Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika norweska20

norweska20

#6192828 Napisano: 06.05.2016 14:53:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Gdzie moja torebkach z  sałat...drogie te sałaty,  a nagrody nie ma... Wkurzona jestem  Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6192807 Napisano: 06.05.2016 14:29:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czyli mam rozumieć ze cały pierwszy tydzień poinformowany z sałatka fit easy...
Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6192114 Napisano: 05.05.2016 11:36:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Naleczowianka znowu mnie olewa.. W zeszłej edycji 20 zgłoszeń nici..teraz juz podobnie i nadal pustaki.... Losie ta nagroda ma być dla syna wiec do roboty.......  Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6191853 Napisano: 04.05.2016 19:02:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
szaro, buro i ponuro...2 edycja bez żadnej paczki sprzątaczki ...czekam na nagrodę życia - i czekam, i czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6191778 Napisano: 04.05.2016 16:28:42 w Paragony
mam paragon fit & easy  c,12 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6191491 Napisano: 03.05.2016 21:35:46 w Paragony
Mam paragony :
-calsber okocim Tesco -c.4,50 zł
-zabka calsberg-4,50 zł
--lidl calsberg-4,50 Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6191414 Napisano: 03.05.2016 13:12:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
M46D4M napisał(a):

rozek napisał(a):

Jak sądzicie, czy te wszystkie konkursy smsowe z Biedronki czy Carrefoura gdzie jest jakaś syta nagroda typu auto mają sens? Skoro nie publikują zwycięskich odpowiedzi bardzo wątpię że komuś się chce czytać powiedzmy 3 tysiące smsów emotka

Wg mnie, odpowiedzi nie publikują, żeby ich nikt nie zachachmęcił, bo kradziei zdjęć i tekstów konkursowych nie brakuje, co widać w wątku Plagiaty (fascynująco obrzydliwa lektura). A co do czytania smsów, to po pierwsze nie 3 tysiące, a 13 tysięcy byłoby bardziej bliższą prawdzie opcją w konkursach z samochodami (ale to tylko moje przypuszczenia), a po drugie w każdej pracy zdarzają się momenty nie-chce-mi-się, ale taka praca, więc "nie chcem, ale muszem" (znów, tylko moje przypuszczenia;).

Przełóż sobie ta sytuację na życie ......spróbuj przeczytać 100 haseł i zobaczysz  że w pewnym momencie się wyłączysz i nie będziesz pamiętać co było wcześniej- a co dopiero kilka tysięcy ...jak dla mnie -(tylko przypuszczenia) jeśli już hasła są czytane-  losowana jest grupa reprezentatywna  i z niej to właśnie wybierane są te zwycięskie nagradzane ...    a co do sensu - nie rób nic , nie będziesz mieć nic Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6191211 Napisano: 02.05.2016 14:30:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzień dobry Pani ..... mamy bardzo dobrą informację. J Jury zdecydowało, że w konkursie Opowieści Warte Nagród, otrzymuje Pani karton chrupek Tygryski! Gratulujemy! J Bardzo prosimy o przesłanie Pani danych oraz zdjęcia/skanu paragonu potwierdzającego zakup 3 produktów marki Tygryski. Prosimy o szybką odpowiedź i pozdrawiamy serdecznie!  

wiadomość była  w spamie -wysłana 11.30.....dobre i to ( chrupki ) ale  polowałam na coś lepszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6190860 Napisano: 30.04.2016 22:00:40 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

moniazr napisał(a):

tusienka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czy tylko w moim Lewiatanie takie uparte idiotki pracują ??? Za cholerę nie chcą mi tego głupiego kuponu dać. W regulaminie jest tylko adres pocztowy do korespondencji a właściwie wiele i na który pisać tą reklamację???
Na tekst ,że nawet na kuponie jest napisane,że zakupy za 20 zł baba się spojrzała jakbym do niej po chińsku mówiła i nic ją to nie obeszło. 
Macie w tych sklepach pieczątki na kuponach?
Przecież to jakaś porażka. A to dopiero kilka dni konkursu.....emotka emotka  emotka emotka emotka

u mnie też nie wydają emotka

A u Ciebie jaki powód? U mnie wciąż uparcie się kłóci ,że muszą być zakupy za 100 zł

U mnie same nie dają, za każdym razem trzeba się o kupon upomnieć. Pytają wtedy zdziwione czy miałam produkt promocyjny. Kupony wydają bez pieczątek i podpisu. O pieczątkę zapytam się właścicielki sklepu jak ją spotkam, bo z kasjerkami nie chce mi się już gadać.

