Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6336222 Napisano: 21.03.2017 20:54:37 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

Trzeba patrzeć na jakie rozmowy i gdzie się chodzi i jakie się ma umiejętności. Wiadomo,że sklepy,sklepiki, malunie firemki czy to znane marki czy inne nie zaoferują super kasy, a i najczęściej proponują jedynie umowę zlecenie, inne firmy dzieło, a cwaniaczki to chcą własnej działalności. Korpo oferuje dobrą kasę i nie zawsze to taka lekka praca jak pisze ace. Do korpo nie każdy się nadaje ( nie każdemu odpowiada ten typ pracy, padają psychicznie, jedni są znudzeni, inni przeciążeni) ale można spróbować, potem jest co w CV wpisać. Korpo też różni się od korpo, tak jak stanowisko tam od stanowiska, no i tez wszystko zależy od atmosfery i zasad.

Dlatego napisałam, że trzeba mieć korpo nastawienie emotka Druga sprawa to jak już się dostanie do korpo to ciężko z niego zostać wyrzuconym. Bo zwykle jak się nie sprawdzi człowiek na jednym stanowisku to przerzucają na inne do innego działu i jak coś to tak kilka razy zanim zrobi się całkowicie wypad. 

Oj wcale nie jest tak kolorowo. Zwykle są nagle maile,że ktoś "postanowił kontynuować karierę poza strukturami firmy" i każdy wie o co chodzi, nie zwolnił się sam...Jak wspomniałam wszystko zależy od branży, w wielu korpo są zwolnienia grupowe, potem otwierają oddziały w mniejszych miastach by zatrudnić ludzi taniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336210 Napisano: 21.03.2017 20:41:04 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

paula9891 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ja bym chciała zamieszkać sama ale niby jak? Mam doświadczenie, jestem młoda, znam języki, obecnie poszukuję pracy, byłam już chyba na 20-30 rozmowach i co? Ano nic. Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.
A ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Warszawie? Pewnie za te 1800zł opłaciłabym czynsz i to wsio. Można głodować do końca miesiąca  emotka

A co potrafisz robić? Bo to jest kluczowe emotka
Mogę się wypowiedzieć na temat Trójmiasta, ostatnio dwie koleżanki szukały pracy (jeżeli to można nazwać szukaniem) i znalazły w przeciągu kilku dni dobrze płatną i bez doświadczenia emotka

Szczerze to co się umie robić to nie ma znaczenia choćby dla korpo emotka Tzn trzeba tam znać bardzo dobrze język angielski i trochę excela emotka i mieć korpo nastawienie. Reszta im loto (oczywiście mówimy nie o jakimś specjalistycznym stanowisku emotka ) . Moja kumpela pani inżynier budownictwa, odeszła z pracy na budowie i poszła do korpo bo stwierdziła, że nigdzie indziej nie zarobi tak dobrze wykonując tak łatwą i mało odpowiedzialną pracę emotka (czyt przeklejanie kolumny A w excelu do kolumny B emotka i gadanie przez telefon z hamerykaninami).
A już jak się zna bardzo dobrze inny język niż angielski (nie oszukujmy się ale dziś angielski nie jest atutem, jest standardem, bo prawie każdy młody zna) to praca sama będzie szukać emotka Znam dziewczynę po portugalistyce, która zaraz po studiach znalazła pracę z 5 na początku i musiałą swoje konto na Linkedin zlikwidować bo nie było dnia by się jakaś firma do niej nie odzywała z propozycją pracy emotka  

