Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika violka88

violka88

#6396975 Napisano: 31.08.2017 11:05:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
A jednak DHL wozi  dziś Plecak/tornister i wyprawka emotka syn zachwycony i ja szczęśliwa
Podziw dla organizatorów za szybkość wysyłania i przykład dla innych agencjiemotka (konkurs Mlekołaki w C4) Wyświetl w wątku >>

violka88

#6396815 Napisano: 30.08.2017 22:43:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

violetta napisał(a):

bruce napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy ktoś wie co wozi DHL, bo dostałam sms, że jutro DHL będzie z paczuszką emotka ciekawe co to będzie???

Moskala też szuka w "Szukam". emotka

wydaje mi się, że Mlekołaki  z C4 już ślą plecaki i torby

emotka Na takie nietępe tempo to bym nie wpadła! emotka  Byłoby super! emotka

jeśli to tornister z konkursu Mlekołaki to rewelacja - emotka idealnie na rozpoczęcie roku szkolnego dla syna emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

violka88

#6396799 Napisano: 30.08.2017 22:16:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wie co wozi DHL, bo dostałam sms, że jutro DHL będzie z paczuszką emotka ciekawe co to będzie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6396399 Napisano: 29.08.2017 22:15:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
mam jeszcze siedzisko z liptona emotka to cud emotka Wyświetl w wątku >>

violka88

#6396195 Napisano: 29.08.2017 14:38:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
po ostatnich porażkach udało się wygrać plecak z wyprawką z Mlekołaków dla syna emotka telefon rano ok. 9 Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6395876 Napisano: 28.08.2017 18:27:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tymbark zero emotka
Grześki zeroemotka
Lays zeroemotka
Milko zeroemotka
inne konkursy NIC czyli zeroemotka tylko iść i płakać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6395287 Napisano: 26.08.2017 22:49:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

czy te vouchery do multikina z coli #smakwakacji trzeba wydrukować czy mogę tylko spisać kod  i podać w kasie ??

wszystkie chwyty dozwolone ja pokazuje w telefonie

a żeby odebrać  nagrodę rzeczową np ręcznik to też mogę tylko spisać kod czy muszę wydrukować całość???? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6395084 Napisano: 25.08.2017 22:19:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic nic nic nic emotka żadnych wygranych zupełnie brakemotka emotka emotka a problemów multum 
dlaczego nie ma odwrotnieemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6394626 Napisano: 24.08.2017 23:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

edith napisał(a):

Kiedy mają informować z kolejnego  etapu z Auchan? Mam też pytanie odnośnie Nestle porusza,niema jeszcze wyników z losowania z 21 czerwca ,czy oni informują o weryfikacji paragonów?I do kiedy mają czas wysyłać nagrody z tego etapu? Za odpowiedzi dziękuję  emotka emotka

Z Auchana podejrzewam,że maile będą jutro emotka Dziękuję  emotka  

Kiedy mają informować z kolejnego  etapu z Auchan? Mam też pytanie odnośnie Nestle porusza,niema jeszcze wyników z losowania z 21 czerwca ,czy oni informują o weryfikacji paragonów?I do kiedy mają czas wysyłać nagrody z tego etapu? Za odpowiedzi dziękuję  emotka emotka

ja również czekam na wyniki z 21 czerwca, nikt mnie nie informował o weryfikacji paragonów, ale myślę że wszystko było ok, nadal czekam na voucher do decathlonu - mam nadzieję, że jeszcze w sierpniu dojedzie  Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6394592 Napisano: 24.08.2017 22:07:36 w Dyskusje o loteriach
alaalicja napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

bruce napisał(a):

mirai napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Jeśli nie będzie ani jednej wygranej na forum to wiedz, ze cos się dzieje emotka

Nie znam się na prawdopodobieństwie, ale na 100 osób przynajmniej jeden z forumowiczów powinien być wygranym - przynajmniej tak mi się wydaje emotka . Ja już się w to nie wliczam - maila
dzikuska21 napisał(a):

bruce napisał(a):

mirai napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Jeśli nie będzie ani jednej wygranej na forum to wiedz, ze cos się dzieje emotka

Nie znam się na prawdopodobieństwie, ale na 100 osób przynajmniej jeden z forumowiczów powinien być wygranym - przynajmniej tak mi się wydaje emotka . Ja już się w to nie wliczam - maila brak...

Tez tak uważam, raczej to niemożliwe, żeby na forum nie było ani jednego laureata przy tak dużej ich ilości.

a dobre dobre - o tym nie pomyślałam

brak...

