Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 766
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, ale jakoś to zdjęcie we mnie nie budzi negatywnych uczuć. Sama mam dwie córeczki i jakoś dziecko w misce lub wanience z pianą nie kojarzy mi się z niczym niewłaściwym... Ogólnie dzieci są tak wdzięcznym tematem fotografowania, ja uwielbiam fotografować moje dwie gwiazdy i nie myślę czy w kimś to wywoła takie czy inne skojarzenia. Pamiętam, że na konkurs wysłałam raz zdjęcie mojej starszej córki przebranej w moją sukienkę (mnie strasznie śmieszyło) a pod nim pokazały się komentarze, że to pożywka dla pedofili. Strasznie mnie to wtedy zszokowało i teraz z wielką rezerwą wysyłam zdjęcia dziewczynek na konkursy. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki
U mnie cisza, ale jakoś specjalnie nie liczyłam na powodzenie. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niebieski Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też nie działa Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skasowałam tego maila, którego wtedy nam przysłano o przedłużeniu terminu, ale z tego co pamiętam to do dzisiaj przedłuzyli sobie termin ogłoszeniea wyników. Wyniki miały pierwotnie być ogłoszone do 15-stego, a przedłużyli do 25-tego. Może dzisiaj się dowiemy Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak poczytałam narzekania to od razu mi lepiej, bo to znaczy, że nie tylko ja mam takie problemy. Razem zawsze raźniej - oby do lepszego jutra Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłałam w czwartek i nadal cisza. Coś chwilowo nie wysyłają maili. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie cisza, ale hasło miałam takie sobie więc raczej nie liczę na nagrodę. Wydaje mi się, że podadzą wyniki dopiero za tydzień. Kiedyś tak było, ze podali wyniki dokładnie w dniu wymienionym w regulaminie czyli w tym wypadku 24.04. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest inaczej napisane, że wybiorą laureatów dopiero po zakończeniu konkursu. W takim razie nie mam co liczyć, bo wysłałam chyba 2 dnia konkursu. A jeśli to nie jest tajemnicą z jakiego dnia dostałeś smsa. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też chyba 10 - 12 wersów, dokładnie nie pamiętam i też na wesoło. Ogólnie cieszę się bardzo, bo wysłałam jedno zgłoszenie i piłeczka i torba wygrane Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też puściutko Jednak niektórym się udało, wiec GRATULACJEę Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam kufelek Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też czekam. Właśnie przed chwilką sprawdzałam, ale nadal cisza. Czekajmy razem Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, że tak. Ja miałam informację na koncie dzisiaj koło południa, ania1234 raczej też. Nikt się więcej nie chwalił, ale może jeszcze nie zaglądali na konta. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane