Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 763
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tesco Żywioł - komisja + 5 dni (infor. sms)
20.07.2012:
Tesco Toskania na talerzu - powiadomienia
Henkel Intermarche - Komisja (Smolar) + 48h
Simply - piłki - komisja + 7 dni
24.07.2012:
Piłkoszał BP - komisja + 7 dni
25.07.2012
Varta - konkurs urodzinowy - wybór komisji
27.07.2012:
Carrefour Zdrojek - (nagroda główna i nagrody II stopnia - telefon do 27.07)
27.07.2012:
Kaufland - 4Frame - komisja + 7 dni na powiadamianie (intor. tel)
31.07.2012
Costa d'Oro - wyniki na stronie
01.08.2012:
Tesco - Pattex - kamicja + 48h na powiadomienie (infor. sms)
02.08.2012:
C4 - Colgate Media Contact - powiadomienia (infor. sms)
03.08.2012:
Stokrotka Olimpijski Swiift - komisja + 7dni (infor. tel/sms)
07.08.2012:
Real - Pattex - powiadomienia (infor. sms)
08.08.2012:
Tesco - Pedigree - powiadomienia (infor. tel/sms)
Ogólnopolski - Coca Cola Festival (Graf) - powiadomienia (infor. tel/sms)
10.08.2012:
Leclerc - Palmolive Graf - komisja, 10.08 + 7 dni na powiadomienia (infor. tel/sms)
11.08.2012:
Leclerc - Bryza - powiadomienia (infor. tel)
20.08.2012:
Tesco - Algida - powiadomienia (infor. sms)
22.08.2012:
Super Pharm - Nivea (rowery) - powiadomienia do 22.08 (czas: 30 dni roboczych od 11.07)
28.08.2012:
Super Pharm - P&G - powiadomienia (infor. tel/sms)
07.09.2012:
Leclerc - P&G Swifft - wybór do 31.08, 7 dni na powiadomienia (infor. tel lub sms)
27.09.2012:
Tesco - P&G - powiadomienia (infor. tel/sms)
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam gdzieś wydrukowany. Jak będzie trzeba to go znajdę Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie się wydaje, że może coś się wydarzy dzisiaj, bo na stronie Smolara zniknął regulamin konkursu. Chyba, że zmieniają regulamin... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej info o wygranej dziennej nie było na bieżąco. Wszystkich zwycięzców mają powiadomić do 27-go lipca, z tego co pamiętam. Podobnie było w konkursie zdrojka w almie, wszystkich powiadomiono jednego dnia, więc nadal zdrojek w grze Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze zaczynam wygrywać kiedy się tego najmniej spodziewam a jak czekam na wyniki z wielkimi nadziejami to wtedy NIC. Myślę, że tak jest ze wszystkim w życiu, jak sami sobie nie robimy wielkiej presji to wszystko się wtedy układa Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teoretycznie do jutra, ale jutro sobota więc nadal liczę, że dzisiaj się odezwą. Jednak jeżeli będą liczyć 10 dni roboczych to czas mają do poniedziałku. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też czekam, ale myślę, że najwcześniej będą jutro. Jak teraz czytałam moje wysłane hasło to raczej jestem pewna, że nic z tego nie będzie. A jak je wysyłałam to tak mi się podobało... Cóż gust mi się zmienił Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się 4-tego udało, ale dzisiaj mam problem. Nie puszcza mojego zgłoszenia, przychodzi komunikat o błędzie. Już wpatruję sie w treść tego smsa gdzie jest błąd, ale nie widzę. A może to przez ten upał - przydałaby się siła orzeźwienia Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie nic Narobiłyście mi nadziei, szybko weszłam na pocztę a tam puuuuściutko... Jakoś to przeżyję, bo i tak pogodziłam sie już z tą porażką
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysyłałam przez formularz na stronie. Mam przeczucie, że jednak tym razem nic z tego nie wyjdzie. Ale świat konkursów jest pełen neiespodzianek Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy będą dzwonić czy informować mailowo. Nie pamiętam czy w formularzu był do podania nr telefonu. Może ktoś pamięta? Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też tylko kosmetyki, ale cieszę bardzo Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znają nazwiska uczestników, bo trzeba je było podać w formularzu, więc niekoniecznie muszą dzwonić wcześniej, aby podać listę laureatów.
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Telefony w sprawie wycieczek rzeczywiście były z urodzinowego konkursu Smyka - przynajmniej tak było w moim przypadku Nie wiem jak druga osoba z forum. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samochód to chyba marzenie każdego, dla mnie się jeszcze nie spełniło, ale jestem cierpliwa W Palmolive też liczę na kosmetyki - może się uda Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też czekam. W MDW nikt sie jeszcze nie chwalił nagrodami z tego konkursu, więc trzeba cierpliwie czekać Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba wierzyć a wtedy to się wydarzy A najlepsze jest to, że często telefon dzwoni kiedy się tego najmniej spodziewamy Zatem nie patrz na telefon a zadzwoni Wyświetl w wątku >>