Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6333113 Napisano: 14.03.2017 22:35:43 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ( a bardziej wprowadza w rozpacz)to, ze musimy podjąć decyzję o eutanazji naszej 17 letniej kotki...Nie mam ikonki "łzy" emotka (((((((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333040 Napisano: 14.03.2017 20:05:07 w Zjazd e-konkursowiczów
monisss napisał(a):

miketyson napisał(a):

marionzzz napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Prad napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Prad napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Prad napisał(a):

mczarna napisał(a):

Prad napisał(a):

Warszawa nie jest chętna? emotka

jest emotka

pewnie,że jest emotka

Tylko kiedy?

Warszawa pasuje emotka

rzućcie jakiś weekend to się dopasuje. Następne dwa weekendy mam wolne a potem 1 pracujący i znow 2 wolne emotka

To idziemy za ciosem i bierzemy pierwszy weekend czyli 11.03 lub 12.03 emotka

pasuje. Gdzies w centrum?

Może być i centrum emotka

Jeszcze nie wiem, który dzień będę miała wolny, ale ewentualnie też się piszę emotka

tak, tak, tak emotka

Hej i co z Warszawą ?

dokładnie emotka ?

chyba brakuje jakieś koordynatora spotkania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332981 Napisano: 14.03.2017 18:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trysha napisał(a):

bzowapani napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

Właśnie dostałam SMS, że z Lublińca nadano do mnie paczkę XXL (30kg). nie zamawiałam nic wiec pewnie konkurs - kojarzycie kto nadaje z Lublińca (UP Lubliniec 1, ul. Miarki 22) i co to może być??

Może rmf dzień kobiet ?

Mam dokładnie taką samą wiadomość a w rmf nic nie wygrałam... hmm... też nie mam pojęcia co to. Myślałam nawet, że to zwykły SPAM.

Może coś od Avanti, tak jakoś kojarzę ten Lubliniec z pufami... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332484 Napisano: 13.03.2017 20:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

monisss napisał(a):

W czystej loterii jest kwiatek z lipca 2016... ludzie na chama zglaszaja stare paragony emotka

Drzewiej publikowali imiona, często dość archaiczne. Może uczestnicy od początku robią sobie niezłe jaja z tej loterii???  emotka

Chyba sobie robią z nas jaja, ja teraz próbowałam wysłać coś lewego,żeby sprawdzić jak z tą datą i nawet jak ręcznie się wpisuje to nie przechodzi stara...Może w tej agencji zatrudnili jakieś niekompetentne osoby,co to tematu nie ogarniają i nie potrafią dobrze podać wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332466 Napisano: 13.03.2017 19:55:51 w Lay's
Finezyjna napisał(a):

mczarna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Powiedzcie mi jeśli wiadomość o wygranym kominie była w czw to do dziś czy do jutra mam odesłać dane?

W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 3 dni roboczych  od dnia otrzymania tej wiadomości

ok, czyli dziś.

Wtorek moim zdaniem,o której godzinie był mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332463 Napisano: 13.03.2017 19:52:27 w Lay's
Finezyjna napisał(a):

Powiedzcie mi jeśli wiadomość o wygranym kominie była w czw to do dziś czy do jutra mam odesłać dane?

W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 3 dni roboczych  od dnia otrzymania tej wiadomości Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332452 Napisano: 13.03.2017 19:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ciekawe czy to błąd po stronie organizatora przy wpisywaniu wyników,czy błąd zgłaszających,którzy wpisują błędny rok itd.Jeśli zgłaszających to takie zgłoszenie nie powinno być brane pod uwagę.Najgorzej,że zgłosić tego nie można mailem, wszelkie reklamacje tylko pisemnie listem.

Nie da się wpisać 2016 r., datę wybiera się z kalendarza.

No tak, to co oni tacy nieogarnięci?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332429 Napisano: 13.03.2017 18:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

joan napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

Dlaczego z czystej loterii ponad 50% zgłoszeń jest z ubiegłego roku???  Przecież one są nie aktualne i nie powinny brać udziału w loterii, a tym bardziej zostawać nagradzane emotka Może mnie ktoś oświecić?

