Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dejzi
Postów 1091
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja karmie już 8,5 miesiąca mały ma 5 zębów dziś w nocy raz mnie ugryzł, a tak to nie ma problemu z karmieniem i zębami. Jeśli chodzi o miesiączki to miałam dopiero dwa razy, raz jak miał miesiąc i drugą jak miał 5 miesięcy teraz na razie nie mam i byle tak dłużej Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin powiedz jak ten nowy wózek się sprawuje i czy dostałaś na niego jakąś gwarancje?? Bo też teraz szukam jakiegoś wózka do kupienia spacerowego. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, tak zrobię Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie kaufland@wygrana.com.pl - taki jest w regulaminie i na ten posłałam, potwierdzenia też nie mam Na który trzeba posłać Troszczymy się o twoje letnie wydatki? Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wieczorem tylko przed spaniem zerkam tu bo na nic czasu nie ma, a tu takie smutne wiesci az sie cala trzymaj sie cieplo malenka89nastepnym razem bedzie dobrze moja ciocia tez poronila, a potem jeszcze 4 chlopcow urodzila. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak to w piątek i w niedziele pojawiły się kolejne ząbki - jedynki na górze,. I w sobotę wieczorem nauczył się wstawać;) , dobrze że nie jak byłam w pracy i od razu mogłam to zrobić foto. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
quaqua na stronce Lidla widziałam prezentacje tej sokowirówki zrobiła mi smaka na taki sok z ananasa;0, ale u nas żeby ją kupić w Lidlu trzeba by było wtedy rano jechać a z małym nie dałam rady. A możesz napisać nazwę tej sokowirówki, może na necie gdzieś znajdę. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek my do kąpania mamy taki fotelik plastikowy mały uwielbia w nim leżeć i chlapać nogami. Raz jak były takie upały to przykryłam balkon by nie miał słońca i w wanience z tym fotelikiem go dałam, ale miał frajdę pluskał jak najęty;p Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny znacie jakąś sprawdzoną sokowirówkę, jakiś model?? Bo chcę sobie sprawić prezent na urodziny;) Na internecie czytałam opinie ale dużo, że te plastikowe góry im się łamią na marchewce, więc nie wiem jaka jest dobra. I od kiedy dziecko, może pić takie soczki samemu zrobione z surowych owoców.
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane