Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
calliope
Postów 1899
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybyś zajęła miejsce w rankingu 971+ to byś miała Bydgoszcz
Ja wczoraj wysłałam swoje jedyne zgłoszenie, pomyślałam sobie a co mi tam, jeśli wygram to pojadę nawet sama. Całe wakacje w domu spędziłam to trochę szaleństwa mi się przyda
Szkoda tylko, że na mamę zgłoszenia nie wysłaliśmy skoro tak mało chętnych było. Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak samo Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba naciągacze Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uzbierałam punkty na blender bosch więc jak najbardziej wiarygodne ale trzeba samemu dodawać przepisy i zdjęcia, a nie tylko zbierać punkty przez klikanie czy komentowanie bo mogą nie przyznać nagrody i zabrać punkty. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to martwi Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak właśnie o to mi chodziło
barszcz możliwe, że jakiegoś kodu nie wpisałaś i przedłuża Ci tylko standardowo, a nie na rok Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja dalej twierdzę, że nie Ja np pod koniec czerwca zmieniłam taryfę na tą o której tu mowa i doładowałam konto, było ono ważne do czerwca 2015. Kilka dni temu jedna miła Forumowiczka doładowała mi konto za piątaka i mam je teraz ważne do sierpnia 2015. Wniosek taki, że każde kolejne doładowanie przedłuża ważność konta o następny rok. Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze wszystkim się zgadzam ale co do ostatniego to ważność przedłuża się na rok bez względu na kwotę. Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki dziewczyny, to mnie pocieszyłyście Sama na drugi koniec Polski chyba się nie wybiorę Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytałam ostatnio na innym forum o podobnym przypadku (ten sam bank i problem z pin-em karty) chłopak zadzwonił na infolinię i mu odblokowali Wyświetl w wątku >>
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1899
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie +131 pkt Wyświetl w wątku >>