Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam, żeby było ładniej ;/ Pogrubić dzisiejsze wyniki.
Sprawdzam dzisiaj teorię, czy wygram coś na nowo założone konto. Zagrałam na brata w konkursie z wakacjami (tu może być mylące, bo to konk ze zdjęciami) i czekoladowych kosmetykach. Zobaczymy jak wyjdzie.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie zawsze były o czasie, 1 raz było opóźnienie, ale poprzedzone mailem od rossnetu z uprzedzeniem. Odbierałam 5 razy w ciągu ostatnich 3 miesiącach, w 2 sklepach Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z mojej obserwacji, dużo więcej czasu zajmuje mi wyszukiwanie konkursów (ich analiza w tłumie innych), niż pisanie odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, to chyba pierwsze dziecko Cię czeka. Ja przy kompie mam czas posiedzieć dopiero odkąd mój mały ma rok. Siedzenie non stop na necie przy niemowlaku? NIEMOŻLIWE.
Nie siedzę tylko w domu, pracuję na 3/4 etatu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli kwestia doświadczenia? Czy świadomość, która agencja organizuje i pisanie pod gusta?
Ja mam krótki staż konkursowy (2,5 miesiąca), doświadczenia brak dużego, wiedza na temat gustów agencji zerowa. Na rossnecie wygrywam czasami, od połowy grudnia naliczyłam 5 nagród.
W innych konkach idzie mi lepiej. Najczęściej jest to drobnica, ok 15 nagród wartości 100 - 200 zł (czasami nie wiem jak je wycenić) i jedna duuuża I stopnia. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem o co chodzi
Z tego co pamiętam w Garnierze, chyba było z 500 osób. Myślisz, że nie dali rady?
Bo na czytanie 7 000 odpowiedzi nie liczę.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc myślę, że tutaj czytali.
Ale jak tutaj poszło dobrze, to w arielu 3xwielkie zero. A posłane teksty też były niezłe, ale myślę, że przy 7000 losowali.A kapsuły by się przydały.
Idę szukać paragonu na garnier.
Teraz pewnie znowu nic nie wygram w Rossnecie przez 3 miesiące. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już wiem, gdzie leży mój błąd, bo mam taką naturę, że się ZAWSZE staram. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od paru dni analizuję (taki umysł), dlaczego mi w rossnecie nie idzie. Nie kupują tego, co sprawdza mi się w innych konkursach. Nie ukrywam, że wysyłam odpowiedzi na 3 osoby, różne. Zwykle jest jeden wierszyk, pozostałe to proza. Staram się, żeby było inteligentnie (to mi się nie raz sprawdziło), ale z poczuciem humoru. Nie mówię, że w innych konkach wygrywam zawsze, ale zwykle kilka razy w tygodniu coś wpadnie, były takie tygodnie, że wpadało coś codziennie. A na rossnecie nic ostatnio. Albo nie kupują mojego stylu (za bardzo wysublimowany, bądź za mało), albo piszę za krótko (na ile znaków zwykle coś piszecie? To moja ostatnia teoria), albo tylko losują.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I znowu brakuje mi tu lubię to Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to trochę nam pojechałaś Ale ciutkę wg mnie bez zrozumienia naszych intencji, które świetnie wyjaśniła aerdna. Można było dać pytanie: Opowiedz, za co kochasz podpaski Bella i ile razy dziennie je zmieniasz? Ale zażyczyli sobie metamorfozę... Ładniejsza, strawniejsza... Mimo, że nijak ma się do produktu Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie Bella ma słabe produkty. A już taki konk dla podpasek, to dorabianie ideologii i próba zrobienia z marki czegoś, czym nie jest i nie będzie. Dziękuję, nie używam i nie będę. Wam życzę powodzenia naturalnie Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ten sobie darowałąm, inną kawę pijam. Dziewczyny, powodzenia, trzymam kciuki.
Mam nadzieję, że jutro rossnet się na mnie odobrazi i może w końcu coś wpadnie. Nie wybrzydzam, czy ariel (byle nie rabat), czy garnier, wsio ryba. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, jestem na takim etapie, że niby się wkurzam, ale tak naprawdę zaczyna to po mnie spływać. To są zupełnie niepotrzebne nerwy. Im więcej gram, tym statystycznie mam więcej szans na wygranie. Tylko odczuwam już zmęczenie materiału... i chęci już nie te.
Wyświetl w wątku >>