Organizator nawet tego nie zauważył, tak weryfikują nagrodzone zgłoszenia emotka Dopóki im ktoś nie napisze czarno na białym, że zgłoszenia te są spoza czasu obowiązywania loterii, nic nie zrobią.

To chyba ich jakiś błąd, bo dzień i miesiąc się mniej więcej zgadza, np. 08.03 czy 06.03 a rok 2016, zamiast 2017.
Myślę, że paragony są prawidłowe, tylko przez błąd organizatora wskakuje rok 2016.
Jeden znalazłam z 03.07.2016, ale to też mogło być wpisanie w złej kolejności, a chodziło o 07.03.

Ciekawe czy to błąd po stronie organizatora przy wpisywaniu wyników,czy błąd zgłaszających,którzy wpisują błędny rok itd.Jeśli zgłaszających to takie zgłoszenie nie powinno być brane pod uwagę.Najgorzej,że zgłosić tego nie można mailem, wszelkie reklamacje tylko pisemnie listem. Wyświetl w wątku >>
0 1 zarania

mczarna

#6332349 Napisano: 13.03.2017 14:43:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania Bakoma Bio Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332009 Napisano: 12.03.2017 19:59:18 w Czy informują/ informowali?
rpk napisał(a):

nadeim napisał(a):

burgundowo napisał(a):

Velvet 1 etap informują?

w piątek było losowanie, czy ktoś wie czy już poinformowali czy dopiero zaczną informować z pierwszego losowania?

Nikt nic nie pisał więc teoretycznie poniedziałek-wtorek powinni informować.

w regulaminie było 2 dni r od losowania, jak kojarzę  Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

mczarna

#6331825 Napisano: 11.03.2017 21:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

Może ktoś powiedzieć gdzie najlepiej kupić aktivię żeby zostać zakwalifikowanym ze streetcom ? Bo podobno niektóre sklepy nie opisują paragonów odpowiednio

kupowałam w Piotr i Paweł na paragonie jest pełna nazwa + smak, kupowałam tez w Carrefour i jest Activia 2 x 120 g.jo bez wyszczególnionych smaków, wgrałam zdjęcia paragonów na tle jogurtów

ale nie wiesz czy przeszło to z carrefour ? Ja mam kaufland obok siebie ale pojecia nie mam jak opisuja......

Ja miałam paragon z Kaufla, dobrze opisany : Activia/smak/gramatura , zdjęcie zakupionych jogurtów udostępniłam na fb tak jak chcieli i mnie
odrzucili... Napisałam do nich ale nie raczyli odpisać.

Po jakim czasie od wgrania paragonu dostałaś odpowiedz że nie dostaniesz zwrotu?

Co za dziwna akcja...Ja dziś kolejnego maila dostałam-Zostań ambasadorką  Activii:Weź udział w promocji konsumenckiej Activii. Wystarczy, że kupisz 10 jogurtów Activia* do 13.03.2017 r. Activię powinnaś znaleźć w każdym sklepie.                                 Jak widzę Wasze wpisy o odrzuceniu to mi się odechciewa, myślałam,że mają mało osob skoro tak cisną na tą kampanię, a tu akcje,że odrzucają... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

mczarna

#6331613 Napisano: 10.03.2017 21:28:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6331605 Napisano: 10.03.2017 20:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

Czy w Kinder Bueno można wygrać kilka razy w różnych etapach? emotka

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wystarczyło napisac tak lub nie...proste  emotka

Wystarczy poczytać, proste Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331601 Napisano: 10.03.2017 20:43:54 w Pomocy!!!!
grocz napisał(a):

Hej konkursowicze, jak wasze doświadczenie z konkursami w których się gra. Jest w ogóle sens, czy dosłownie każdy konkurs jest wygrywany przez cheaty? Często czytam, że ktoś zrobił mega wynik a załapał się ledwo na nagrodę pocieszenia  emotka  a pierwsze miejsca to jakiś kosmos. Ktoś coś?

zwykle kosmos Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331591 Napisano: 10.03.2017 20:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy w Kinder Bueno można wygrać kilka razy w różnych etapach? emotka