Tez tak uważam, raczej to niemożliwe, żeby na forum nie było ani jednego laureata przy tak dużej ich ilości.

a dobre dobre - o tym nie pomyślałam

Hm... U mnie i matematyką i ze szczesciem nie bardzo ;( A jakie jest prawdopodobienstwo mieć na imie Wichard i wygrac w Ż? Okazuje się że duże emotka  Wichard gratki for you emotka  Przynajmniej poznaje nowe imiona emotka

a tak liczyłam na tego żywca - mężuś całe lato opijał się tym piwkiem, a tu nicemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6394307 Napisano: 24.08.2017 13:56:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://zywiec.com.pl/wyniki
pojawiły si e jakieś wyniki ale tylko 4 osoby Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6393557 Napisano: 22.08.2017 22:49:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Niebieska_Laguna napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie do laureatów konkursu Daniu z Carrefora - wygrałam poduszkę,  wchodzi wam formularz do wypełnienia mi się tylko otwiera główna strona http://konkursy.navdsgn.com/  nie wiem co zrobić, bo pierwszy raz u nich wygrałam - proszę o pomoc emotka

A nie powinno być: http://konkursy.navdsgn.com/wyslijfotke ?

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6393551 Napisano: 22.08.2017 22:31:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
mam pytanie do laureatów konkursu Daniu z Carrefora - wygrałam poduszkę,  wchodzi wam formularz do wypełnienia mi się tylko otwiera główna strona http://konkursy.navdsgn.com/  nie wiem co zrobić, bo pierwszy raz u nich wygrałam - proszę o pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6392643 Napisano: 21.08.2017 14:53:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anetka129 napisał(a):

czy wam również przyszło oświadczenie do odesłania  wraz z numerem dowodu i urzędem skarbowym  z konkursu lewiatana wygrana karta media expert ?

tak do mnie również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6392603 Napisano: 21.08.2017 13:57:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dojechał również zestaw z nivea za opinie Nivea Sun (3 sztuki) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6392555 Napisano: 21.08.2017 13:13:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia676 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące nagród gwarantowanych za kody z caca coli  https://smakwakacji.woah.commam 20 kodów, marzy mi się ręcznik ale nie mogę wygenerować vouchera bo nie ma nic w mojej okolicy, a jak obserwuję ilośc dostępnych ręczników to ciągle maleje, więc nie wiem  co robić?????? czy oni rzucą jakieś ręczniki np do Rybnika????wie ktoś coś??????

nie ma czego żałować, tandetne te ręczniki jakby z plastiku

monia676 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące nagród gwarantowanych za kody z caca coli  https://smakwakacji.woah.commam 20 kodów, marzy mi się ręcznik ale nie mogę wygenerować vouchera bo nie ma nic w mojej okolicy, a jak obserwuję ilośc dostępnych ręczników to ciągle maleje, więc nie wiem  co robić?????? czy oni rzucą jakieś ręczniki np do Rybnika????wie ktoś coś??????

nie ma czego żałować, tandetne te ręczniki jakby z plastiku

azaflora napisał(a):

nadeim napisał(a):

violka88 napisał(a):

dostawy już chyba nie będzie, bo pewnie taka ilość jest już dostępna w tych kioskach co zostały na liście, jedynie możesz liczyć że ktoś nie odebrał nagrody wciągu 30 dni w twoim kiosku i pojawi się znowu do odebrania u ciebie.

mnie kioskarka powiedziała, że jednorazowo przywieźli jej całość nagród przewidzianych dla jej punktu i "dokładek" nie będzie

dziękuję za info emotka chyba wybiorę coś innego Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6392538 Napisano: 21.08.2017 12:50:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie dotyczące nagród gwarantowanych za kody z caca coli  https://smakwakacji.woah.com
mam 20 kodów, marzy mi się ręcznik ale nie mogę wygenerować vouchera bo nie ma nic w mojej okolicy, a jak obserwuję ilośc dostępnych ręczników to ciągle maleje, więc nie wiem  co robić?????? czy oni rzucą jakieś ręczniki np do Rybnika????
wie ktoś coś?????? Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6392511 Napisano: 21.08.2017 12:04:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
anirak napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

mini mini głośnik z loterii Warki w itm. mniejszy od piłeczki od ping-ponga

U mnie to samo, lupę musiałam wziąć, by go dojrzeć  emotka

u mnie również taka miniaturkaemotka
na osłodę dojechała paczuszka słodyczy dr Gerard emotka duży fajny zestaw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

violka88

#6390976 Napisano: 17.08.2017 17:35:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
taka susza w konkursach - tylko kampania z trnd z jogurtami oraz purina emotka na pocieszenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

violka88

#6389727 Napisano: 14.08.2017 18:07:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa96403 napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

Ma ktoś maila z konkursu Tauron i  mógłby mi podać gdzie mogę do nich napisać? Wydaje mi się, że to ja jestem na liście, ale maila brak..

[email protected]

czy z ostatniego etapu też już powiadamiali? ja zgłoszenie wysyłałam w sobotę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0