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Chyba właśnie zostałam oszukana na OLX. Przelałam pieniądze. Ogłoszenie zniknęło i konto również. Co mam teraz robić ?

Mój kolega poszedł na policję, a tam mu powiedzieli "Paaanieee, przecież ta przesyła może jeszcze dojść, proszę się zgłosić za dwa-trzy tygodnie, teraz nie ma sensu działać, co ja mogę pomóc bla bla bla".

A masz dane sprzedającego? Imię, nazwisko, adres zamieszkania?

imie nazwisko do przelewu mam, ale nie wiadomo czy prawdziwe. Poza tym numer konta bankowego. Zrobiłam prtint sc z rozmowy . Kasa nie taka duża bo tylko 60 zł ale mimo wszystko aż mną trzęsie .

Spokojnie,ja po sprzedaży na OLX też od razu kasuję ofertę,żeby nie wprowadzać niepotrzebnie w błąd innych zainteresowanych.

Tak, tylko, że razem z tą ofertą zniknęły też trzy inne oraz konto. A tak chciałam grę dla synka kupić na ps4 ;/ 

Niestety ale OLX to nie jest Allegro i jak się chce coś kupić to powinno się płacić przy odbiorze. Jednak na policję za jakiś czas powinnaś się udać,może nie jesteś jedyną oszukaną przez tą osobę. Chociaż życzę Tobie by przesyłka jednak dotarła... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6311437 Napisano: 16.01.2017 17:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Powrót do  źródeł - karton rządzi. 

https://www.faceb...p;type=3&theater

i kolejne kartonowe szaleństwo a swoją drogą jak straszną trzeba mieć facjatę, że wybór padł na karton

https://www.faceb...p;type=3&theater

kartony zniknęły  emotka

Są,są-pewnie Ciebie zablokowała i nie widzisz jej zgłoszeń itd . To jest okropieństwo! Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

mczarna

#6310782 Napisano: 13.01.2017 19:34:39 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie te wyzwania na fb... jak uzbieram 1000 lajków to dostanę coś za darmo... no ze sie firmy na to zgadzają emotka  napsizę zaraz do BMW czy za 1000 lajków dadzą mi samochód... przecież to dla nich reklama będzie  emotka

odpada... musiałbyś mieć ich chyba milion emotka  widziałam, jak dziewczyna chciała przedłużenie włosów za 500 lajków (wartość włosów 500 zł), to jej napisali, że ok, ale ma być 5000. Jak widziałam to miała ponad 7 tys. emotka  

Przecież to fejkowe konta, same firmy/gwiazdy/strony  sobie je tworzą i wysyłają pytanie do siebie by zdobyć rozgłos i poklask emotka

Mnie też to wkurza...Wcale nie są to fejki,jak piszesz firmy/gwiazdy itd,normalni ludzie ślą do firm te wyzwania.Część na szczęście odmawia. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6310730 Napisano: 13.01.2017 16:14:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Puszka od Szymanowskiej Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6309623 Napisano: 10.01.2017 21:20:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta z Rossmanna,bombka z L'occitane,książka z Dziecko w Warszawie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6309188 Napisano: 09.01.2017 17:09:47 w Informują
sms od Kamisa na dzisiejsze nieodebrane Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6309171 Napisano: 09.01.2017 16:41:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
hogata1179 napisał(a):

kaktus1012 napisał(a):

Stojaczek z przyprawami z Kamisa:)

i u mnie też emotka

i u mnie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6308243 Napisano: 05.01.2017 19:24:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Natie77 napisał(a):

Mój pierwszy zawód w 2017-sztućce  :((

I mój też:(( Łączę się w bólu. Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0