Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6112886 Napisano: 16.11.2015 21:52:53 w Rossmann
Oj to teraz dla wygranego pana nauka makijażu:P https://www.faceb...eos/650460518424204/ Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112878 Napisano: 16.11.2015 21:37:10 w Rossmann
taalvikki napisał(a):

stelka napisał(a):

joan napisał(a):

Generalnie mężczyzna może wygrać sukienkę i nawet nie musi deklarować, czy da ją narzeczonej, czy może siostrze. Ale tutaj dopuszczone do udziału w konkursie były tylko kobiety emotka

A mnie się wydaje, że ktoś najzwyczajniej w świecie skopał ten regulamin... Konkursy zazwyczaj nie są rozdzielane ze względu na płeć.  Patrząc na listę laureatów to Panów jest jednak więcej. Oczywiście nie bronię organizatora, bo błąd jest ewidentny,,,

a kiedy w innych konkursach w regulaminie jest ciągle pisane "laureat", a nie laureatka, to nikt się nie oburza. może nie doprecyzowali i chodziło im o to, że na zdjęciu może być tylko kobieta. 

dla mnie to żadna różnica, czy wygrała kobieta czy facet. w ogóle nawet na to nie patrzę. nie widzę też problemu, by facet wygrał suknię dla swojej kobiety. u mnie to nic nie zmienia, więc osobiście bym się nie czepiała. zwłaszcza, że sami konkursowicze też nieraz naginają regulaminy pod siebie.. 

Ma znaczenie...Czy facet jest "wyłącznie pełnoletnią kobietą"? Nawet po zmianie płci musi i tak nabyć dokumenty świadczące o tym ,że jest kobietą teraz, ma nowy dowód itd...Jakby w regulaminie były inne teksty to spoko- może wygrać i facet, czy wygra dla siebie sukienkę (bo lubi), czy dla żony, no problemo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112840 Napisano: 16.11.2015 20:42:22 w Udane wymiany - polecane nicki:)
buncia88 napisał(a):

asiam emotka  dziękuję  i polecam 

asiam już polecałam ale podkreślam,że warto:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112837 Napisano: 16.11.2015 20:39:17 w Udane wymiany - polecane nicki:)
benasia i memos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112829 Napisano: 16.11.2015 20:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dotusia napisał(a):

migi napisał(a):

dysia napisał(a):

paragonów zgłoszonych jest około 17 mln i szansa też emotka

i 3 nagrody emotka

oj, czepiacie się... szansa i tak większa niż w lotku emotka  mam jakieś 70 zgłoszonych paragonów - to i tak dla mnie dużo, bo to wklepywanie numerków mnie wykańcza...

Gdzieś tam obliczano te szanse,porównywano do lotka i wychodziło gorzej...No ale cóż,czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112827 Napisano: 16.11.2015 20:19:44 w Rossmann
Wysłałam maila do Rossmanna, zobaczymy co odpiszą.Dla mnie ta wygrana pokazuje właśnie jak wybiera się laureatów w ich konkursach. Zwyczajne losowanie.Można się naprodukować i nic, można napisać byle co i się coś zgarnie. Wiem,nawet po sobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112783 Napisano: 16.11.2015 19:08:29 w Rossmann
beata21 napisał(a):

Coś cicho tutaj po wynikach Pachnącej Szafy. Nie macie zamiaru składać reklamacji co do wyboru laureata nagrody głównej?
Zgodnie z § 3 ust. 1 i 4 Regulaminu:
1. Konkurs skierowany jest do klientek drogerii Rossmann. Adresatami Konkursu nie są klienci dokonujący zakupów w Internetowej Drogerii
Rossmann działającej pod adresem http://sklep.rossnet.pl .
4. W Konkursie mogą wziąć udział wyłącznie pełnoletnie kobiety, posiadające pełną zdolność do czynności prawnych, mające miejsce
zamieszkania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej i będące
konsumentami w rozumieniu art. 22(1) K.C. Osoby te, zwane są dalej
Uczestnikami lub każda z osobna Uczestnikiem. Wszystkie te warunki muszą
być spełnione łącznie, najpóźniej w dniu zgłoszenia udziału w
Konkursie.

Dobre emotka Jest gdzieś info czy reklamacje składa się pisemnie listownie czy na maila można?Nie widzę teraz regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112744 Napisano: 16.11.2015 18:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogalino napisał(a):

mczarna napisał(a):

monikar napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

stellasz napisał(a):

lusienka napisał(a):

Dużo Was dziś wysłało kody do mąki Szymanowskiej?Bo tak sie zastanawiam czy warto dziś wysyłać?emotka

ja nigdzie nie trafiłam w opakowaniach promocyjnych jak w innych miastach też taka dostępność produktu to chyba warto wysyłać na starcie emotka

http://www.e-konk...ka.html#.VknbQtIvet8

ktoś chyba się pomylił w opisie nagród?
Bo wg regulaminu 1 wypielacz dziennie
Promocyjne opakowania są w Kauflandzie i C4

Rzeczywiście. A ja już się nakręciłam na 95 wypiekaczy dziennie:zdziwko

Wchodza Wam kody przez formularz na stronie? Ja wpisałam i miałam info,że kod już wykorzystany..., a pierwszy raz wpisywałam.

tak, u mnie przeszły przez stronke

Ile znaków ma kod, może mi coś się obcięło...? Swoją drogą w słabym miejscu on jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6112738 Napisano: 16.11.2015 18:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

stellasz napisał(a):

lusienka napisał(a):

Dużo Was dziś wysłało kody do mąki Szymanowskiej?Bo tak sie zastanawiam czy warto dziś wysyłać?emotka

ja nigdzie nie trafiłam w opakowaniach promocyjnych jak w innych miastach też taka dostępność produktu to chyba warto wysyłać na starcie emotka

http://www.e-konk...ka.html#.VknbQtIvet8

ktoś chyba się pomylił w opisie nagród?
Bo wg regulaminu 1 wypielacz dziennie
Promocyjne opakowania są w Kauflandzie i C4

Rzeczywiście. A ja już się nakręciłam na 95 wypiekaczy dziennie:zdziwko

Wchodza Wam kody przez formularz na stronie? Ja wpisałam i miałam info,że kod już wykorzystany..., a pierwszy raz wpisywałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111958 Napisano: 14.11.2015 20:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majeczka555 napisał(a):

Co z Sorayą?

