Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
calliope
Postów 1899
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ja mam piłkę z 14.05. a mail przyszedł wczoraj Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno od jutra możemy spodziewać się przesyłki, info z fb Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też jestem potencjalnie na liście z niedzieli
ciekawe kiedy puszcza maile Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no przecież jest Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym chciała to wiedzieć... Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz spróbować zainterweniować na fb Wilkinsona, tylko napisz konkretnie o jaki sklep chodzi. Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem prawie pewna, że kiedyś na opakowaniu na górze był napis Hochland tak jak na reszcie serków, a teraz jest tylko Almette, za to z tyłu na opakowaniu jest napisane, że producentem jest Hochland.
Jednak wyślę zgłoszenie, nic nie tracę (no może piłkę )
Edit: wpisałam w wyszukiwarkę Almette i w grafice pokazało mi się stare opakowanie z napisem Hochland na wierzchu Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś dostałam maila Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Decubal w sprawie gosp. domowego nie podołał i tyle. W sprawie tych oszustw to chyba nie jest takie trudne sprawdzić kto wysłał ankietę a kto nie, może jedynie bardziej żmudne Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej by było znaleźć stary regulamin i wtedy z nimi dyskutować. Ja niestety nie zapisałam go sobie. Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że nie było wtedy takiego zapisu (ale nie na 100%). Pamiętam za to, że na ich tablicy na fb niektórzy się pieklili, że pewnie wszyscy sobie po 10 zestawów wzięli a oni biedni nie dostali, a teraz te wpisy zostały usunięte więc sądzę, że decubal się ugiął ... Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś udało się wejść jeszcze raz tylko, że i tak mi podziękowali ze względu na przekroczoną ilość respondentów i tylko +10 pkt Wyświetl w wątku >>