Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
xooxoo
Postów 849
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mnie może nie wkurza ale śmieszy trochę właśnie takie zachowanie, szczególnie na fb. Ja w konkursy głównie gram dla zabawy, chociaż może też niekoniecznie super mi się powodzi ale nawet za super nagrodę głupio byłoby mi pisać takie bzdury. Albo prosić o zalogowanie się z mojego linku gdzieś tam (co widzę na profilach różnych, nawet super firm - to już przesada ).
A wkurza mnie, że czekam i czekam na zwrot podatku i doczekać się nie mogę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
gratulacje! Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Czy łatwiej.. Po prostu trzeba z tym żyć i koniec.
Współczuję Ci bardzo ale na pewno będzie dobrze!
Wiem jak to jest, moja mama od ponad 3 lat walczy z chorobą, o której nic nie wiadomo i ze skutkami, które biorą się z "powietrza" bo nikt nie potrafi powiedzieć dlatego i co to dokładnie jest. Najgorsze jest właśnie to, że żyjemy w kraju, w którym 80% lekarzy nie potrafi pomóc i nie wynika to z bezradności. Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzisiaj też żołądkowa.
Ostatnio jak przyszła pierwsza to też była cała mokra. Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
100 takich osiemnastek jeszcze! Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Też dostałam i co mam zrobić z tym oświadczeniem? Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja dostałam i to bardzo szybko. Może wina jest pośrednika? Książka które do mnie przyszła była w zwykłym szarym papierze, wysłana InPostem (nie poleconym). Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Z własnego doświadczenia wiem, że tacy ludzie może się nie biorą ale są zmuszeni przez swojego szefa na takie gierki względem klienta. Niestety. Wyświetl w wątku >>
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
WOW! Gratulacje! Szerokiej drogi! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
xooxoo
Postów 849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3