Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dejzi
Postów 1091
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
endzi1984tak bardzo się nie martw jeszcze nie jest tak źle u was. Mój Antoś jak miał skończone pół roku ważył 7 kg i lekarka powiedziała, że jak się ur 3400 na na pół roku super bo jest 100% wagi urodzeniowej, a później też przestał tyć. Na roczek teraz w grudniu miał równe 8 kg, jutro ma 13 miesięcy to chce go zważyć. Co wizyty pytałam się lekarki, że nie tyje to pow. że latem dzieci miej jedzą i mniej tyją, później jesień był chorowity to też mało tył, teraz czuje, że tyje. Do poradni Neonatologicznej też chodziłam, babka sprawdzała jak się rozwija i też spytałam o wagę. Pow. że jest drobny i że ja też jestem, z obliczeń jej wyszło, że na rok powinien mieć 9,5 kg. Powiedziała, że ważne że Je i przybiera nawet pomału, ma czas przybrać na wadze. I że rozwija się prawidłowo, cały czas ruchliwy, mało co usiedzi, najpierw raczkował a od 2 miesięcy ciągle wszędzie chodzi, to jak ma przytyć. Wzrost ma to ok. 75 cm dokładnie muszę zmierzyć jak będzie spać.
Za wzrost odpowiada przysadka mózgowa, od koleżanki córka jak miała 5 lat to mierzyła niecałe 1 m i wtedy dopiero ją wysłali na badania. Od tamtej pory leczy się hormonem wzrostu dziennie Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My już po roczku wszystko się udało, jedynie mój mąż zabrał do kościoła świecę gromniczną zamiast tej od Antosia chrzcielnej Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My idziemy jutro na wizytę kontrolną zobaczymy co powie. Od razu zważymy małego chociaż ostatnio nic nie przybiera. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Date ma 11.12.11 to też fajna Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek te co pokazałaś to też mi się podobały tylko wolałam z śpiworkiem do wózka. Jedynie co to radzę kupić srebrno- jakieś bo sanki się bardzo rysują. Ja też mam srebre i już widać ryski od dołu ale się zlewają, a w kolorze to dopiero by było bardzo znać. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym ino zdrówka i by przytył sobie życzyła to tak to kochany urwis dziś tacie lampę stojąca potrzaskał bo pokazał ile ma siły naszczęście nic się nie stało tylko klosz pękł na pół.
Z ubieraniem to ubieram podobnie dwie cienkie warstwy na górę a dół najczęściej rajstopy jak po domu i papcie. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zmieniło się trochę forum wraz z jesienną pogodą zaczęło się ciepło na forum robić.
Szkoda, bo po całym dniu pracy już mój narzekał, że siedzię na kompie a ja tu zawsze o 23 żeby przeczyć co dziewczyna radzą albo co u was i czasami coś napisać. Często mi się zdarzało w pracy, albo koleżance mówić a na forum jedna dziewczyna pisała to a druga to.. że takie ciekawe ciekawostki i nowości w których nie zawsze mam obeznanie. Na konkursy nie miało się czasu a tu się zajrzało. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rok na piersi i dokarmiany sztucznym mlekiem od 9 miesiąca, a chyba on pobił rekord w chorowaniu. Wrzesień, Pazdziernik, Listopad i grudzien minium dwa tygodnie chory odkąd chodzi do żłobka. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dziś byłam zamawiać tort ale takich fajnych u nas nie ma to zamówiłam na opłatku z kubusiem puchatkiem, ale też tylko na szybko po pracy bo już był tel. mama odbierała małego, że żłobka i żebym z nim dziś szła do lekarza bo kaszel jeszcze gorszy.
Skończyło się na zapaleniu oskrzeli i też antybiotyk Augmentin, do piątku w domu siedzimy na opiece. Mam na dzieję, że szybko mu przejdzie bo w niedziele robimy roczek w kościele i w domu. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia współczuje CI podróży autem u nas -10 stopni, ja zimą jak bym mogła to tylko busem bym jezdziła do pracy teraz gorzej bo małego muszę rano do żłóbka przetransportować jakoś. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak by co to Antosie są grzeczne Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja 7 dni kaszlałam w końcu 3 raz jechałam do lekarza teraz w sobotę na dyżur to mi przepisał antybiotyk Duomox i syrop Sinecod i mogę to brać jak karmię, więc wszystko zależy od lekarza. Chociaż już X dzień i kaszel cały czas jest mocny;/ ja to jak nie choruje to potem raz na kilka lat jakaś choroba co mnie wymęczy na długo.
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane