Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 763
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie tak było, bo na poczatku na forum tak myśleliśmy. Dopiero kiedy infernalia się dołączyła do dyskusji okazało się, że ktoś na bezczela wygrał jej hasłem... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam mocno kciuki, bo każda kradzież a w tym przypadku hasła, powinna zostać ukarana. Ludzie to mają tupet! Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obyś miała rację ale raczej myślę, że esek nie puszczają pojedynczo. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyłączam się do czekających Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś w mdw się chwalił zestawem do pieczenia. U mnie nic Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba zakupić 2 produkty, cyt. regulaminu " § 4
Rywalizacja konkursowa polega na dokonaniu zakupu co najmniej dwóch opakowań Produktu, upieczeniu własnego wypieku, ozdobieniu takiego wypieku Produktem i następnie wykonaniu fotografii udekorowanego Produktem wypieku, na której będą również widoczne opakowania Produktu, i przesłaniu jej do Koordynatora Konkursu zgodnie z dalszymi postanowieniami niniejszego Regulaminu celem wyłonienia przez Komisję konkursową, o której mowa poniżej, zwycięzców Konkursu, tzn. osób których wypieki utrwalone na nadesłanych zdjęciach zostaną ocenione przez Komisję konkursową jako najbardziej pomysłowo lub najładniej udekorowane Produktem."
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze bonów nie dostałam. Z tego co pamiętam to w regulaminie nie określili daty, do której mają wysłać bony. Do 7.11 można było odsyłać dane i paragony. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo i trzymam kciuki, żeby jeszcze dzwonili nie tylko z nieodebranych Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie, że mam paragony,jakoś bez paragonów nie umiem grać. Też czytałam, że do zwycięzcy mieli dzwonić, więc dużej nadziei nie mam, ale ten mail mnie zdziwił i stąd moje pytanie czy też ktoś taki mail dostał. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę mi ten mail nadziei narobił, ale nie ma w nim żadnych innych informacji oprócz tego, że mam odesłać kody z paragonami. Do dziś mieli powiadomić zwycięzcę I etapu, ale ten mail napewno taką informacją nie jest... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tak samo. Wymyśliłam, wysłałam i wygrałam. Pierwszy raz w ITM , bo nigdy w ich konkursach nie miałam szczęścia. Duma mnie rozpiera Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już odesłałam Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też miałam problem, ale gdzieś przy końcu znalazłam swoje hasełko Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja posłałam 3 zgłoszenia w tamtym tygodniu, ale też raczej przy moim mizernym ostatnio szczęściu nie liczę na zbyt wiele. Jak się jest na konkursowej fali to człowiek wierzy w swoje możliwości i wtedy w każdym konkursie coś się wygrywa a jak z fali się spadnie to nadzieja coraz mniejsza. Tamten rok to był wspaniały a ten porażka. Przecież aż tak bardzo mój umysł nie stępiał
Wyświetl w wątku >>