Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dejzi
Postów 1091
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dostałam w pierwszym tyg po konkursie (tj. nie w tamtym tygodniu tylko poprzednim), to dziewczyny się dzień wcześniej chwaliły, że do nich jedzie na forum. Mi kurier pow, że mi przywiózł 17mnastą ostatnią na dziś jak w takim tempie to 3 dni rozwozili. Na potwierdzeniu odbioru mam taki nr tel. (022) 832-14-39 Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba tu
https://www.faceb.../app_525756930784323
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas 25 cm śniegu, szkoda że mały dalej chory bo by na sanki szedł, za to kupiłam mu karmik by na ptaszki patrzył, bo u nas dużo sikorek i wróbli Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój ostatnio mi tak poklikał w klawiaturę, ze na forum mam taka czcionkę jak na ściągach ledwo co widać najgorsze, że nie wiem jak to odkręcić. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak benasia te premium care miałam tylko raz paczkę 1 i 2 ta siateczka okropnie się przykleja razem z kupa do pupci, potem już ich nie kupiłam.
My w dzień mamy hagisy albo dady, bo mały robi już fajnie na nocnik kilka razy dziennie siku czasami kupę ale rzadko, to wtedy jak jest suchy pampers to zakładam mu go z powrotem.
Na noc ma active baby pampersy dianek one dużooo pomieszcza, tylko jak twój jest np. bardzo aktywny to może mu się on przesuwa, w aucie raczej nie powinno być problemu bo będzie siedzieć wiec te Ci mogę polecic. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę mnie nie było na forum, mały miał zapalenie płuc dwa tyg temu wylądowaliśmy w niedziele w szpitalu z ciężką dusznością i zapaleniem płuc. A zaczęło się tylko w piątek lekkim katarem, w sobotę był katar i kaszel a w niedziele taka duszność nie wiadomo z czego. Już jest ok 9 dni w szpitalu, teraz zastrzyki w domu i inhalacje. Kupiliśmy ten inhalator w Philips i jestem z niego zadowolona więc polecam
W tym C&A jak były te wyprzedaże nie wiem w styczniu chyba mieli mi zwrócić pieniądze, bo wszystkie rzeczy nie przyszły i do tej pory ich nie ma? To się do nich pisze w takiej sprawie, i te pieniądze mają być u mnie na koncie bankowym czy jak to jest? Pierwszy raz robiłam zamówienie i nie wiem jak długo czekać. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie są patelnie, ja mam tą do naleśników i jest super Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To trzeba kupić np. dwa zestawy po dwa płyny czy wystarczy jedne zestaw płynów Wyświetl w wątku >>