Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6462785 Napisano: 12.02.2018 21:53:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

dostałam @ z wizażu o testowaniu i jeszcze nie zdążyłam się wpisać w MDW a tu sprostowanie że pomyłka  emotka  nie dość że nic w lutym nie wygrałam to jeszcze testowanie mi odebrali  emotka

A widzisz siebie na liście? Przecież mail o błędnej wysyłce poszedł raczej tak samo jak i mail o teście, czyli do wszystkich.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6462664 Napisano: 12.02.2018 18:03:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta Eurosport od Visa  (mail z kodem) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6462576 Napisano: 12.02.2018 15:35:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
i ja też będę testować tusz Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6460529 Napisano: 06.02.2018 23:17:42 w Oddam za darmo
anialistopad napisał(a):

amif napisał(a):

Masza86 napisał(a):

kody wawel emotka
63KAYPL4E
A4EPP6CXL

ktoś już wykorzystał...

To samo mialam pisac .

przecież ten wątek widzi każdy,każdy,już nie raz byla mowa by tu kodów nie podawać... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6456415 Napisano: 25.01.2018 22:10:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6455958 Napisano: 24.01.2018 17:56:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Matko i córko,co to za posucha jakaś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6455370 Napisano: 22.01.2018 23:35:08 w Informują
poprostuanette napisał(a):

AMC - kalendarz adwentowy. Kolacja. T

Tez mam takiego maila... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6452952 Napisano: 16.01.2018 12:42:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
tuw3105 napisał(a):

Przelew 100zl od Chicco emotka nie wiem z jakiego dnia wygrana

u mnie wszystkie dzienne Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6452460 Napisano: 14.01.2018 21:54:56 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kammaro
Miło i szybko:-) Polecam i pozdrawiam! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6451229 Napisano: 10.01.2018 19:23:29 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6450860 Napisano: 09.01.2018 20:57:25 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

donia7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pablo75 napisał(a):

mahuska napisał(a):

A ta  Fantazja to była ??

Własnie  emotka

Ma być jutro podobno...

tydzień temu w środę czy nawet we wtorek też miała być emotka

Tydzień temu to pisali,że poinformowali laureata nagrody 1 stopnia, a kolejnych dopiero będą informować jak go zweryfikują. Polecam czytanie ze zrozumieniem.
P.S. Dla mnie to jakieś jaja, nie trzymają się regulaminu i sobie leca w kulki.

https://www.e-kon...strona/666/#p6447652

o moje czytanie ze zrozumieniem się nie martw, tylko o swoje.

Były kolejne wpisy w tej sprawie:

Napisano: środa, 3 stycznia 2018, 17:27:57   #6448367 mczarna

Posty na forum: 2312
Z nami od: 03.01.2012
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 3

Powrót do góry

edzia21 napisał(a):z tej Fantasii to już sobie chyba jaja robią  emotka

Podobno laureat I stopnia dziś został poinformowany.Reszta dopiero po jego weryfikacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6450847 Napisano: 09.01.2018 20:46:02 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pablo75 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Własnie  emotka

Ma być jutro podobno...

tydzień temu w środę czy nawet we wtorek też miała być emotka

Tydzień temu to pisali,że poinformowali laureata nagrody 1 stopnia, a kolejnych dopiero będą informować jak go zweryfikują. Polecam czytanie ze zrozumieniem.
P.S. Dla mnie to jakieś jaja, nie trzymają się regulaminu i sobie leca w kulki. Wyświetl w wątku >>
0 1 donia7

mczarna

#6450835 Napisano: 09.01.2018 20:28:34 w Czy informują/ informowali?
pablo75 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Własnie  emotka

Ma być jutro podobno... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6450629 Napisano: 09.01.2018 13:13:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Agnes napisał(a):

no i nie gram o łózka i meble bo to większości ściema

a ja kilka lat temu z konkursu Fb walentynkowego wygrałam super piękne łóżko warte ok. 2000 zł i do tej pory na nim śpię emotka
był to konkurs kreatywny, pracę konkursową robiłam ze dwa dni ale się opłaciło emotka

Mylisz pojęcia,bo mowa tu była o konkursach typu polub,udostępnij,nie o kreatywnych... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6450602 Napisano: 09.01.2018 12:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

mczarna napisał(a):

xpac napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

Dla przykładu... Robię taki konkurs, aby wypromować stronę, do wygrania laptop za 3 tys, wygrywa osoba z grona moich znajomy, lub fikcyjna ( z lewym kontem na FB ) itp. Wszyscy mu gratulują- ahh szkoda, że nie ja... Laptopa tak naprawdę nie ma, osoby również, a strona wypromowana, wszyscy zadowoleni emotka

Takie to już w ogóle trzeba omijać szerokim łukiem...

a skąd będziesz wiedziała, że to akurat taka ?:P trzeba zakładać że wszystkie są takie emotka

Bo jak widzę takie nagrody za "takie" zadania to już wiem,że to ściema...Jak pisałam - jeśli juz biorę udział to bardziej w okalnych- typu wygraj zabieg w naszym salonie kosmetycznym albo wejście na warsztaty dla dzieci w miejscu xyz... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6450594 Napisano: 09.01.2018 12:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

Naszła mnie taka rozkmina - są te konkursy na FB w stylu "polub i udostępnij" - nigdy nie biorę w nich udziału, bo nie chcę zaśmiecać sobie tablicy, ale mam pytanie. Czy ktoś w ogóle kiedyś coś wygrał w takim konkursie? 

Nie gram, bo to generalnie:
- oszuści sprzedający polubione profile stron,
- bliżej nieokreśleni dziwacy bez jakiejkolwiek znajomości regulaminu FB oraz przepisów podatkowych.

Powiedzmy sobie wprost: wszelakie akcje typu "polub i udostępnij" (niezależnie od stosowanego nazewnictwa w stylu rozdawajka czy zabawa!!!) to nielegalnie organizowane loterie, w dodatku niezgodne z regulaminem FB. Biorąc udział w czymś takim można sobie tylko napytać biedy. Nagrody zwykle niewarte zachodu.

Jest na FB sporo rzetelnie prowadzonych profili, gdzie każdy konkurs posiada regulamin albo krótkie zasady, a jego zapisy są zgodne z wytycznymi FB. Tylko w takich konkursach biorę udział.

A to swoją drogą,temat tego typu loterii był wałkowany wielokrotnie ale jak widać-nic sobie z tego nie robią...

Generalnie unikam tego typu rozdawajek ale jak jest jakiś mały lokalny i widzę,że osób tylko kilka to się skuszę.
Raz się wkurzyłam,bo zasada miała być "Udostępnij posta publicznie" i co? Oczywiście wygrały osoby,które takowych udostępnień nie miały ( jeśli już to pewnie udostępniły dla znajomych albo tylko dla siebie), a uświadamianie organizatora,że to 1 ze złamanych zasad nic nie daje.
2. Bywało,że ogłoszenia wyników nigdy nie było...

Dla przykładu... Robię taki konkurs, aby wypromować stronę, do wygrania laptop za 3 tys, wygrywa osoba z grona moich znajomy, lub fikcyjna ( z lewym kontem na FB ) itp. Wszyscy mu gratulują- ahh szkoda, że nie ja... Laptopa tak naprawdę nie ma, osoby również, a strona wypromowana, wszyscy zadowoleni emotka

Takie to już w ogóle trzeba omijać szerokim łukiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6450584 Napisano: 09.01.2018 12:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

Naszła mnie taka rozkmina - są te konkursy na FB w stylu "polub i udostępnij" - nigdy nie biorę w nich udziału, bo nie chcę zaśmiecać sobie tablicy, ale mam pytanie. Czy ktoś w ogóle kiedyś coś wygrał w takim konkursie? 

Nie gram, bo to generalnie:
- oszuści sprzedający polubione profile stron,
- bliżej nieokreśleni dziwacy bez jakiejkolwiek znajomości regulaminu FB oraz przepisów podatkowych.

Powiedzmy sobie wprost: wszelakie akcje typu "polub i udostępnij" (niezależnie od stosowanego nazewnictwa w stylu rozdawajka czy zabawa!!!) to nielegalnie organizowane loterie, w dodatku niezgodne z regulaminem FB. Biorąc udział w czymś takim można sobie tylko napytać biedy. Nagrody zwykle niewarte zachodu.

Jest na FB sporo rzetelnie prowadzonych profili, gdzie każdy konkurs posiada regulamin albo krótkie zasady, a jego zapisy są zgodne z wytycznymi FB. Tylko w takich konkursach biorę udział.

A to swoją drogą,temat tego typu loterii był wałkowany wielokrotnie ale jak widać-nic sobie z tego nie robią...

Generalnie unikam tego typu rozdawajek ale jak jest jakiś mały lokalny i widzę,że osób tylko kilka to się skuszę.
Raz się wkurzyłam,bo zasada miała być "Udostępnij posta publicznie" i co? Oczywiście wygrały osoby,które takowych udostępnień nie miały ( jeśli już to pewnie udostępniły dla znajomych albo tylko dla siebie), a uświadamianie organizatora,że to 1 ze złamanych zasad nic nie daje.
2. Bywało,że ogłoszenia wyników nigdy nie było... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6450577 Napisano: 09.01.2018 11:58:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

mczarna napisał(a):

Agnes napisał(a):

shineoff napisał(a):

tak wiele razy

Warto patrzeć ile osób gra,bo ja np. odpuszczam jak widzę ponad 400 albo i 1000 komentarzy.Ostatnio hitem jest fotel,gdzie komentarzy jest ponad 14 tysięcy.

Może to jakiś mega modny fotel? emotka   To inna sprawa, która mnie zadziwia, że są konkursy gdzie do wygrania jest byle g... typu kubek, albo smycz, albo bon na 20 zł, a komentarzy miliard emotka  

To jest to dokładnie o czym wczoraj pisałam tu,odnośnie "bojkotów" konkursów z lichymi nagrodami,ze wystarczy spojrzeć co ludzie na Fejsie wyprawiają dla byle czego...

A sam fotel- to tu https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6450567 Napisano: 09.01.2018 11:48:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

shineoff napisał(a):

tak wiele razy

Warto patrzeć ile osób gra,bo ja np. odpuszczam jak widzę ponad 400 albo i 1000 komentarzy.Ostatnio hitem jest fotel,gdzie komentarzy jest ponad 14 tysięcy. Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

mczarna

#6450509 Napisano: 09.01.2018 10:15:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam na coś,bo nuda, a konkursów jakoś mało i nudno tak... Wyświetl w wątku >>
0 0