Trzeba patrzeć na jakie rozmowy i gdzie się chodzi i jakie się ma umiejętności. Wiadomo,że sklepy,sklepiki, malunie firemki czy to znane marki czy inne nie zaoferują super kasy, a i najczęściej proponują jedynie umowę zlecenie, inne firmy dzieło, a cwaniaczki to chcą własnej działalności. Korpo oferuje dobrą kasę i nie zawsze to taka lekka praca jak pisze ace. Do korpo nie każdy się nadaje ( nie każdemu odpowiada ten typ pracy, padają psychicznie, jedni są znudzeni, inni przeciążeni) ale można spróbować, potem jest co w CV wpisać. Korpo też różni się od korpo, tak jak stanowisko tam od stanowiska, no i tez wszystko zależy od atmosfery i zasad.
  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6335692 Napisano: 20.03.2017 20:45:19 w Żegnamy zmarłych
Żegnam w tym wątku swoje Kochane Zwierzaki,które pożegnaliśmy w ciągu 2 dni emotka  Taki ból,jeszcze podwójny. Zuzia ( kotka, 17 lat ) w sobotę, dziś Rudolf ( 12 lat, Golden).Dla nas to tragiczny i bardzo, bardzo smutny czas.Ból za bólem.Zuzia,Rudolf-niech Wam będzie cudownie za Niebieskim Mostem! Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mczarna

#6335487 Napisano: 20.03.2017 15:02:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania kawy Prima Streetcom (mail przed chwilą) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334952 Napisano: 18.03.2017 18:37:48 w GFK
okrysia napisał(a):

mlasta napisał(a):

okrysia napisał(a):

nagroda za punkty - sprzęt AGD,  jak to jest z gwarancją? ktoś ma jakieś doświadczenie w tej kwestii???

Zamówiłam ostatnio opiekacz 3 w 1. Przy pierwszym użyciu po 15 minutach padł całkiem emotka  napisałam im maila że dostałam bubla, kazali go odesłać do serwisu w Warszawie. Po 2 dniach dostałam nowy egzemplarz, tym razem działający. Oddali nawet pieniądze za przesyłkę - chociaż na zwrot czekałam całkiem długo, ale oddali.

ale czy z opiekaczem dostałaś jakąś gwarancję, dokument z datą, potwierdzający nabycie go. Ja dostałam kombiwar i nic nie ma, w razie czegoś, (odpukać), co wtedy??

Gdyby coś się zadziało to trzeba do nich napisać.U mnie kiedyś było tak,że wagę wzięłam,która nie działała.Wymienili na nowy model,bez problemu,bez karty. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6334730 Napisano: 17.03.2017 21:18:15 w Zjazd e-konkursowiczów
Prad napisał(a):

mczarna napisał(a):

monisss napisał(a):

miketyson napisał(a):

marionzzz napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Prad napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Prad napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Prad napisał(a):

mczarna napisał(a):

Prad napisał(a):

Warszawa nie jest chętna? emotka

jest emotka

pewnie,że jest emotka

Tylko kiedy?

Warszawa pasuje emotka

rzućcie jakiś weekend to się dopasuje. Następne dwa weekendy mam wolne a potem 1 pracujący i znow 2 wolne emotka

To idziemy za ciosem i bierzemy pierwszy weekend czyli 11.03 lub 12.03 emotka

pasuje. Gdzies w centrum?

Może być i centrum emotka

Jeszcze nie wiem, który dzień będę miała wolny, ale ewentualnie też się piszę emotka

tak, tak, tak emotka

Hej i co z Warszawą ?

dokładnie emotka ?

chyba brakuje jakieś koordynatora spotkania? emotka

Ano brakuje emotka
Patrząc po tym poście jest nas co najmniej 8 osób więc wcale nie tak mało emotka Może udałoby się w następny weekend bo potem większość o świętach będzie myśleć i znów się odwlecze a Katowice będą planować kolejny zjazd emotka  

aneta2208- chyba masz trochę czasu? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334713 Napisano: 17.03.2017 20:35:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wygrał coś w Harnasiu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334703 Napisano: 17.03.2017 20:00:48 w Lay's
luko922 napisał(a):

madlette napisał(a):

luko922 napisał(a):

madlette napisał(a):