Mój Lewiatan jest cały wyklejony plakatami konkursowymi na których jest jasno napisane jakie produkty biorą udzial w konkursie i, że należy zrobić jednorazowy zakup za 20zł. Kupony nie mają pieczątek, ale kasjerka podpina pod kupon paragon i wypisany wrzucam do urny. Od pierwszego dnia nikt nie robił problemów. Wydrukuj regulamin, złap za czubek i zmuś do czytania emotka emotka

No... Ja tez nie mialam zadnych pieczatek ani podpisu kasjerki, a w regulaminie czytam wlasnie, ze bez tego zgloszenia sa niewazne. Troche mnie to zaniepokoilo...

kurczę ...a ja przeglądam listę sklepów konkursowych i odziwo nie widze żadnych w mojej okolicy ..chyba ze jestem ślepa..woj śląskie powiat cieszyński lub bielski wchodzi w grę - jak ktoś z tych regionów to proszę o wskazanie sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6190855 Napisano: 30.04.2016 21:26:24 w Paragony
kupię paragon na sałaty Fit &Easy ( najlepiej z jarmużem ) lub zamienię na paragony :
-coca-cola tesco
-calsbeg żabka, tesco, lidl
-wyskocz z kapci nałęczowianka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6190812 Napisano: 30.04.2016 18:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

Dorotka napisał(a):

Czy ktoś wysyłał już zgłoszenie na Fit&Easy http://www.torebk...imstylu.pl/formularz w formularzu jest przepis na potrawę a w regulaminie przepis na sałatkę??
i jaki przepis wysłać???

sałatka to potrawa ale potrawa nie musi być sałatką emotka  Regulamin mówi o sałatce więc trzeba trzymać się regulaminu emotka

powiedzcie jeszcze gdzie te sałaty kupić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6190704 Napisano: 30.04.2016 10:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
powiedzcie mi czy konkurs Wiosna pełna komplementów Tesco nadal trwa czy już zakończony
w regulaminie arunkiem uczestnictwa w Konkursie jest zastosowanie się do następującej procedury: -  dokonanie Zakupu promocyjnego w trakcie trwania Konkursu (od 21 kwietnia 2016 do 4 maja 2016)  w Sieci Sklepów TESCO, w których jest przeprowadzany Konkurs i zachowanie oryginalnego dowodu zakupu; -  wysłanie SMS-a zawierającego prefiks GARNIER6. oraz odpowiedź na pytanie: Jak kosmetyki Garnier pomagają Ci dbać o siebie?  pod numer 7036

a w statucie na stronie Tesco konkurs zakończony - informacja na stronie konkusrowej ze trwa do 27
http://www.tesco.pl/akcje-konkursy/08-garnier/ Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6190699 Napisano: 30.04.2016 10:26:27 w Paragony
0 0

norweska20

#6190264 Napisano: 28.04.2016 23:05:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola26 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

jestem w 2 kroku nałęczowianki - i ani drgnie 
Wybierz własną drogę- klikam w live styl i nie chce przejść dalej...wie ktoś może o chodzi ?

