Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika violka88

violka88

#6330987 Napisano: 09.03.2017 14:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Reni napisał(a):

iaziaz napisał(a):

bzowapani napisał(a):

natamore napisał(a):

lager napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Odbierał już ktos kosmetyki z RMF FM-u?

Podbijam, dajcie znać jak to wygląda emotka

ciekawe czy zestawy będą takie piękne jak na obrazku, czy znacznie oszukane emotka

Ja dziś dzwoniłam do Rzeszowskiej ZIKO  i kobitka dość zmieszana odpowiedziała że jeszcze niewiele ma informacji na ten temat i czeka na listę od rmf i ilość tych kosmetyków. Ale że maja czss do 30 kwietnie więc z odbiorem tak szybko nie będzie emotka  no i odbiór z dowodem osobistym emotka

Byłam w aptece i tez mam czekac na wiesci,jak ograną

właśnie dostałam takiego maila:

Szanowna Pani, W imieniu stacji RMF FM serdecznie gratuluję wygranego wczoraj zestawu kosmetyków.Jednocześnie pragnę Panią poinformować o zmianie formy przekazania nagrody. Wybrany zestaw kosmetyków
Ideepharm otrzyma Pani przesyłką na adres domowy, najpóźniej do 15
marca.
 W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt bezpośrednio ze mną. Przepraszam za zaistniałą zmianę i pozdrawiam

u mnie to samo emotka  super!!!! nie trzeba będzie chodzić do aptekiemotka  sami przywiązo Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6330908 Napisano: 09.03.2017 12:32:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

violka88 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Carrefour bic i activia abc były wyniki?

Nie...i zakladam ze bic`a długo nie bedzie. Zgodnie z reg mają 60 dni na wybór + 14 dni na info, a to zahacza o maj.

A potem jeszcze 6 miesięcy trwa w Przeagencji wysłanie nagród ( patrz : BIC Tesco z X 2016 emotka

Coś o tym wiem...  emotka

a z abc kiedy mają być ?

wczoraj  emotka

a ktoś z forum wygrał? bo nikt się chyba nie chwalił wynikami  Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6330898 Napisano: 09.03.2017 12:18:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Carrefour bic i activia abc były wyniki?

Nie...i zakladam ze bic`a długo nie bedzie. Zgodnie z reg mają 60 dni na wybór + 14 dni na info, a to zahacza o maj.

A potem jeszcze 6 miesięcy trwa w Przeagencji wysłanie nagród ( patrz : BIC Tesco z X 2016 emotka

Coś o tym wiem...  emotka

a z abc kiedy mają być ? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6330870 Napisano: 09.03.2017 11:28:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

bzowapani napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Odbierał już ktos kosmetyki z RMF FM-u?

Też jestem ciekawa jeśli tak to z jakiego miasta ? emotka

ciekawe, czy już rozdali te "setki" nagród, kilka osób tylko sie pochwaliło...

Ja i moja mama wygrałyśmy po jednym zestawie emotka  wczoraj przyszedł mail z kodem Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6330732 Napisano: 08.03.2017 23:02:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
norweska20 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

belca napisał(a): Serdecznie gratuluję naszej forumowiczce wygrania Pandity Bandity w konkursie Colgate biedronka!!! I'm SO PROUD!!!! emotka emotka emotka emotka

Ja również gratuluję  emotka emotka emotka
...i szerokości moja droga koleżanko! emotka

Dołączam się do gratulacji!!!  emotka  A wiadomo kto? emotka

powiało tajemnicą dla wtajemniczonych...więc nie wiem komu ale gratuluje kreatywnego pomysłu na wygraną emotka

moje gratki dla laureatki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6330440 Napisano: 08.03.2017 13:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleopatra napisał(a):

olimpica83 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Info o kosmetykache na RMF żeby pisać 

Jak będą informować laureatki, czy będzie e-mail o wygranej?

tego nikt nie wie, bo nie ma regulaminu, nie informują o tym na antenie....przy wysyłaniu odpowiedzi podajecie nr telefonu, adres, e-mail....więc pewnie jakoś nagroda dojdzie jak wygracie....

nagrody trzeba odebrać w aptece ZIKO - w formularzu zgłoszeniowym się wybiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6330297 Napisano: 08.03.2017 11:56:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i znów nic nic nic nicemotka  jeszcze nigdy nic z treamline nie wygrałam emotka emotka
i znów kolejna porażkaemotka i w dodatku w dzień kobietemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6330281 Napisano: 08.03.2017 11:50:40 w Biedronka

Monika11 napisał(a):

elmo napisał(a):

Czy z Colgate wszyscy macie SMS o tej samej godzinie? 

3 sms-ki o 11.35

Dziękuję  emotka Brawo WY  emotka

czyli kolejny konkurs bez nagrodyemotka
gratki dla laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329511 Napisano: 06.03.2017 21:11:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Barimor napisał(a):

Czy z DC Wedel przychodzą zwrotki? Albedo cos nawala...

wczoraj rano wysłane zgłoszenie, a dopiero dziś po południu sms zwrotny emotka
denerwuje mnie ta loteria, bo nie wiem czy dociera czy nie i takie długiiiieeee czekanie  Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329442 Napisano: 06.03.2017 19:02:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

asie90 napisał(a):

olunka napisał(a):

mam zwrotkę z C4 Wedel. sms wysłany wczoraj

czy to jest sms od "Info"?  emotka

tak

ale nie przychodzą zaraz do mnie dziś przyszły smsy zwrotne po kilu godzinach Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329399 Napisano: 06.03.2017 17:37:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
marzena2210 napisał(a):