Niby mało nagród, ale jak już się zdobędzie tę koszulkę, to jest potencjalnie większa szansa na bardziej wartościowe nagrody, bo wybiorą z 70 zwycięzców w tygodniu, a nie z 700, jak w szalikach /templateshttps://www.e-konkursy.info/public/img/emots/biggrin.gif

Telewizory są raz na 3 tygodnie wybierane  /templateshttps://www.e-konkursy.info/public/img/emots/naughty.gif /templateshttps://www.e-konkursy.info/public/img/emots/lol.gif

O nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to moja nadzieja umarła emotka Myślałam, że tak jak z konsolami i nawet nie czytałam emotka

"W ciągu 3 dni roboczych po zakończeniu każdego tygodnia trwania Konkursu Komisja wybierze 10 (słownie: dziesięciu) LaureatówNagrody I Stopnia oraz 5 Zgłoszeń rezerwowych spośród Uczestników, którzy dokonali w danym tygodniu poprawnych zgłoszeń do
Konkursu."

Każdego tygodnia! Co mnie kłamiesz? emotka  

Rzeczywiście emotka To skasujmy te posty, bo wprowadzają w błąd. To ja coś namieszałem, sorki emotka

Eee, nie ma co kasować patrząc na inne Laysowe. Lepiej to zostawmy i podyskutujemy jak już będą pierwsze tygodniowe:p Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334672 Napisano: 17.03.2017 19:02:39 w Lay's
luko922 napisał(a):

0/1. No cóż, ten konkurs będzie ciężki  emotka

Przy tak małej ilosci nagród dziennych lekko nie będzie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6334190 Napisano: 16.03.2017 21:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalinea napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy jak mam taki ekran w Zalando, tzn., że się dostałem? Maila nie mam, ale przy Monte (do którego się nie dostałem mam wyraźne info o tym, że nie.) ? Od niedawna w trnd jestem więc nie wiem  emotka

Obstawiam, że niestety nie

Też tak mam i parę minut temu miałam tak przy Monte i się zmieniło na Gratulacje!Zobaczymy co z Zalando...

Wydaje mi się, że taki komunikat na stronie TRND oznacza, iż zgłoszenie jest" w trakcie weryfikacji/oceny"... Miałam tak przy Kaszce Smakija do której testowania się załapałm. Sama też mam taki komunikat na Zalando. Natomiast przy Monte wyraźna informacja, że mnie nie chcieli emotka

też tak mam z Zalando, ale dostałam już maila, że się nie dostałam

też mam maila,że się nie dostałam do Zalando Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334175 Napisano: 16.03.2017 21:05:01 w GFK
Domino123 napisał(a):

defed napisał(a):

dorothy napisał(a):

tak teraz sobie myślę, że już dawno nie miałam ankiet z GFK, ostatnia z listopada poprzedniego roku... czy coś mam źle w profilu ustawionego czy jak, że mi nie przesyłają?  emotka

07.04.2016 - moja ostatnia ankieta niemal sprzed roku... Pytałam czy  z moim kontem jest wszystko ok, napisali, że tak, że po prostu nie jestem im potrzebna do aktualnych ankiet  emotka

nie ma co żałować, ja dziś robiłam ankietę z 10 minut i mnie odrzuciło  że nie spełniam warunków.. tylko czas straciłam dla 10 pkt

Ja też miałam o kosmetykach, reklam się naoglądałam itd i na koniec info,że się nie kwalifikuję.10 punktów za zmarnowane kilkanaście minut. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334031 Napisano: 16.03.2017 17:46:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy jak mam taki ekran w Zalando, tzn., że się dostałem? Maila nie mam, ale przy Monte (do którego się nie dostałem mam wyraźne info o tym, że nie.) ? Od niedawna w trnd jestem więc nie wiem  emotka

Obstawiam, że niestety nie

Też tak mam i parę minut temu miałam tak przy Monte i się zmieniło na Gratulacje!Zobaczymy co z Zalando... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334029 Napisano: 16.03.2017 17:43:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
nelunia napisał(a):

madlette napisał(a):

