Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, wiem, odpowiedzi innych i Twoja pojawiły sie w trakcie jak pisałam a że pisałam dłuuugo to wyszło jak wyszło. Nie chciałam być złośliwa
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie konkursu również jest taki zapis w punkcie 8 : zgłoszenie powinno być wykonane nie później niż ostatniego dnia trwania konkursu, przy czym w żadnym przypadku nie wcześniej niż w dniu następnym po dniu zakupu Produktu. Więc raczej nikt nie myli promocji z konkursem, tylko w obu regulaminach jest ten sam zapis. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też czekam na Monnari, ale nie wiem jak Ty ale ja mam złe przeczucia... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też nie kojarzę nazwisk. Nie podali wygranych haseł. Pewnie po pierwszym przedwczesnym ogłoszeniu wyników w Koninie i reakcjach forumowiczów na wygrane hasła z tego zrezygnowali. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś ten 2013 rok nie jest dla mnie za szczęsliwy... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i po ptakach, przynajmniej u mnie, bo smsa dostałam, a wysłałam tylko 1 zgłoszenie, więc wpadła prenumerata. Dobre i to
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie. Pocieszam się tym, że teraz wysyłają tylko te za 500 zł. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też lipa
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze koło 18-stej były, bo pokazywałam je meżowi. Może zdecydowali, żeby wszystkie wyniki podać jednocześnie i dlatego je usunęli Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekamy i mam nadzieję, że się w tym tygodniu doczekamy
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, bo też w mdw nie zauważyłam. Na razie tylko nagroda tygodniowa się objawila
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zaczynam się martwić, że wszyscy po kolei dostaja bony a ja jeszcze nie
Może u mnie też sąsiadka odebrała hi hi hi Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też o tym myślałam
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze nie. Jeśli nie dostanę do końca tygodnia, napiszę do nich żeby się upewnić, że wszystko ok. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale teraz te bony mają być do tego konkretnego sklepu, w którym robiło się zakupy na konkurs, więc może nie bedzie tak źle. Tak jak pisałam u mnie na razie cisza a nie ukrywam, że bony by się już przydały
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze nie dosłałam bonów. Jeśli ktos dostał niech się pochwali, bo ja sobie tak spokojnie czekam... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie niestety maila nie ma