Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika violka88

violka88

#6389568 Napisano: 14.08.2017 12:49:45 w Smolar
czy z loterii ogólnopolskiej Tiger - byli już laureaci powiadamiani ???? bo chyba nikt się na forum nie chwaliłemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6389545 Napisano: 14.08.2017 12:02:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
brak wygranych a bardzo dużo problemów na głowie - czy może być odwrotnie...... Wyświetl w wątku >>

violka88

#6389090 Napisano: 12.08.2017 15:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

eviolka88 napisał(a):

czy w loterii Lays może jedna osoba wygrać kilka razy czy tylko jeden raz????wygrałam 100zł i ciekawe czy jeszcze mi się uda raz taka kasę wygrać?

ja wygrałam dwa razy ale z innych dni

Na te same dane?

tak

a czyli można emotka  to super emotka  dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6389078 Napisano: 12.08.2017 14:32:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w loterii Lays może jedna osoba wygrać kilka razy czy tylko jeden raz????
wygrałam 100zł i ciekawe czy jeszcze mi się uda raz taka kasę wygrać? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6388143 Napisano: 09.08.2017 23:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otrzymał już ktoś bidon???? czy to był ten zestaw za 360zł  czy samo wino??? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6388094 Napisano: 09.08.2017 21:48:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
jakiś cud pierwszy raz udało mi się wygrać z laysów emotka  ja mam 100 i mąż ma 100emotka Wyświetl w wątku >>

violka88

#6387173 Napisano: 07.08.2017 17:26:12 w Smolar
iszhara napisał(a):

ongis napisał(a):

luko922 napisał(a):

superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

karola-00 napisał(a):

nikt nie wygrywa na forum z Coli ?

jeden głośnik padł na forum - tyle znalazłam w MDW

Na 30 paragonów  ... emotka  wciąż 30 szans na samochód mam  emotka

A ciekawe z jakich dni w ogóle powiadamiali już. 

Na pewno za 2 lipca

Raczej sierpnia emotka

ja również ok. 30 zgłoszeń wysłałam - i nicemotka  marnie widzę tą loterie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6387154 Napisano: 07.08.2017 16:48:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
udało się mam głośnik z ITMemotka Wyświetl w wątku >>

violka88

#6386217 Napisano: 04.08.2017 11:51:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw kosmetyków Nivea za opinię Nivea Sun (dziś przyszedł mail z info ok godz. 11 ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6386215 Napisano: 04.08.2017 11:50:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw kosmetyków Nivea za opinię Nivea Sun (dziś przyszedł mail z info ok godz. 11 ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6386212 Napisano: 04.08.2017 11:45:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy przychodzą wam potwierdzenia na maila z loteria żywiec ???? kiedyś mi przychodziły a wczoraj ani dziś nic na maila nie przyszło emotka  albo mi coś z pocztą szwankuje - interia emotka

Też z wczoraj nie mam, ale też mam pocztę na interii, więc pytanie czy tu problem czy tu...

z wczoraj z żywca dalej nie mam - ale dziś zgłoszony kod po 20 minutach jednak przyszło potwierdzenie na maila  emotka  ciekawe co z wczoraj zgłoszonymi, ale jak chyba jednak coś z pocztą, bo jak teraz sprawdziłam to z innych konkursów też nie poprzychodziły wszystkie potwierdzenia emotka

dopiero teraz pojedynczo zaczynają przychodzić z wczoraj potwierdzenia na maila - poczta interia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6386211 Napisano: 04.08.2017 11:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy przychodzą wam potwierdzenia na maila z loteria żywiec ???? kiedyś mi przychodziły a wczoraj ani dziś nic na maila nie przyszło emotka  albo mi coś z pocztą szwankuje - interia emotka

Też z wczoraj nie mam, ale też mam pocztę na interii, więc pytanie czy tu problem czy tu...

z wczoraj z żywca dalej nie mam - ale dziś zgłoszony kod po 20 minutach jednak przyszło potwierdzenie na maila  emotka  ciekawe co z wczoraj zgłoszonymi, ale jak chyba jednak coś z pocztą, bo jak teraz sprawdziłam to z innych konkursów też nie poprzychodziły wszystkie potwierdzenia emotka

dopiero teraz pojedynczo zaczynają przychodzić z wczoraj potwierdzenia na maila - poczta interia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6386195 Napisano: 04.08.2017 11:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

violka88 napisał(a):

z wczoraj z żywca dalej nie mam - ale dziś zgłoszony kod po 20 minutach jednak przyszło potwierdzenie na maila  emotka  ciekawe co z wczoraj zgłoszonymi, ale jak chyba jednak coś z pocztą, bo jak teraz sprawdziłam to z innych konkursów też nie poprzychodziły wszystkie potwierdzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6386187 Napisano: 04.08.2017 10:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy przychodzą wam potwierdzenia na maila z loteria żywiec ???? kiedyś mi przychodziły a wczoraj ani dziś nic na maila nie przyszło emotka  albo mi coś z pocztą szwankuje - interia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6385895 Napisano: 03.08.2017 13:34:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy umiecie wysłać zgłoszenie konkursowe tiger? emotka bo mnie od wczoraj stronka nie działa, nawet na różnych przeglądarkach emotka  a Wy wysyłacie??????

