Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6330613 Napisano: 08.03.2017 17:54:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kamisowy stojak oraz Optima Cardio (nagroda od Streetcom,nie kampania) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6330042 Napisano: 08.03.2017 00:04:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj nagroda od Streetcom- testowanie Optimy Cardio w nagrodę za wykonanie zadań ( nie jak typowo w kampanii) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328934 Napisano: 05.03.2017 20:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

mczarna napisał(a):

Frama napisał(a):

mczarna napisał(a):

Frama napisał(a):

https://www.faceb.../?type=3&theater
Może ktoś jest chętny na ... zdjęcie roweru? Rowery mają minimalne zadrapania w nietypowych miejscach... emotka
Na chwilę obecną jest 4,5 tyś chętnych emotka  

Frama wrzuć to do wątku o Podejrzanych fanpejdżach...

Ja myślę, że to raczej żart emotka

Może żart,może nie ale naiwniaków jak widać sporo.Do tego jak fanpejdż ma ileś tam lików to może zarobić na jego sprzedaży...Myślę,że i tak będzie podobnie jak z resztą tego typu konku..., czyli smsik za kupę kasy.

No przecież to nawet nie oszustwo, wyraźnie jest napisane że mają do rozdania 5 zdjęć rowerów. Cwaniacy.. emotka emotka emotka

mama190- należysz do tego grona naiwnych, choć niby fotka ale wierzysz w nią? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328923 Napisano: 05.03.2017 20:21:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet na urodziny nic nie dali..., tylko rabaty sraty taty...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328887 Napisano: 05.03.2017 19:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

mczarna napisał(a):

Frama napisał(a):

Może ktoś jest chętny na ... zdjęcie roweru? Rowery mają minimalne zadrapania w nietypowych miejscach... emotka

Frama wrzuć to do wątku o Podejrzanych fanpejdżach...

Ja myślę, że to raczej żart emotka

Może żart,może nie ale naiwniaków jak widać sporo.Do tego jak fanpejdż ma ileś tam lików to może zarobić na jego sprzedaży...Myślę,że i tak będzie podobnie jak z resztą tego typu konku..., czyli smsik za kupę kasy.
Wyświetl w wątku >>
1 Frama 0

mczarna

#6328885 Napisano: 05.03.2017 18:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

Frama wrzuć to do wątku o Podejrzanych fanpejdżach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328769 Napisano: 04.03.2017 21:58:21 w dzis mam urodzinki
joasia20 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mika0103 napisał(a):

No tak... To ten dzień... Ale cały czas przed czterdziestką emotka

Dziś mój dzień i też przed czwórką...

Wszystkiego najlepszego ! Dziś są również 3 urodzinki mojego synka emotka

Dziękuję i najlepszości dla synka! Wyświetl w wątku >>
1 joasia20 0

mczarna

#6328748 Napisano: 04.03.2017 20:09:25 w dzis mam urodzinki
Jasminum napisał(a):

mczarna napisał(a):

mika0103 napisał(a):

Dziś mój dzień i też przed czwórką...

Wszystkiego najlepszego  emotka

Dziękuję!
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328738 Napisano: 04.03.2017 19:18:41 w dzis mam urodzinki
mika0103 napisał(a):

Dziś mój dzień i też przed czwórką... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6328715 Napisano: 04.03.2017 17:36:14 w Zjazd e-konkursowiczów
Prad napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Warszawa nie jest chętna? emotka

jest emotka

pewnie,że jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328491 Napisano: 03.03.2017 18:50:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

monisss napisał(a):

Kolejny sklep widmo z loterii coli smolara... gosc powiedzial ze nie wspolpracuja z cola a sa na liscie sklepow z regulaminu... jest tez sklep widmo:P siostra pracuje w tym budynku i nie ma takiego sklepu chyba ze to jakas zwykla firma?! tez macie takie sytuacje?

tak, dwa sklepy kolo mojego domu - piekarnia i sklepik z prasa, zadnego produktu coca-coli, a na liscie figuruja te sklepy emotka

Znalazłam na liście sklep u nas,który ma opis: "prowadzimy sprzedaż tworzyw sztucznych takich jak poliwęglany komorowe, poliwęglany lite, pleksi." hahha Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mczarna

#6328459 Napisano: 03.03.2017 17:58:37 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6328058 Napisano: 02.03.2017 22:12:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolajolanta napisał(a):

bruce napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

rkvi napisał(a):

