Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam kupiony opakowanie promocyjne z naklejką ale nie mogę znależć kodu?????
nie wiem czy ja nie widzę czy jej tam nie ma
ktoś pomoże????? Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli mam dwa paragony bez użyteczne których nie mogę wysłać i tak nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie zapis
Komisja dokona rozstrzygnięcia Konkursu w terminie do dn. 22 10.2018 r Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ciekawe czy doładowania też poszły? Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez sensu - jesli nie wygrałam to już nie moge grać - ten konkurs bardzo dziwny Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wyskakuje mi komunikat
Podawane przez Ciebie imię i nazwisko zostało już wcześniej użyte z innym adresem email, numerem telefonu oraz numerem konta bankowego.
Upewnij się, czy wpisujesz poprawne imię i nazwisko. Wróć do formularza i
popraw dane, aby móc wysłać swoje zgłoszenie.
Nie wiem co zrobić - bo jeszcze nic nie wygrałam z winiary - wysłałam na początku wrzesnia tylko 1 zgłoszenie i ono było w rezerwie i NIC nie wygrałam wiec chcę wysłać nowe zgłoszenie z wczorajszych zakupów winiary i nie mogę wysłać - czy ktoś mi doradzi co mam zrobić???? Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Winiary wszyscy wygrywają - ale nie ja...
z netto dużo nagród- ja NIC.....
z lindt - oczywiście nie wygrałam....
z nivea - tyle zgłoszeń wysłanych - bez wygranych
z loterii Kamis przy każdych zakupach do koszyka 3przyprawy pakuję - już w kuchni wszyskie półki Kamisem wypełnione - ale WYGRAĆ nie mogę
i tak mogę wymieniać i wyliczać i bez nagród i bez wygranych nadal jestem nadzieja na wygrane już umiera.... Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nawet nie mam sił wyliczać ile zgłoszeń wysłałam z różnych konkursów i loterii i NIC nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba że będą wysyłać pojedynczo?
pamięta ktoś jak oni wysyłają info wszystkim czy pojedynczo ? Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no jak po jednym czy po dwóch dniach można ogarnąć tysiące zgłoszeń..więc aby wygrać trzeba mieć DUUUżżżo szczęścia. - to moje zdanie Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tyle zgłoszeń wysłałam i tylko książki wpadły Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłam na wakacjach więc grałam tylko w ostatnie dni ale nic się nie udało złapać a tak marzę o takiej huśtawce
mogliby też w innych konkursach takie nagrody rozdawać....
no nic żywię nadzieję na rezerwę.. nadzieją umiera ostatnia... Wyświetl w wątku >>
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
violka88
Postów 2682
Punkty karne 0
Konkursy dodane
violka88
Postów 2682