u mnie działa

dzięki emotka  teraz już działa emotka  ale wczoraj wieczorem i rano nie można było wysłać  Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6385772 Napisano: 03.08.2017 09:53:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie czy umiecie wysłać zgłoszenie konkursowe tiger?emotka
bo mnie od wczoraj stronka nie działa, nawet na różnych przeglądarkach emotka  a Wy wysyłacie?????? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6384078 Napisano: 29.07.2017 15:20:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
witam, mam pytanie dotyczące konkursu Danio za 10zł 
wysłałam mms z foto i nie przychodzi mi potwierdzenie, czy tam trzeba coś napisać w temacie ????
a Wy jak wysyłacie te foto z Danio? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6383537 Napisano: 27.07.2017 19:06:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
violka88 napisał(a):

luckymen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

violka88 napisał(a):

bruce napisał(a):

tytomaszszczescie napisał(a): Cono Sur: Bidon? a miały być zestawy kaski, okulary, plecaki

Rzeczywiście strona konkursowa podaje inne nagrody, o bidonach mowy tam nie ma... emotka  Regulamin zawiera zapis: "20 nagród I stopnia w postaci akcesoriów rowerowych o wartości 381,00 zł brutto każda". Tyle wart jest bidon? Może pozłacany jest? emotka  Albo zawiera jedyne w swoim rodzaju logo sponsora/organizatora? emotka

mi się wydaje, że pisząc bidon im chodziło o zestaw  380 zł może dołożyli również  bidon, a tak napisali, aby zmieścić się w jednym sms, aby tekst był krótki . W dodatku odpisując na sms piszemy INFO.2 czyli druga nagroda. Więc myślę sobie, że INFO.1 piszą osoby wygrywajace rowery, a INFO.2 osoby wygrywające zestawy z bidonem. To moje zdanie emotka  

na rower dostałam INFO.1na bidony INFO.2ale myślę, że chodziło o wino 
zwłaszcza, że dużo tych bidonów poszło, a miało być tylko 20 z kaskami

potwierdzam słowa swoje i j.w emotka pewnie będzie zestaw wino + bidon

no to według mnie wino to INFO.3 bo to nagroda III kategorii

a czy dostał ktoś inne info niż wygrany bidon czy rower? może dostał ktoś info że wygrał wino?
chyba że oni rozdali tylko rowery i same bidony. Trzeba do nich zadzwonić i się dowiemy co kryje się za tymi Bidonami emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

violka88

#6383535 Napisano: 27.07.2017 19:02:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
luckymen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

violka88 napisał(a):

bruce napisał(a):

tytomaszszczescie napisał(a): Cono Sur: Bidon? a miały być zestawy kaski, okulary, plecaki

Rzeczywiście strona konkursowa podaje inne nagrody, o bidonach mowy tam nie ma... emotka  Regulamin zawiera zapis: "20 nagród I stopnia w postaci akcesoriów rowerowych o wartości 381,00 zł brutto każda". Tyle wart jest bidon? Może pozłacany jest? emotka  Albo zawiera jedyne w swoim rodzaju logo sponsora/organizatora? emotka

mi się wydaje, że pisząc bidon im chodziło o zestaw  380 zł może dołożyli również  bidon, a tak napisali, aby zmieścić się w jednym sms, aby tekst był krótki . W dodatku odpisując na sms piszemy INFO.2 czyli druga nagroda. Więc myślę sobie, że INFO.1 piszą osoby wygrywajace rowery, a INFO.2 osoby wygrywające zestawy z bidonem. To moje zdanie emotka  

na rower dostałam INFO.1na bidony INFO.2
ale myślę, że chodziło o wino 
zwłaszcza, że dużo tych bidonów poszło, a miało być tylko 20 z kaskami

potwierdzam słowa swoje i j.w emotka pewnie będzie zestaw wino + bidon

no to według mnie wino to INFO.3 bo to nagroda III kategorii Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

violka88

#6383528 Napisano: 27.07.2017 18:40:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

mi się wydaje, że pisząc bidon im chodziło o zestaw  380 zł może dołożyli również  bidon, a tak napisali, aby zmieścić się w jednym sms, aby tekst był krótki . W dodatku odpisując na sms piszemy INFO.2 czyli druga nagroda. Więc myślę sobie, że INFO.1 piszą osoby wygrywajace rowery, a INFO.2 osoby wygrywające zestawy z bidonem. To moje zdanie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0