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331541 Napisano: 10.03.2017 17:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No to już jest ciekawie w Czystej: wygrana 367233 z dn. 03.07.2016... i wiele innych paragonów z 2016 Wyświetl w wątku >>
2 canti0, nkba 0

mczarna

#6331163 Napisano: 09.03.2017 20:10:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

mczarna napisał(a):

U mnie wczęsniej był taki e-mail ale z zakupami do 08.03 i wcale nie znaczyło,że się dostałam do kampanii.Nakłaniali tylko do zakupów,Droga Ekspertko!Zostań Ambasadorką Activii już dziś!Masz jeszcze szansę wziąć udział w kampanii jogurtów Activia. Przedłużyliśmy termin promocji konsumenckiej do jutra

U mnie treść wiadomości zaczyna się inaczej.

Zapraszamy do udziału w kampanii jogurtów Activia.

Czy już wiesz, że dystrybucja produktów w tej kampanii będzie inna niż
zwykle? Zapraszamy Cię do udziału w promocji konsumenckiej, której
zasady są bardzo proste!

To też nie brzmi jak dostanie się do kampanii...Dziwna akcja Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331155 Napisano: 09.03.2017 19:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

Dostałam @ o zakwalifikowaniu się do kampanii Acticia z wytycznymi.

1. Wybierz się do wybranego sklepu na zakupy. Activię znajdziesz
    między innymi w sklepach takich jak: Carrefour Hipermarkety, Kaufland
    Hipermarkety, Tesco Hipermarkety, Auchan, E.Leclerc, Piotr i Paweł,
    Intermarché, Stokrotka (więcej sklepów w regulaminie).
  2. Kup 10 jogurtów Activia* w terminie od 9.03.2017 r. do 13.03.2017 r.
  3. Zachowaj paragon – na jego podstawie zwrócimy Ci koszt zakupu jogurtów Activia*.
  4. W Twojej Strefie Eksperta znajdziesz formularz do wgrania paragonu.
  5. Czekaj na informacje od nas, czy dostałaś się do kampanii.
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym punktem 5 emotka

U mnie wczęsniej był taki e-mail ale z zakupami do 08.03 i wcale nie znaczyło,że się dostałam do kampanii.Nakłaniali tylko do zakupów,Droga Ekspertko!Zostań Ambasadorką Activii już dziś!Masz jeszcze szansę wziąć udział w kampanii jogurtów Activia. Przedłużyliśmy termin promocji konsumenckiej do jutra Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331116 Napisano: 09.03.2017 18:17:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

zielona123 napisał(a):

dorothy napisał(a):

odnośnie kampania Activia: mam najpierw kupić, a później okaże się czy dostałam się do kampanii?  emotka

Tak. Źle opisane paragony skutkują tym, że je odrzucają. Niby to jasna sprawa, ale np.brak smaku na paragonie. I muszą być dokładnie takie smaki i gramatury jak podali, są wyjątkowo rygorystyczni, nie to co trnd. Trzeba bardzo uważać, by się nie pomylić.

Ja się nie pomyliłam ,kupiłam dokładnie to co miałam kupić, paragony dobrze opisane a i tak się nie dostałam.Najeździłam sie za tymi jogurtami ,bo w jednym miejscu wszystkich nie było i nie wiem po co.Ostatni raz wzięłam w takiej kampanii udział.

Poważnie się nie dostałaś? Byłam pewna,że każdy kto kupi to co chcieli dostanie się.Dobrze,że nie miałam czasu na szukanie tych produktów i nie kupiłam ich...Na trnd to było zawsze odwrotnie-najpierw info,że się dostało do kampanii,potem zakup.Streetcom słabo to rozegrał... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331095 Napisano: 09.03.2017 17:08:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kacia napisał(a):

Dlaczego ja nigdy nie dostałam nic z Nivea do testowania ? Już tyle lat biorę udział i nic !

Mnie też nie lubią, na samym początku załapałam się ze 2 razy i od tego czasu nic a nic. Wyświetl w wątku >>
0 0