Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
romecky81
Postów 41
Data rejestracji 02.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest by z paragonem odesłać także jakieś oświadczenie... A oświadczenia brak.
Ma ktoś link? Czy jakieś standardowe o przeniesieniu praw autorskich wystarczy? Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tych prezerwatyw to ile? Bo wygrałem i zastanawiam się czy mam szukać kochanek by zdążyć je zużyć przed śmiercią :):) Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dłużej trwa nadzieja... I ten piękny stan oczekiwania, napięcia Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki! Jesteś kochana Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę miał - bo wygram - tylko napiszcie mi kiedy ten wynik gumkowego konkursu. Dziś może (boś coś mi tak świta)? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co mają napisać? Konkurs się zakończył i mają w nosie... Wiedzą, że i tak dalej ludzie będą brać udział. Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wygrasz szczoteczki elektrycznej Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Dziękujemy za nadesłane zgłoszenie.
Przepraszamy, z powodu błędu technicznego udział w konkursie nie był możliwy. Usterka została już usunięta.
Jeśli konkurs, w którym wziął Pan udział, nie jest widoczny w zakładce „Moje konkursy”, sugerujemy ponowne zgłoszenie konkursowe.
W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt"
Więc jak napisał przedmówca powinno być ok już.
Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i dobrze, ale nawet nie ma jak sprawdzić czy faktycznie jest to prawdą... To kolejna zagadka, typu - gdzie chodzi za potrzebą Pani z kiosku Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpowiedź:
"W odpowiedzi na Pana pismo zapewniamy, że laureaci konkursów organizowanych przez Rossmann wyłaniani są w sposób uczciwy, zgodnie z regulaminem i zasadami określonymi w każdym konkursie.
Zwycięzcy są wybierani przez Komisję Konkursową, w której skład wchodzą przedstawiciele fundatora nagrody. Komisja wybierając laureatów opiera się wyłącznie na anonimowych ID uczestników.
Komisja otrzymuje wyłącznie numer ID profilu i odpowiedzi. Taka postać listy jest u nas standardem. Nie podajemy imion i nazwisk, ani miejscowości, nie ma żadnych danych wskazujących na konkretną osobę. Przy takim kształcie listy wszyscy uczestnicy mają równe szanse.
Jednocześnie wyjaśniamy, że wskazanie na liście laureatów "Zadbaj zimą o skórę - możesz wygrać furę" Pana Kazimierz F. w nagrodzie II i III stopnia było wynikiem pomyłki. Laureat ten został już usunięty z listy III stopnia i otrzyma tylko jedna nagrodę.
Za zaistniałą sytuację przepraszamy."
Czyli pierdu, pierdu na odczepne... A jak jest tego nikt nie wie Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie to że lubić tylko po prostu nie masz szczęścia w losowaniu...
A swoją droga po raz kolejny napisałem na ich biuro obsługi. Oczywiście ciężko jakąkolwiek odpowiedź uzyskać... Ale zobaczymy co odpiszą w temacie Fiata - coś tam wysłałem odnośnie wyników, które niestety są wielką kpiną... Ogólnie te rossmanowe konkursy to jedna wielka ściema. Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
12000 kont nie osób Nie zawsze idzie to w parze Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A poza tym przy tylu odpowiedziach i tak zapewne nikt ich nie czyta... albo mało dokładnie...
Wygra ktoś z przypadku - pewnie w drodze losowania
Się zastanawiam jak podchodzą do odpowiedzi gdzie zamiast tesktu jest link do czegoś bardziej kreatywnego (filmik, nagranie, foty czy coś). Wiecie może? Robicie coś takiego? Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadałem pytanie do Rossmanna - po co właściwie taki zapis skoro nie jest przestrzegany a laureaci wybierani są niezgodnie z regulaminem
Mi zajęło 2 minuty sprawdzenie tego... Niech usuną zapis i już Nie trzeba będzie pilnować terminów. Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To świetnie... 7 wspaniałych a w regulaminie mowa o trzech...
Dobra, odwołam się jescze, napiszę także do fundatora nagród i zobaczymy Pismo prawie nic nie kosztuje - zobaczymy co z tego wyniknie. Dzięki za wypowiedzi. Wyświetl w wątku >>
romecky81
Postów 41
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może machnąłbym ręką gdyby chodziło o kubek czy coś, ale tutaj walka była o samochód. A dodatkowo w tym konkursie zdobyłem nagrodę dzienną, więc po cichu liczyłem na coś więcej. Podany wynik to ogromna porażka dla organizatora. Regulamin nie wskazał wprost, że wygra jeden z tych, którzy zdobyli nagrody dodatkowe. Odpowiednie zapisy i prosta ludzka logika na to wskazują. No inaczej nie mogło być...
Miał może ktoś z Was okazję podważać regulamin/wynik bądź przebieg konkursu? Jeśli organizator nie poczuwa się do winy - gdzie uderzyć? UOKiK? Wyświetl w wątku >>