Haha i nawet ja poznałam emotka  

karolkas napisał(a):

monisss napisał(a):

nelunia napisał(a):

emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

wlasnie tak myslalam,ze to Luko emotka ja tez jestem i wiem,ze kilka forumowiczek tez emotka  

emotka i ja Luko poznałam

Ja również biorę udział emotka  widziałam nawet że ktoś z forum zwrócił uwagę na moje foto  emotka

Po Waszych wpisach z ciekawości zajrzałam na kilka stron galerii i serdecznie współczuję jurorom w wyborze, bo to będzie naprawdę trudne zadanie. emotka

A dlaczego Pani Karton nie bierze udziału w tym konkursie...? To byłaby dopiero konkurencja emotka

Kartonów raczej nie zakwalifikują jako twarzy Kinder Bueno:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6327572 Napisano: 01.03.2017 20:52:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
niunia-k napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

http://www.cosmop...rtfony-na-walentynki

filmik usunięty wygrała Agnieszka z Radomia, niestety kolejnych laureatów nadal brak

Ha ha no i rozwiązali sprawę emotka . Zamiecione pod dywan i załatwione.

A to ta od filmiku?

oczywiście emotka

Haha, no to "dobrzy" są...Żałosne...

Żałosna jest również owa Agnieszka bo wypisywała do mnie w privie na fb, że jestem tumanem bo przecież telefonów było tylko dwa:D

Trzeba było zapytać tego tumana czy rozróżnia zgłoszenie opisz swoją historie a wyślij filmik   emotka

To są cwaniaki,co liczą ,że agencja doceni coś bardziej kreatywnego,niestety głupie agencje regulaminów się nie trzymają i tak mamy wiele przykładów,gdzie miał być opis,a wygrał film albo laurka... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6327535 Napisano: 01.03.2017 19:55:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

filmik usunięty wygrała Agnieszka z Radomia, niestety kolejnych laureatów nadal brak

A to ta od filmiku?

oczywiście emotka

Haha, no to "dobrzy" są...Żałosne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6327529 Napisano: 01.03.2017 19:44:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
@@gnieszk@ napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

A to ta od filmiku? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6327475 Napisano: 01.03.2017 17:57:20 w Ambasadorinnowacji - Philips
Finezyjna napisał(a):

Zadbane włosy? To proste!
1. osiada 3 ustawienia temperatury (200/175/150°C) współpracujące z czujnikiem, które umożliwiają prostowanie w temperaturze
najodpowiedniejszej dla danego typu włosów
2. czujnik pozwala na prostowanie nawet mokrych włosów bez narażenia ich na uszkodzenia
3. do 63% nawilżenia (po jednym użyciu, badanie z 2013 r.)
4. 30 razy na sekundę pod kątem ich nawilżenia i dobiera do nich taką temperaturę prostowania, aby utrzymały naturalne nawilżenie
5. ruchome płytki zmieniają położenie, aby dostosować nacisk na włosy. Chroni to strukturę włosa przed uszkodzeniem i minimalizuje
prawdopodobieństwo jego złamania

Błąd- w pytaniu nr 2-Technologia czujnika... to poprawna odp Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6326558 Napisano: 27.02.2017 22:25:38 w Wkurza mnie...
mdepfs napisał(a):

a ja uświadomiłam sobie właśnie, że ostatnio rutyna mnie dobija emotka   i wiąże ręce... 

Oj tam,bo zima i ciągle to samo, idzie lepsze... Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

mczarna

#6326531 Napisano: 27.02.2017 21:16:31 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

synk napisał(a):

może nie cieszę się...ale mam ubaw z tego, jak dużo ludzi daje się nabrać na darmowe domki letniskowe z fejsa. Naiwniaków w kraju tysiące....sami się pchają oszustom w ręce

Nie chcę nic mówić...ale sporo "naszych", tudzież zawodowych konkursowiczów udostępnia tego typu rzeczy...domki, gołębiewskie etc.  emotka

Z tego nie ma się co cieszyć, to jest tragedia jak ludzie nie myślą...Nie dziwię się potem głupich pytań w MDW albo w Dyskusjach.... itp. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6326506 Napisano: 27.02.2017 20:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Oj naiwnych ludzi nie sieją emotka sporo ich w Polsce mieszaka. Że też ludzie wcześniej nie sprawdzają "oryginalności" profilu...
http://innpoland....atki-tysiecy-polakow

Mi to za każdym razem ręce opadają jak widzę ilu naiwnych się łudzi... Wyświetl w wątku >>
0 0