Jeśli chodzi o kosmetyki to chyba cisza, nikt się nie chwalił. Torby i portfele , z tego co widziałam na forum, rozdane. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111956 Napisano: 14.11.2015 20:11:37 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
Auta nie, wycieczki nie...Jednak licząc to ok 500 nagród mam póki co. Z wartości regulaminowych to najwięcej wart rower,telefon Nokia,torba Witchen, vouchery na buty, szczoteczka elektryczna, 2 golarki. Jakby podsumować wartość wygranych kosmetyków to by trochę wyszło, pewnie więcej niż najdroższa wygrana.:P Ja cały czas liczę na pralkę, bo nasza już dogorywa... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111923 Napisano: 14.11.2015 18:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Były jakieś rezerwy z pralkami u Smolara, oprócz I etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111630 Napisano: 13.11.2015 19:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

To już przestaje być nawet zabawne - znowu Radosław U.
Konkurs „Wygraj z Barbie” 17.08-06.09.2015 r.Lista laureatów, którzy spełnili warunki otrzymania
NagrodyNagroda I Stopnia – samochód osobowy Fiat 500
1. Radosław U., 502580…

E, już nawet jego hasło na pół strony przedyskutowane było emotka  

Dalej mnie zastanawia jedno- sms to 160 znaków, każdy inny to inne zgłoszenie. To jak to połaczył w całość? Przed napisem trzeba prefix napisać. Każde zgłoszenie to 1.Są przywileje? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111628 Napisano: 13.11.2015 19:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

elotta napisał(a):

defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

Oj Łaciate zmienia te swoje zasady co i rusz...Jak tam u Was- jak ktoś pisał,że 2 kubki to dostał 2 maile o kubkach na ten sam adres mailowy, czy też różne osoby wygrały?

dostałam 9 @ o wygranym kubku, wszystkie na te same dane, więc chcą ode mnie kody

o, a myślałam, że jednego maila w każdym przypadku wysyłają... A miałam nadzieję, że może upolowałam więcej niż jeden  emotka

9 ?  emotka  WOW... ile Wy pijecie tego mleka emotka  

Ja się ilością nie dziwię, ja łapię kody z firmowego mleka, a tego schodzi sporo, więc życzeń napisałam do tej pory sporo,aż weny brak:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111613 Napisano: 13.11.2015 19:22:46 w Czy informują/ informowali?
tereska napisał(a):

sms z soraya

o czym dokładnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111604 Napisano: 13.11.2015 19:08:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
stelka napisał(a):

Brak TV, brak torebki, nawet filiżanki brak... Jak żyć się pytam?! Jak żyć?!

Może jakiś kosmetyk wpadnie, bo coś cisza, jakby nikt nic nie dostał...Ja na torebkę nadal czekam i czekam,wygrałam w 1 etapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111602 Napisano: 13.11.2015 19:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
usmiech napisał(a):

Odnośnie tekstu nagrodzonego 30.000 w Prince Polo - hmmm, gdyby nagrodzono taki tekst np. 1 z 1000 kubków, to OK, ale nagrodzenie tak nijakiego, bezpłciowego tekstu jedyną i na dodatek tak wysoką nagrodą jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe. Nie brałem udziału, ale nie wierzę, że nic lepszego się nie pojawiło. Albo losowanie, albo celowe nagrodzenie zgłoszenia "na mugola". I jedno i drugie jest ostatnio często praktykowane.

Nie komentuję czy tekst fajny czy nie ale jeden mam komentarz- "Może już mieli dość tych wierszy?".  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111583 Napisano: 13.11.2015 18:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Monika11 napisał(a):

defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

Oj Łaciate zmienia te swoje zasady co i rusz...Jak tam u Was- jak ktoś pisał,że 2 kubki to dostał 2 maile o kubkach na ten sam adres mailowy, czy też różne osoby wygrały?

dostałam 9 @ o wygranym kubku, wszystkie na te same dane, więc chcą ode mnie kody

jak nie piszą nic o wysłaniu kodów -to nie trzeba wysyłać??

z tego wynika, że nie... oto kawałek maila:

Nie trzeba, jeśli nic nie piszą o danym kodzie.Możesz im co najwyżej wysłać kartkę z życzeniami:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111559 Napisano: 13.11.2015 18:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oj Łaciate zmienia te swoje zasady co i rusz...Jak tam u Was- jak ktoś pisał,że 2 kubki to dostał 2 maile o kubkach na ten sam adres mailowy, czy też różne osoby wygrały? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6111506 Napisano: 13.11.2015 17:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Powiedzcie mi, tymbark w Tesco jak uzupełniłem w środę było... Kiedy pije Tymbarka to.... A w wynikach jest hasło zaczynające się na kiedy zrywam kapsel z butelki Tymbarka to... To nie jest 2 tydzień, ? A co z pierwszym? 

Dokładnie, dziwne to.. Ja wysłałam zgłoszenie w zeszłą niedzielę i był tekst Kiedy piję Tymbarka... Wyświetl w wątku >>
0 0