Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
misiamisiam
Postów 1548
Data rejestracji 20.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba już za dużo tych konkursów bo przestaję ogarniać Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekam na kosmetyki z Dayli Palette, które wg regulaminu powinny być wysłane do dnia 07.08.2014. Dzisiaj dzwoniłam do Albedo i miła Pani powiedziała, że jeszcze ich nie wysłali
Osoby z Agencji miłe i bezproblemowe
Ale poczekam, po co utrudniać im pracę. Przynajmniej Pani nie odburkiwała i rozmowa była przyjemna.
Ostatnio też pisałam do nich meila w sprawie Fa ITM i Fa Rossman - odpowiedź miałam po kilku minutach.
Jak dla mnie są ok Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie są po 19 jakieś żelki w niby sloiku plastikowym (jest ich baaaardzo mało w środku) i potem saszetki (24szt) po 22,49
Chyba sobie odpuszczę bo przegięli Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatecznie było 2427 uczestników
ilość uczestnikó widać w zakładce moje konkursy Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odblokowałam kolejne bez problemu Tylko zastanawia mnie dlaczego tak mialam napisane przy wcześniejszych , w których brałam udział np. w Pepsi Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jak tu marzyć o czymś innym Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie jest chyba napisane, że pragon może wziąć udział TYLKO w konkursie - wydaje mi się że celowo tak napisali by nie łączyć loterii z konkursem Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet nogami mogę się pod tym podpisać Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo niestety Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszę się tu wypłakać i to na cały sierpień bo jak na razie to jest beznadziejny Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dużo osób chce sprzedać paragony więc rezerwy może nie być, a szkoda bo też mi zostały paragony Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jest z 04.08 Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie zawsze chcą dowód osobisty, numer nagrody i zdarza się też, że proszą o paragon ale to zależy jaka jest ekspedientka Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane