Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6360204 Napisano: 25.05.2017 20:36:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Hello! Szukam kogoś kto ma doświadczenie w hodowli chomików, tzn chodzi mi o samca i samicę ( niestety okazało się,że nie są to 2 samce)... Please! Poproszę o kontakt w wiadomości prywatnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6360027 Napisano: 25.05.2017 13:32:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stovit,nagroda III stopnia Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

mczarna

#6359800 Napisano: 24.05.2017 22:49:44 w SZUKAM....
abodak napisał(a):

mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Pko ma takie konto za zero
https://www.pkobp...e/pko-konto-za-zero/
Tylko trzeba dokonać płatności za 300 zł miesięcznie kartą, żeby nie było opłaty za kartę.

To ciekawe - pytanie czy dotyczy to osób co mają już u nich konto (zamiana kont),ktoś coś wie więcej?#abodak-może ty takie masz? Mam nadzieję,że nie trzeba udać się do oddziału,bo tego nie zniosę...

Nie wiem jak to z zamianą konta,ogólnie  jestem starej daty i wole isc do oddzialu zapytac co i jak bo informacje w internecie nie zawsze sa dla mnie jasne-zwlaszcza jesli chodzi o bank i kasę

abodak - Ty się upewnij co masz za konto i czy faktycznie Ciebie nie obciążają 1,20 za przelew...Daj znać Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359777 Napisano: 24.05.2017 21:58:18 w SZUKAM....
@@gnieszk@ napisał(a):

Pko ma takie konto za zero
https://www.pkobp...e/pko-konto-za-zero/
Tylko trzeba dokonać płatności za 300 zł miesięcznie kartą, żeby nie było opłaty za kartę.

To ciekawe - pytanie czy dotyczy to osób co mają już u nich konto (zamiana kont),ktoś coś wie więcej?#abodak-może ty takie masz? Mam nadzieję,że nie trzeba udać się do oddziału,bo tego nie zniosę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359774 Napisano: 24.05.2017 21:49:46 w SZUKAM....
abodak napisał(a):

mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info odnoście banku PKO BP bo się wkurzyłam... Czy każdy posiadacz konta w tym słynnym banku płaci za przelew do innego opłatę 1,20 zł. + 0,70 zł. za zdrapkę ?  emotka
Ponoć w innych bankach nie pobierają opłat za przelewy, ale ja jestem związana z PKO BP kredytem odnawialnym i nie mogę go zmienić...  emotka

wiem tylko tyle ze zdrapki sa platne ale mozna dostawac kody na telefon komorkowy(tak ja mam) i wtedy nic nie placisz

A co z opłatą za przelew do innego banku ? Płacisz też 1,20 ? 

nie-idz do swojego banku i wszystko ci wytlumacza:)Dostajesz smsa na komorke z kodem-wpisujesz i przelew zatwierdzony

emotka  Stary człowiek i może nie wiedzieć ...    Dzięki... W nieświadomości żyję...  

Oj nie sluchaj się.W PKO BP płaci się za przelew 1.20, hasło przychodzi na tel.

Sprawdziłam swoje konto,nie mam żadnej opłaty za przelew-może zależy to od konta jakie mam-nie wiem-dlatego Polecam ,,nie słuchaj sie,, nikogo tylko idz do banku i zapytaj jakie maja propozycje:)

Jakie w takim razie masz konto i od kiedy? Ja jestem u nich bardzo długo,znajomi z firmy też i każdego wkurzają opłaty 1,20 za przelew,nie wspomnę o podwyżkach jakie były za samo prowadzenie rachunku itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359765 Napisano: 24.05.2017 21:22:15 w WC - rozmowy o wszystkim
staszek napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Czy ktoś z Was zna wina Potęga tradycji? Jesteśmy na etapie wybierania alkoholu na wesele i zastanawiamy się, czy lepiej postawić na wina o polskich smakach, czy lepiej takie tradycyjnie stawiane na stołach weselnych. Generalnie wczoraj byliśmy na wystawie/targach i w ręce wpadły na butelki wina tej właśnie firmy o smaku jarzębiny z orzechem włoskim i czarnej porzeczki. Ja, ze względu na dziecko, to mogłam je co najwyżej powąchać, ale podoba mi się butelka i sam pomysł na takie smaki, zwłaszcza, że nasze wesele będzie w rustykalnym stylu. Mój wybranek stwierdził, że są dobre, ale nie wie, czy postawiłby je na stole. Mojej mamie baaaardzo smakowało. Byłabym wdzięczna za opinię, jeśli ktoś się z nimi spotkał, lub też za opinie, czy jeśli na weselu spotkałby się właśnie z takim alkoholem, to czy spróbowałby je z zainteresowaniem, czy raczej trzymałby się od nich z daleka wybierając standardowe wina.
Dziękuję emotka

Nie znam tych win, ale chętnie spróbowałabym emotka na weselu też albo nawet tym bardziej emotka

