Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
damiangoogle
Postów 124
Data rejestracji 07.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Media Contact wysyla kurierem ( jezeli tak to jakim ? ) czy poczta polska ?
I czy to mozliwe ze nie beda chciec paragonów ? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze jako klient podzwonilem, i PS3 nie ma nowych dostaw i nie bedzie.Jak sie kupuje online, to wysylaja ze stanów sklepowych jak na magazynie pusto. Wiec konsole z ,,wykorzystanym" numerem seryjnym mozna kupic nawet z zachowaniem max.ostroznosci. Wyświetl w wątku >>
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepsze jest to , że sprzęt był zaplombowany etc. A zeby tak slicznie to wszystko pozaklejać, to tylko mogl pracownik sklepu zrobić.Choc to pewnie nie jest jakis gigantyczny problem w branzy rtv. Bo jakos trzeba odnowic towary rozpakowane przez klientow.
Pewnie wiekszosc osob bedzie dodawac prace jutro i się nieprzyjemnie zaskoczy przy rejestracji.
Wyświetl w wątku >>
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja dziś kupiłem konsolę PS3.
Wracam do domu.
Wstukuję rejestrację.....i co ...numer seryjny jest juz zarejestrowany !!!!
Pojechałem do sklepu...i co ??? Wszystkie produkty można zwracać z wyjątkiem konsol PS3 !!! Pojechałem do innego sklepu, niby zainteresowany jestem PS3 i czy można zwrócić ?
Nie można ! To jest tak perfidne wietrzenie magazynów że się towaru siłą pozbywają....
Mogłem kupić co prawda przez internet, i miałbym 14 dni na zwrot, tylko, że już raz tak kupiłem i dostałem używany rozpakowany produkt....
1000 zeta w błoto. Wyświetl w wątku >>
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. Za prawidłowy przebieg loterii odpowiada Organizator.
3. Jest duże mechaniznów wyeliminowania takiego oszusta, jak juz wczesniej wspominalem , wystarczy poprosic o przesłanie wszystkich paragonów, nie informująć, co jest dokladnie nagroda. Bo to sie moze zmienic.
4.W czasie sesji, zapisuje sie plik cookies, ktory przesyla dane odnosnie aktywnosci internatuty ( więcej na wikipedii ).
Mysle, ze jak wydadza te nagrody oszustowi, to w sieci będzie mocna akcja, Agencja bedzie spalona na lata. A to spolka corka Euro RSCG, wydzielona do prowadzenia takich wlasnie loterii, konkursów etc. Wyświetl w wątku >>
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi ręce opadły. Chyba jakiś matrix rozpościera się dookoła mnie.... Matrix. Wyświetl w wątku >>
damiangoogle
Postów 124
Punkty karne 0
Konkursy dodane