Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6367948 Napisano: 14.06.2017 17:16:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

deva napisał(a):

mia napisał(a):

deva napisał(a):

czy ktoś się dowiadywał, dlaczego kolczyki przychodzą bez szminek z Loreal Cannes?

Kiedy doślą szminki?

Ja na razie nie mogę spytać, bo do mnie jeszcze nie dotarły, choć może dotarły i leżą u sąsiadki, ale tego jeszcze nie wiem emotka

Podejrzewam, że to kwestia tego nieszczęsnego grawerowania. emotka
A może będą tak mili i spytają o kolor? emotka Swoja droga, kosmetyków tez chyba nie słali (tu by się naprawdę mogli podpytać, przynajmniej o kolor włosów), tylko same kolczyki lecą...

to prawda, wolałabym szminkę bez graweru, za to szybciej...

kolor to tez ciekawa kwestia, czy  wyślą wszystkim takie same...

a co z wygranymi kosmetykami? wygrana z 11.05 nagrody brak, ktoś jeszcze czeka? Nie śledzę na bieżąco tego wątku.

Tez nic do mnie jeszcze nie dotarło. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367850 Napisano: 14.06.2017 14:57:16 w Smolar
ewikewikk napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Czy konkurs w kioskach RUCH się rozwiązał?

Ja nic nie wiem o wynikach...

Wakacje? Na stronie można już od dawna sprawdzić wyniki ale nikt się nie chwalił ( choć tam mało nagród było) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367428 Napisano: 13.06.2017 15:54:28 w Informują
Lay's tygodniowe Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6367245 Napisano: 13.06.2017 09:31:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

"Gratulujemy. Twoje zgłoszenie do udziału w teście produktu NIVEA zostało właśnie zaakceptowane. Wkrótce wyślemy do Ciebie nasz produkt. Sprawdź go i powiedz nam czym Cię zaskoczył. Podziel się z nami opinią o produkcie NIVEA. Kliknij w link poniżej aby przejść do strony Klubu MOJA NIVEA i dodaj swoją opinię." Nigdzie nie pisze czy to o ten krem chodzi czy o co

Musiałaś zakwalifikować się do testów z Klubu Moja Nivea. Zaloguj się na swoje konto i zobacz co będziesz testować (to niekoniecznie musi być krem).

dzięki za podpowiedź, faktycznie po zalogowaniu się dowiedziałam że nie zakwalifikowali mnie do testowania kremu  emotka

Masz info w powiadomieniach? U mnie BRAK POWIADOMIEŃ... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367130 Napisano: 12.06.2017 21:29:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

trampek, napisał(a):

Gdzie są wyniki z tym kremem Nivea?

informują na maila

A to jest ta akcja co było 5000 sztuk? Jeśli tak to informują od jakiegoś już czasu,bo co kilka dni wpisy o kremach...Może jest jeszcze szansa? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367074 Napisano: 12.06.2017 19:00:35 w Lay's
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

magisterek napisał(a):

Widzę, że z automatu jadą z odpowiedziami emotka

A co-mają dla każdego z osobna wierszyk na temat awarii tworzyć? Mieli awarię - to się zdarza, bez przesady...

emotka
Ja tam jestem "za". Chciałbym taki spersonalizowany wierszyk. Zaraz bym go sobie w ramki oprawił emotka albo przerobił na czekoladki emotka

Hehe,no może wtedy poznalibyśmy ich gust? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367062 Napisano: 12.06.2017 18:43:09 w Lay's
magisterek napisał(a):

bandit napisał(a):

dostałem odpowiedz email wysłałem 5 minut temu 
----------
Witam,
Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie loterią promocyjną „Lato smakuje lepiej z Lay’s”. Niezmiernie nam przykro, iż napotkali Państwo problemy z rejestracją zgłoszenia. Jednocześnie uprzejmie informujemy, iż sprawdzamy kwestie techniczne. Wrócimy do Państwa z odpowiedzią tak szybko jak będzie to możliwe.
Pozdrawiam
Zespół Obsługi Loterii
Magdalena Puła

Widzę, że z automatu jadąz odpowiedziami emotka a drużyna Avanti co nam Mordor Loteryjny zafundowała nie spieszy się by problem naprawić... ileż można sprawdzać czy działa jak nie działa?

A co-mają dla każdego z osobna wierszyk na temat awarii tworzyć? Mieli awarię - to się zdarza,bez przesady...Dobrze,że kody nie przepadły i będą mogły grać dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6366159 Napisano: 09.06.2017 16:31:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Córa wygrała w TVP ABC:-) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6366079 Napisano: 09.06.2017 13:41:58 w Lay's
synk napisał(a):

mczarna napisał(a):

Aj tam, my taką mamy i nawet w mieszkaniu ją rozkładaliśmy emotka

szczególnie łatwo szło po daniach gazopędnych?

Nie chcę sobie wyobrażać jak pompujesz materac albo opony rowerowe ...emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6366078 Napisano: 09.06.2017 13:41:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
kaka72 napisał(a):

o 13:00 @ że mój piesek przetestuje Purinę pro plan

Nasz też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6366023 Napisano: 09.06.2017 12:03:08 w Lay's
lager napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cb656 napisał(a):

kermit napisał(a):

Już sobie wyobrażam jak z moimi zdolnościami bym się nawku....ła przy rozkładaniu. Ja myślałam, że to taka gotowa pufa, a to taki jakiś worek ? emotka

Tak, to worek do zapełniania przy użyciu WIATRU na otwartej przestrzeni, na przykład na plazy. Takie jest tego główne przeznaczenie - wypoczynek na świeżym powietrzu. Dlatego wszelkie próby odpalenia tego na podwórku pod blokiem, gdzie teren jest osłonięty, albo w dzień bezwietrzny, prawie zawsze będą zakończone "nawku...niem się" emotka
Wbrew obawom, przygotowanie tego do uzytku jest dziecinnie proste w sprzyjających warunkach emotka

fajnie , że dodałeś ten filmik -mężowi pokażę niech wie , z czym będzie się mierzył emotka

Widziałam to kiedyś w TVN Style w programie "Pani Gadżet", testowała to Ania Ibisz i faktycznie omordowała się z tym strasznie, bo wiatr był słaby i nie mogło się to napełnić powietrzem za bardzo, ale jak się już udało to wyglądało fajnie, tak nowocześnie emotka

Aj tam, my taką mamy i nawet w mieszkaniu ją rozkładaliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6365753 Napisano: 08.06.2017 19:11:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Finezyjna napisał(a):

1100 szczoteczek do testów z everyday me.
Myślicie,że faktycznie ich tyle było?
Moja koleżanka np.dostala się bez wypełniania maratonu, nie kojarzę czy on był obligatoryjny?

Jak były akcje z większą ilością (np. 3000) rzeczy do testów to też się nie dostawałam. Z Everydayme tylko Always, Vizir i teraz szczoteczka,więc jestem w szoku,że w ogóle się dostałam ( a jestem u nich od lat).
Tak odnośnie testowania-ostatnio rozmawiałam z jakimś przedstawicielem od Cethapilu i podobno do ostatnich ich testów,o których było głośno, było prawie 16 tys zgłoszeń, a wybierano 500,więc się nie dziwię,że i przy 1100 szczoteczkach ktoś się nie załapał. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6365108 Napisano: 07.06.2017 11:45:25 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Macie numer do tej agencji od loreala? Zadzwonię i zapytam co z tymi wynikami i wysylka nagród

http://mccannworldgroup.pl/kontakt/
tel. +48 22 60 76 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6364848 Napisano: 06.06.2017 19:22:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie szczoteczka,no szok normalnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mczarna

#6364374 Napisano: 05.06.2017 23:36:35 w Lay's
bruce napisał(a):

Wycieczki wycieczkami, aparaty foto też wyglądają na tych opakowaniach okazale, ale my się tu w domu zachwycać nie przestajemy, jakie ciekawe pufy teraz Lay's proponuje laureatom. Mają chyba kształt zbliżony do kanapy/wersalki?... emotka  

My sobie  kupilismy takową, w razie pytań zapraszam  na priv Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6364308 Napisano: 05.06.2017 20:55:53 w Lay's
cleo25 napisał(a):

madlette napisał(a):

Otwiera się Wam regulamin loterii?

Tak
https://lays.pl/d...JE_LEPIEJ_Z_LAYS.pdf

To u mnie wchodzi regulamin z uśmiechów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6363945 Napisano: 05.06.2017 10:29:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurza mnie jutrzejszy strajk 

A musisz w nim uczestniczyć? emotka

No niestety musiałam wyjść rano do pracy... 
http://tvnwarszaw...a-pradze,233681.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6363866 Napisano: 04.06.2017 22:51:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie jutrzejszy strajk  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6363812 Napisano: 04.06.2017 19:25:48 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Najgorsze jest to,że jednak niektórzy organizatorzy to nagradzają...

Moim zdaniem to dlatego, że "w tym szaleństwie jest metoda". A - gdyby tak - opatentować inne warianty tego pomysłu: kapelusze, puszki, peruki, może... hmmm... maski? emotka  

Tylko weź na masce zmieść te całe "wypociny", no chyba,że to maska samochodowa:P Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0