Trnd projekt monte emotka  Gdzie ja znajdę miejsce na niego, skoro wszystkie półki okupuje jogobella? emotka emotka

u mnie też smaczny projekt emotka

Monte u mnie i partnera emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mczarna

#6334003 Napisano: 16.03.2017 17:12:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
Właśnie dostałam maila o zakończeniu programu:
Zgodnie z postanowieniem §2 ust. 3 Regulaminu  Programu zawiadamiamy, że za 57 dni od otrzymania tej informacji Program „Ambasador Innowacji”, organizowany przez Philips Polska sp. z o.o. kończy swoją działalność.

Cykl rozpoczynający się w dniu 17.03.2017 r. jest ostatnim cyklem trwania Programu, w którym możesz jak dotychczas zbierać punkty oraz wymieniać
je na Nagrody na warunkach określonych Regulaminem.

Choć 12 maja 2017r. nastąpi zakończenie Programu, nie oznacza to końca przygody z produktami Philips. Już teraz możemy zdradzić, że szykujemy dla Ciebie coś równie ciekawego - trzymaj rękę na pulsie i pozostań z nami w kontakcie, a niedługo dowiesz się więcej! Wyświetl w wątku >>
0 1 jaga1888

mczarna

#6333665 Napisano: 15.03.2017 23:32:36 w Lay's
dorothy napisał(a):

mczarna napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy kody z Lay's po zarejestrowaniu wyrzucacie? czy trzeba trzymać?

dorothy- nie brałaś udziału w konkursach Lays wcześniej u Avanti?Zasady te same.

nie  emotka   emotka   emotka

no gdzieś Ty się uchowała? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333657 Napisano: 15.03.2017 23:08:33 w Lay's
dorothy napisał(a):

czy kody z Lay's po zarejestrowaniu wyrzucacie? czy trzeba trzymać?

dorothy- nie brałaś udziału w konkursach Lays wcześniej u Avanti?Zasady te same. Wyświetl w wątku >>
0 1 kalka

mczarna

#6333651 Napisano: 15.03.2017 22:47:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cudaczek121 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Z tego żalu emotka W czym nie gram to porażka emotka Tak zle jeszcze nie było.... emotka

Mam tak samo jak Ty, porażka jakaś.Teraz tylko nie wiem, czy grać dalej i czekać na "lepsze jutro", czy też totalnie odpuścić granie.Choć właściwie jak zapytana przez znajomych, co tam ostatnio wygrałam, odpowiadam,że tylko bilety do kina, to oni mi mówią,że też chcieliby chociaż bilety wygrywać emotka

U mnie komin z Laysów tak traktują i przyprawniki z Kamisa...Haloooooo wygrane,co się z Wami dzieje? Gdzie te konkursy,gdzie te wygrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333636 Napisano: 15.03.2017 22:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

http://zaprojektujetykiete.pl   KARTON  w "w czystym wydaniu"  emotka , z takim płynem każdy facet pokocha zmywanie emotka emotka

Twoje zdj??:D

nie no co ty ,taka odważna to ja nie jestem emotka    

A gdzie to w galerii?Która strona?ostatnio jak wrzucacie foty czy to z jogo czy teraz w pur to ich nie mogę znaleźć z galeriach konkursowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333554 Napisano: 15.03.2017 19:05:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja dziś miałam przy 2 aukcjach identyczną sytuację-jak klikałam w "Odbierz" to mnie z automatu przekierowywało na górę strony. emotka

Ja tak miałam 9 razy przy blenderze. No nic, po prostu byli szybsi.

Przy poprzednich aukcjach tak nie było,wyskakiwało,że nie ma już i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333546 Napisano: 15.03.2017 18:43:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ja dziś miałam przy 2 aukcjach identyczną sytuację-jak klikałam w "Odbierz" to mnie z automatu przekierowywało na górę strony.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0