Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj apetyt zdecydowanie rośnie w miarę jedzenia. Mi wydawało się, że po 1 podejściu mam patent. Mają fajne pytania, odpowiadało mi się wyjątkowo lekko i z humorem. Ale się rozczarowałam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, drugi raz pod rząd wygrała osoba, która nazywa się dokładnie tak jak ja (i imię i nazwisko) za panieńskich czasów.
Na fb wręcz płaczą, że dostają te same osoby. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się udało za pierwszym razem, za drugim już nie. Dzisiaj dałam z siebie wszystko. Najlepsze teksty, proza, wierszyki, z humorem, do wyboru, do koloru. Lepiej już nie potrafię. I zonk. Wielkie zero. Z gorszym tekstem trafiłam duuużą nagrodę w innym konku. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lizałam i też nie pomogło Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie, trzeba się było umawiać, kiedy która wysyła Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 28 włącznie
Nasze trzy nadzieje się wykluczają chyba co nieco Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A już takie dzwonienie to masakra. Patrzę się w ten telefon i nic. Wrzucili by na stronę. Pomarudziłabym trochę, że nie wygrałam, ale poszłoby szybko i miałabym z głowy. A tak się głupia łudzę. I męża jeszcze molestuję, żeby pilnował swojego telefonu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to samym myślałam,
Czy najpierw powaidamiaja wszystkich z bizuterią wg dni, a pozniej wszystkich z laptooami?
Cz Jada całym dniem, tzn., 22 - bizuteria i laptop, 23 - bizuteria i laptop itd?
PS> chyba rzucam konki smsowe, za dużo mnie to kosztuje
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy kreatywny, jest wg mnie nie fair, bo subiektywny. Ważne by było zgodnie z regulaminem. Nie lubię, jak najpierw takowy układają a później się nie trzymają.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mi się wydaje. Czyli wygrana biżuteria oznacza koniec szans na laptopa... dla jednego członka rodziny Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chciałabym, żebyś mnie źle zrozumiała. Ja naprawdę jestem wdzięczna za to, że dzielisz się takimi informacjami Bo, może właśnie za ambitna jestem... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z całego serca Ci gratuluję, ale takie informacje mnie po prostu osłabiają Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi za te informację, co zmniejsza moją nerwację
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serio - moje oczekiwania się zmniejszyły/urealniły po wczorajszym segregatorze z prymatu Wyświetl w wątku >>