Łakocie ktorych nie dostane candyking bo kupiłam jakies zelki w torebce candy a to miały być na wagę emotka

miały być dowolne słodycze candyking w biedronce - u mnie tak trudno kupić były tylko w słoiku i takie zgłosiłam emotka  
i wygrałam 1kg łakoci  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329396 Napisano: 06.03.2017 17:35:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
madzia1-s napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

1 kg słodyczy marki CANDYKING emotka

I jeszcze vouchery do kina  emotka

candyking Łakocie mam @ emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329345 Napisano: 06.03.2017 16:05:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i znów tydzień rozpoczełam od pustek  emotka  od nicościemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329164 Napisano: 06.03.2017 10:38:59 w Carrefour konkursy
danaaa napisał(a):

violka88 napisał(a):

dziś rano wysłalam zgłoszenie na loterię wedel i dziś nie przyszła zwrotka potwierdzająca emotka  a Wam z dzisiaj przychodzi?????

też nie dostałam emotka  ( wysyłałam około 9:00 z orange)

ja wysłałam z T-mobile i nadal cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329156 Napisano: 06.03.2017 10:27:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pierwszy komin z lays  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329145 Napisano: 06.03.2017 10:15:39 w Carrefour konkursy
dziś rano wysłalam zgłoszenie na loterię wedel i dziś nie przyszła zwrotka potwierdzająca emotka  a Wam z dzisiaj przychodzi????? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329142 Napisano: 06.03.2017 10:01:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

violka88 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dobrze kojarzę, że wyników z 2 etapu Kinder Bueno można spodziewać się w piątek? emotka

Tak, 10.03

czy w tym konkursie trzeba mieć paragon na każdy etap?

W ogóle paragon nie jest wymagany

dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329138 Napisano: 06.03.2017 09:55:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dobrze kojarzę, że wyników z 2 etapu Kinder Bueno można spodziewać się w piątek? emotka

Tak, 10.03

czy w tym konkursie trzeba mieć paragon na każdy etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6329003 Napisano: 05.03.2017 22:53:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

violka88 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

kamil17 napisał(a):

andii napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy ja dobrze rozumiem że jak juz jestem zarejestrowany w akcji zbierania punktów Develey i kupie teraz musztarde i wysle im paragon na e-mail to dodadzą mi 5 pkt. ?? ktoś próbował ??

niby tak, ale teraz 5 pkt dają za te male musztardy, a w loterii one nie biora udzialu (w loterii tylko musztardy premium, duze sloiki)

ja na musztardzie bawarskiej mam kod-5pkt i bierze udział w loterii

emotka kurde  ciężkie to dla mnie

jak co to dam Ci ten kod -jak zgłoszę swój udział w loterii

Bo te kody to na wszystkim produktach do niedawna były, ale juz coraz mniej tych opakowan z kodami. taki kod daje 5 pkt wystarczy wprowadzic go na swoim profilu. Dodatkowe pkt mozna tez zdobyc odpowiadajac na pytania tygodnia (2 pyt po 1 pkt dot produktow i zagadka filmowa).
A to o co pytales wczesniej to sa produkty miesiaca, ktore po zakupie wysyla sie paragon i dostaje sie równiez 5 pkt, mimo, ze nie maja one kodow. 

Nie wiem czy dobrze to wytlumaczylam, bo troche to jest skomplikowane vemots/tongue.gif

czy gdzieś na opakowaniu musztardy pisze że jest premium, bo na produktach promocyjnych pokazanych w regulaminie nie ma żadnej informacji o premium?????  
czy ktoś wie, o jakiej wadze są te musztardy premium???? bo mi się wydaje, że to same co były kiedyś podpisane 5 punktów

na opakowaniu nie ma, ale roznia sie wygladem, male (190 g )wygladaja tak: http://develey.pl/produkt-miesiaca
a duże/premium (270/280 g) tak: https://www.trafny-wybor.pl

dzięki za info emotka
to chyba te foto wyżej z5to premium
Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6328997 Napisano: 05.03.2017 22:41:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

kamil17 napisał(a):

andii napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy ja dobrze rozumiem że jak juz jestem zarejestrowany w akcji zbierania punktów Develey i kupie teraz musztarde i wysle im paragon na e-mail to dodadzą mi 5 pkt. ?? ktoś próbował ??

niby tak, ale teraz 5 pkt dają za te male musztardy, a w loterii one nie biora udzialu (w loterii tylko musztardy premium, duze sloiki)

ja na musztardzie bawarskiej mam kod-5pkt i bierze udział w loterii

emotka kurde  ciężkie to dla mnie

jak co to dam Ci ten kod -jak zgłoszę swój udział w loterii

Bo te kody to na wszystkim produktach do niedawna były, ale juz coraz mniej tych opakowan z kodami. taki kod daje 5 pkt wystarczy wprowadzic go na swoim profilu. Dodatkowe pkt mozna tez zdobyc odpowiadajac na pytania tygodnia (2 pyt po 1 pkt dot produktow i zagadka filmowa).
A to o co pytales wczesniej to sa produkty miesiaca, ktore po zakupie wysyla sie paragon i dostaje sie równiez 5 pkt, mimo, ze nie maja one kodow. 

Nie wiem czy dobrze to wytlumaczylam, bo troche to jest skomplikowane vemots/tongue.gif

czy gdzieś na opakowaniu musztardy pisze że jest premium, bo na produktach promocyjnych pokazanych w regulaminie nie ma żadnej informacji o premium?????  
czy ktoś wie, o jakiej wadze są te musztardy premium???? bo mi się wydaje, że to same co były kiedyś podpisane 5 punktów Wyświetl w wątku >>
0 0