Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie mia, tam jeszcze dużo podejsc zostało
Oni dopuszczają wierszyki limerykopodobne. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wygrał taki oto, niespełniający wymogów formalnych:
LATEM W ŁOMIANKACH PRZEZ BALKONU SZCZEBLE
OPALAŁ SIÊ STUDENT KUJ¡C ALGEBRÊ
A GDY SŁOÑCE BLASK STRACIŁO
PRAWDÊ ODKRYŁ NIEZBYT MIŁ¡
ŻE Z HOMO SAPIENS ZAMIENIŁ SIÊ W ZEBRÊ Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie miałąm tak, ale moim zdaniem pisać i dzwonić do kwatery głównej. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trampku, monia676 pierwsza się zgłosiła do piątku, może wybierzesz inny dzień? Myślę, że jeżeli ktoś może w niedzielę rano, to jest to niezły termin, bo może inni będą świętować...
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
środa
10.00 - nocti
20.00 - wolne
czwartek
10.00 - aneta2208
20.00 - wolne
Powodzenia
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a bardziej szczegółowo? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O po miejscowości widzę, że prawie sąsiadki jesteśmy
Mój mąż w kreatywnych nie chce grać. A mi się lepiej i częsciej wygrywa, jak piszę w formie męskiej
Gratulacje dla wszystkich i smacznego dla dzieciaczków Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Qua ja to wszystko wiem... I nagroda też nie jest niewiadomo jaka, bo za 20 zł, to będą z 4 słoiczki. Tylko mój mały je tylko gerbera, więc by się przydały. Tyle...
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widocznie mam słaby dzień, jeśli mój żart nie był oczywisty Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7 podwójnych nazwisk naliczyłąm, z czego chyba 5 lub z 6 z tych samych miejscowości. Ja też gram na męża, ale do tej pory jak on wygrywał to ja nie.
Mam nowy pomysł, zgram na koty, one ludzkie imiona mają Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzyłam się, bo u mnie zero, a inne rodziny dostały po 2 wygrane.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próba uzyskania połączenia ze Zwycięzcą podejmowana jest co najmniej dwukrotnie w ciągu jednej godziny, przy czym za każdym razem oczekiwanie na połączenie powinno obejmować co najmniej 5 sygnałów przy sygnale braku odpowiedzi ze strony Zwycięzcy. W przypadku sygnału zajętości, następna próba połączenia zostanie przeprowadzona po 5 sekundach. W przypadku braku któregokolwiek z ww. sygnałów lub zgłoszenia skrzynki poczty głosowej podejmowana jest ponownie próba połączenia, po upływie 1 dnia co najmniej dwukrotnie. W przypadku rozłączenia połączenia w trakcie rozmowy próba ponownego połączenia podejmowana jest wg wyżej opisanej procedury. W wypadku braku możliwości uzyskania połączenia telefonicznego ze Zwycięzcą zgodnie z opisaną powyżej procedurą, zostanie on poinformowany za pomocą SMS-a na numer telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy o terminie (wyrażonym w formacie DD-MM-RRRR) i sposobie spełnienia warunków formalnych koniecznych do przyznania nagrody. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z jakiego numeru dzwonili, bo ja o 16.50 mam nieodebrane z zastrzeżonego. Co prawda w tym tygodniu nie grałam, ale łudzę się na rezerwę z poprzedniego Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>