Spróbuj inną przeglądarkę. Ja tak nie mogłam w konkursie Nescafe-odpaliłam zapomnianego na wieki Internet Explorera i poszło emotka  Ogólnie korzystam z Opery.
Może spróbuj wykasować wszystkie ciacha z przeglądarki-też powinno pomóc.
Możesz mieć też nieaktywną usługę Java Script,czy coś takiego. Czekamy na Panów z forum, lub Panie, które się na tym znają,bo ja tak pieprzę trzy po trzy emotka  ale chciałabym pomóc emotka
Klikaj,mam nadzieję,że wyklikasz emotka  :)

poszłam za rada i spróbowałam na innej przeglądarce na telefonie i się udało emotka  dziękuje bardzo za podpowiedz, bo o tej porze po pracy mój mózg już nieźle zwalnia Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6190250 Napisano: 28.04.2016 22:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jestem w 2 kroku nałęczowianki - i ani drgnie 
Wybierz własną drogę- klikam w live styl i nie chce przejść dalej...wie ktoś może o chodzi ? Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6189838 Napisano: 28.04.2016 11:36:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrana z wczoraj biedronkowa 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6188855 Napisano: 26.04.2016 13:10:03 w Biedronka
aleks1983 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

olunka napisał(a):

szczupak napisał(a):

Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie co nie wygrał w colgate?emotka

tak, jest nas więcejemotka

oj tak  :)

No niestety:( niektórzy mają po kilka, a nam się nawet po jednym nie trafiło:(

i ja się dopisuje do beznagrodowych Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6187913 Napisano: 24.04.2016 15:54:53 w Paragony
mam paragon  carte door biedronka c.8,5 zł
http://www.biedro...kurs-carte-dor-11-04 Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6187811 Napisano: 24.04.2016 01:28:12 w Wkurza mnie...
marzennia111 napisał(a):

bartekjw napisał(a):

Mam jedno dziecko. Nie mam 500+, moje dziecko nie ma miejsca w żłobku, bo jestem mężem matki mojego dziecka a żłobek w pierwszej i w zasadzie jedynej kolejności należy się matkom samotnym. Na regionalnej gazecie przeczytałem że mamy 500 zł na dziecko, zapewnijcie sobie opiekunkę do dziecka. Moje dziecko ma gorzej żaden żłobek go nie chce, nie mamy 500 zł, rodzina daleko, żona wraca do pracy, ja pracuję. TYlko co z dzieckiem? Państwo ma nas gdzieś taka polityka pro rodzinna...

Ech nawet nie wiesz jak dobrze Cie rozumiem... Jesteśmy z mężem w podobnej sytuacji, mamy malutkie dziecko a rodzice i teściowie mieszkają ok 100 km od nas. Zamiast 500+ jesteśmy "rodziną na swoim" z kredytem na mieszkanie oboje pracujemy więc 500 nie dostaniemy. Szkoda ze nie pomyśleli tworząc ten program o rodzinach, które spłacają kredyty na mieszkanie, wolałabym żeby szczepienia, żłobki i przedszkola były bezpłatne. Za to nasi sąsiedzi mieszkanie od rodziców, nowe auto, dwójka dzieci więc 500 się należy... Tak wiem nieładnie tak wypisywać co kto ma ale...

ja za to 500 zł dostanę i to na trójkę dzieci...niby powinnam być zadowolona - ale jak patrzę na przyszłość naszego Państwa to ten program 500+ mnie przeraża.....jestem przekonana że jako obywatelom nie wyjdzie nam to na dobre- bo nie stać nas jako państwo na ten program- i nie uważam tego programu za wsparcie rodziny - zgadzam się z Wami ze brakuje miejsc w żłobkach i przedszkolach- w mojej miejscowości otworzono tylko jedna grupę 3 latków i owszem moja córcia się dostała-ale tylko dlatego ze jesteśmy rodzina wielodzietną ....ktoś pomyśli, dostanie 1500zł i jeszcze marudzi - a mi nie o to  chodzi, po prostu martwię się o przyszłość moich dzieci w Państwie  w którym rządzący mają klapki na oczach i jeszcze się z tego cieszą ... Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6187652 Napisano: 23.04.2016 10:46:53 w Zdjęcia naszych wygranych
nkba napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

Rowerek z glade emotka

piękny emotka ten rower to moje cichutkie marzenie ....

Gratuluje emotka  ten rower to cudeńko na które poluje emotka ale czy upoluje ? chciałabym , oj chciała Wyświetl w wątku >>
0 0