Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dejzi
Postów 1091
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny pomocy co kobiety karmiące mogą brać skutecznego na przeziębienie i kaszel?
Wczoraj byłam u lekarza dał mi tylko syrop Tussipect i tabletki musujące Efferalgan całą noc kaszlałam nić nie pomogło Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat nie mam sposobu na usypianie, prawie 23 a mały w pełni chce się bawić a mi już oczy mówią dobranoc po tyg pracy wczoraj mąż siedział do 24.30 dziś moja kolej. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas wczoraj mały zdrowy dziś już 1 dzień w żłobku znowu kaszel też nie wiadomo z czego osłuchowo wczoraj wszystko ok
Chce teraz kupić nawilżacz powietrza. Macie dziewczyny jakiś sprawdzony?? Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agasiam bo nasze chłopcy to w podobnym wieku nie. Mój się sam puszcza by stać, iść się boi ale i tak jestem dumna W tym tyg od siostry pożyczyliśmy konia na biegunach co przy uszku jak się naciśnie to daje odgłosy to małemu się podoba i na nim też jeździ z uśmiechem ale malutko i koniec chce zejść. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w tym roku koleżanka prowadzi zakład fryzjerski i była w ciąży i na L4, to miała kontrole właśnie przez donoś. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie by było z tym macierzyńskim wprawdzie teraz się nie załapałam, ale może na drugie. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrnin22 ja też chodziłam do prywatnego lekarza całą ciąże, ale tez maksymalnie byłam 15 min bo zaraz była inna pacjentka bo tłumy do nie go chodzą ale te 15 min starczyło zawsze usg mi zrobił pow co trzeba
Co do imienia to myśmy wiedzieli już wcześniej, że nam się Antoś podoba, bo pierwsze dziecko to łatwiej. Ale za to od X... osób usłyszeliśmy co to za imię, że lepiej inne, teściowa, że jej kuzyn miał takie i był nie fajny, koleżanki też, że imię do nazwiska nie pasuje i takie tam. Teraz pow. że jak będę z drugiem w ciąży to imię się dowiedzą dopiero po urodzeniu. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.mamota...amp;products_id=2187
tylko angielsko-francuską wersje za całe 61zł z przesyłką Chociaż koleżanka mnie trochę zdołowała bo pow. że ona woli tylko polsko języczne zabawki i bez sensu, że mu kupuje anglojęzyczne. Więc nie wiem czy to taka różnica? Wczoraj przyszedł mały cały czas stał naokoło niego i się bawił;)) więc jestem zadowolona. Chociaż na z fiser price są lepsze stoliki no, no ale za taką cenę dużego wyboru nie ma. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986dużo zdrówka dla Ciebie i siostry.
rachel jeśli chodzi o małe sokowirówki do u mnie babka w pracy ma zermera tą małą julie i pow. że jest zadowolona i długo ją ma. Mi osobiście wydała się mała i trochę, licha to ja sobie kupiłam Philips HR1861 tylko że ona jest wielka, ale szybciutko robi soczki.
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane