Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6095503 Napisano: 16.10.2015 22:34:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

barszcz napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

mam pytanie czy w emailu od łaciatego macie sformułowanie " Twoje życzenia w konkursie zostały wyłonione......" czy pisze wam w liczbie pojedyńczej???? Twoje zyczenie??

Też mam liczbę mnogąemotka

Również mam liczbę mnogą a wysłałam tylko jedno zgł
lola.lola napisał(a):

barszcz napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

mam pytanie czy w emailu od łaciatego macie sformułowanie " Twoje życzenia w konkursie zostały wyłonione......" czy pisze wam w liczbie pojedyńczej???? Twoje zyczenie??

Też mam liczbę mnogąemotka

Również mam liczbę mnogą a wysłałam tylko jedno zgłoszenie emotka

A co robisz zwykle jak ktoś ma urodziny- składasz życzenia czy życzenie? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095500 Napisano: 16.10.2015 22:32:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barszcz napisał(a):

mczarna napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie ma żadnego linka w Łaciatym do wpisania danych (to oczywiste, bo nie widzę...?), bo niby tak jest w regulaminie...

Jest, w regulaminie...

Możesz podać ten link,bo ja też nie widzę!Wszędzie jest tylko na stronę z formularzem z zyczeniami!

W regulaminie jest ten odnośnik- http://www.laciate.pl/formularz Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095490 Napisano: 16.10.2015 22:23:44 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

Mam pytanie, czy obecny sposób wyświetlania dat wpisów na forum, czy przy komentarzach jest odpowiedni?
Zastanawiam się nad zmianą tego na coś w stylu: Napisano: 10 sekund temu
Co Wy na takie coś?

Przede wszystkim czas na stronie jest źle ustawiony... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095483 Napisano: 16.10.2015 22:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

Ja znalazłam tylko tyle, że laureaci ( główna + II stopień), którzy wysłali życzenia sms'em będą proszeni o wypełnienie formularza internetowego ( pkt 33). O laureatach ze strony nic nie napisali emotka  Jest tylko ogólna informacja o wysyłce kodów w pkt 37.

W regulaminie dla SMS jest odnośnik do formularza, on wygląda prawie  tak samo jak to co wypełniają osoby składające życzenia online. Ktoś tylko pisał,że nie akceptowali tego, bo było ,że nr telefonu się nie zgadza z wygrana itd. Nie wiem, ja wysyłałam zgłoszenia online Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095466 Napisano: 16.10.2015 22:01:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Nie ma żadnego linka w Łaciatym do wpisania danych (to oczywiste, bo nie widzę...?), bo niby tak jest w regulaminie...

Jest, w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095451 Napisano: 16.10.2015 21:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

Trochę dziwnie brzmi "Twoje życzenie" po za tym nawet pojedyncze zgłoszenie to "życzenia".

No w końcu składa się komuś "życzenia", a życzenie to można mieć by być np. teraz w ciepłym kraju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095429 Napisano: 16.10.2015 21:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestem ciekawa- czy  ktoś kto dał tylko 1 zgłoszenie w Łaciatym z 1 kodem dostał info,że ma wysłać im kod? Łaciate pisało:Organizator zastrzega sobie prawo do uzależnienia wysyłki nagródrzeczowych do wybranych przez siebie Laureatów od przekazania
Organizatorowi oryginału zachowanego, wyciętego z promocyjnego
opakowania mleka Łaciate indywidualnego, jednorazowego kodu
konkursowego, identycznego do kodu wykorzystany przez Uczestnika
podczas zgłoszenia zwycięskiej treści życzeń

Ciekawi mnie czy właśnie ilość zgłoszeń 1 osoby na to wpływa czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095409 Napisano: 16.10.2015 20:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwia171009 napisał(a):

ja mam kubek! Ale tez nie wiem który kod a nie mogę wszystkich wysłać skoro część pisałam na drugi etap!

A ja się przygotowałam i mam koperty etapowe z kodami emotka Wygrałam 1 kubek i chyba po prostu odeślę wszystkie z I etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095236 Napisano: 16.10.2015 17:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

barszcz napisał(a):

anialistopad napisał(a):

I co z tym laciatym tylko 1 osoba wygrała? Ile tam nagród było tygodniowo?

Chyba 2000?

SMSy dostali chyba tylko Ci, którzy wysłali zgłoszenie SMSem... 

Ale ktoś jeszcze dostał? Widzę,że tamten komentarz o smsie został usunięty... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6095078 Napisano: 16.10.2015 14:23:21 w Czy informują/ informowali?
Dostał ktoś smsa od Łaciatego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6094834 Napisano: 16.10.2015 10:25:54 w Informują
SMS od Soraya:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6094763 Napisano: 16.10.2015 01:01:44 w Wkurza mnie...
3 dni to mega krótko nawet prywatnie!!

P.S. Wkurza,że miały być dziś wyniki Gosh i nima jak nima ... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6094500 Napisano: 15.10.2015 15:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak I nawet innych można w 1 kopercie
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6094081 Napisano: 14.10.2015 22:55:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

czy ktoś podpowie gdzie można kupić promocyjne Hallsy, nie ma w Tesco, Kauflandzie, Intermarche, DC, ani pozostałych sklepach w moim mieście
pomoże ktoś?

Myślę,że w Kobiernie będzie dużo emotka

halls8smakow.pl  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6094050 Napisano: 14.10.2015 22:20:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

czy ktoś podpowie gdzie można kupić promocyjne Hallsy, nie ma w Tesco, Kauflandzie, Intermarche, DC, ani pozostałych sklepach w moim mieście
pomoże ktoś?

Myślę,że w Kobiernie będzie dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6093975 Napisano: 14.10.2015 20:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

benasia napisał(a):

migi napisał(a):

trampek. napisał(a):

Z jakiego konkursu wygrywaliście jaieś nagrody dyrektora co to jest ? emotka

mogę się mylić, ale dziś dzień nauczyciela emotka

dokładnie, jak można tego nie wiedzieć co to jest i z jakiej okazji   emotka

A w bazie był?emotka

Wiecie co, czasem strach tu o coś zapytać.emotka  Też nie wiedziałam z jakiej okazji te nagrody. DYREKTORZY nie są tylko w szkołach. Każdy wie,że dziś dzień nauczyciela. Ale nie każdy musi wiedzieć ,że są w tym dniu akurat nagrody dawane. Nie pamiętam,żebym była świadkiem takiej sceny będąc uczniem- może nie zwracałam na to uwagi, a jako dorosła nie mam powodu wchodzić do pierwszej lepszej podstawówki bo jest dzień nauczyciela. I słuchając dzisiejszych wiadomościach o strajkach nauczycielskich tym bardziej dziwi fakt nagród. I bynajmniej nie zamierzam się czuć głupsza że  nie posiadam takiej wiedzy kto jaki profit dostaje. A,że PODOBNO chwalimy się wygranymi z bazy , tym bardziej można się zmylić.

No właśnie, właśnie. Ja myślałam,że to jakiś śmieszny konkurs co się tak nazywa i nawet zaczęłam googlować , hahaha:P 
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6093484 Napisano: 14.10.2015 11:00:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anika1989 napisał(a):

deva napisał(a):

mczarna napisał(a):

anika1989 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Rimmel mnie  olał, buuu

Podobno  jeszcze jutro będą  wysylac maile. Ja mam jeazcze nadzieje

Powaga? Gdzie było takie info, bo na fcb nie widzę? Narobiłaś nadziei:P

u mnie nic 1000 zestawów było!!emotka

skąd wiecie że to nie wszystko?

Piszą o tym na fanpage'u emotka  Ja mam jeszcze nadzieję... bo ostatnio pustkiiii emotka

Napisali niedawno,że  do końca tygodnia będą  maile słać☺ Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6093252 Napisano: 13.10.2015 22:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skończmy ten temat cukierków, bo już patrzeć się nie chce na te wpisy obrońców i tych co się dziwią... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6093199 Napisano: 13.10.2015 21:27:05 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

1. Napisałam hasła na konkurs w Kauflandzie z Aygo. Nie było małych produktów, więc wzięłam duże. Paragon 50 zł. Psu w doopę. Bo uświadomiła mnie dobra duszyczka (której mało jej doopa ze śmiechu nie odpadła - dziękuję za wsparcie Kochana), że konkurs jest od 15.10 a nie do 15.10.

2. Zrobiłam zgłoszenie na nowy Groszka, ten z rowerami. Opis, zdjęcie, pół dnia siedziałam, jako że ja na bakier z aparatem. Ale trudno, rower fajny, poświęcę się. Mąż poszedł po liptony. Wziął 2 ostatnie. Nie wziął paragonu.

3. Złapałam jakiegoś wirusa na komputerze, który w moim imieniu przesyłał z mojego konta mailowego maile do obcych ludzi. Awansowałam dziś na spamerkę wyższego szczebla. Konto mi odgórnie zablokowali.

Widzę wyjście z pnkt 1- daj na loterię paragonową:-)
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6093181 Napisano: 13.10.2015 21:10:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Ta cała Konkursowa Partia Uczciwości na czele ze znaną panią przewodniczącą od pewnego czasu przestaje być strawna. Wyborów nie wygracie, zapewniam. 

A Ty asante sana z Przemyśla? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0