Ja znam ich wino truskawkowe- PYCHOTA! Jak kupiłam przypadkiem to znajomy się śmiał,że to jakiś jabol ale okazało się przepyszne,żaden jabol, bardziej troszeczkę mi nalewkę przypominało ale mega pyszne! Ja nie lubię win wytrawnych, od razu zaznaczam,więc to jest wino zdecydowanie słodsze (nie wiem jak inne smaki). Jeśli pytasz czy bym spróbowała czegoś nowego to zdecydowanie ale ludzie różnie reagują. Przepraszam,że dopiero teraz piszę ale nie widziałam tego zapytania w wątku wcześniej... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6359734 Napisano: 24.05.2017 19:41:05 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info odnoście banku PKO BP bo się wkurzyłam... Czy każdy posiadacz konta w tym słynnym banku płaci za przelew do innego opłatę 1,20 zł. + 0,70 zł. za zdrapkę ?  emotka
Ponoć w innych bankach nie pobierają opłat za przelewy, ale ja jestem związana z PKO BP kredytem odnawialnym i nie mogę go zmienić...  emotka

wiem tylko tyle ze zdrapki sa platne ale mozna dostawac kody na telefon komorkowy(tak ja mam) i wtedy nic nie placisz

A co z opłatą za przelew do innego banku ? Płacisz też 1,20 ? 

nie-idz do swojego banku i wszystko ci wytlumacza:)Dostajesz smsa na komorke z kodem-wpisujesz i przelew zatwierdzony

emotka  Stary człowiek i może nie wiedzieć ...    Dzięki... W nieświadomości żyję...  

Oj nie sluchaj się.W PKO BP płaci się za przelew 1.20, hasło przychodzi na tel. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359601 Napisano: 24.05.2017 14:14:29 w Informują
zawszebeznagrod napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mam maila od Loreal (dzienna i tygodniowa) z drugiej połowy maja

Możesz powiedzieć  którego dnia wysyłałaś zgłoszenie ? Dzieki!

Napisałam- 2 połowa maja , czyli po 15ym. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359590 Napisano: 24.05.2017 14:05:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pomadka i kolczyki od Loreal emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6359589 Napisano: 24.05.2017 14:04:41 w Informują
Mam maila od Loreal (dzienna i tygodniowa) z drugiej połowy maja Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359479 Napisano: 24.05.2017 11:11:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dzienna z Kubusia (mail z kodem) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359348 Napisano: 23.05.2017 22:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

mczarna napisał(a):

deva napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dostał ktoś dziś @ od loreal?

mam szminkę z 15, ale maila niet emotka

Ja mam być może i szminkę i kolczyki ale też maila nie mam, choć widzę,że maile to z jakiś wcześniejszych dni 

Dziś dostałam maila z 14.05 ale napisałam do nich wcześniej na maila kontaktowego ze strony.I po godzinie z kawałkiem mail o dane i paragon był:)

Czyli mają jednak od początku jakieś opóźnienie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359317 Napisano: 23.05.2017 21:16:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dostał ktoś dziś @ od loreal?

mam szminkę z 15, ale maila niet emotka

Ja mam być może i szminkę i kolczyki ale też maila nie mam, choć widzę,że maile to z jakiś wcześniejszych dni  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359252 Napisano: 23.05.2017 18:46:58 w GFK
pawlisko napisał(a):

mczarna napisał(a):

pawlisko napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Twoje zwyczaje +10
Chodzi o papierosy, ale nie wiem o co dokładnie, bo mnie wywaliło...

chodzi o elektroniczne papierosy ... u mnie już przynajmniej dziesiąty raz ta ankieta się pojawia emotka  
zawsze się kończy jak nie oznaczę palenia ... ale 10 pkt jest na pociechę niepalenia emotka

Ja tez ją wypełniam już któryś raz

Pewnie liczą na to, że zaczniemy jarać emotka

Ja jaram ale nie elektryczne:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6359162 Napisano: 23.05.2017 15:51:22 w GFK
pawlisko napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Twoje zwyczaje +10
Chodzi o papierosy, ale nie wiem o co dokładnie, bo mnie wywaliło...

chodzi o elektroniczne papierosy ... u mnie już przynajmniej dziesiąty raz ta ankieta się pojawia emotka  
zawsze się kończy jak nie oznaczę palenia ... ale 10 pkt jest na pociechę niepalenia emotka

Ja tez ją wypełniam już któryś raz Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6358714 Napisano: 22.05.2017 15:36:07 w Żegnamy zmarłych

mczarna

#6358713 Napisano: 22.05.2017 15:34:56 w Informują
Mail z Jedyneczek (6 etap) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6358037 Napisano: 19.05.2017 17:38:33 w Czy informują/ informowali?
Maile z Loreal były? Jeśli tak to ostatnie z jakich dni?
Maile z ostatniego losowania jedyneczek były Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6357623 Napisano: 18.05.2017 16:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z loreal były teraz jakoś maile? Czy tylko na razie wyniki na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6357604 Napisano: 18.05.2017 15:11:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
magalan83 napisał(a):

Smolar emotka   emotka    :)

to tylko dzienna z kubusia play emotka  ale jak cieszy

I u mnie Wyświetl w wątku >>